هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ . . . . . . به نظر شما یه شغل خوب چه پارامترهایی باید داشته باشه؟ 18 لینک به دیدگاه
*Mahla* 3410 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ 1 . نیازهاتو بتونی با درآمد حاصل از شغلت برطرف کنی... 2 . طوری نباشه که تمام زندگیتو صر ف شغلت کنی... 3 . از کار کردن تو اون شغل لذت ببری ... ینی رشته ی مورد علاقت باشه ... 10 لینک به دیدگاه
داريوش 2148 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ بهترين تعريف كه نه ولي از نظر خودم شغل بايد طوري عمل كنه كه با روحيات شخص و به ارمانهايي كه داره در زندگي اسيب نرسونه و حتي بيشتر ان از طريق شغل كسب بشه 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ یه شغل خوب از نظر من باید فاکتورهای زیادی داشته باشه. در درجه اول بتونه نیاز روحیت نسبت به کار کردن و کسب درآمد رو برطرف کنه. باید امنیت داشته باشه. باید ساعت کاری مناسب و آزادی داشته باشه. باعث ایجاد هیچگونه بیماری جسمانی نشه. محیط سالمی داشته باشه. شخصیت و وجهه اجتماعی خوبی داشته باشه. آدم رو محدود و آلوده نکنه. به طوری که هر وقت اراده کردی بتونی عوضش کنی. بعضی شغل ها انسان رو تا آخر عمر درگیر میکنه. بتونی همه جا انجامش بدی. مثلا اگه یه روزی مجبور شدی محل زندگیت رو عوض کنی بتونی به راحتی در محل جدید بدون صرف هزینه و صرف زمان برای آماده سازی الزامات به شغل قبلیت ادامه بدی. شغلی که رو به استنساخ نباشه. فعلا همینا دیگه. 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ اول اینکه به کارم علاقه داشته باشم با رشته ام مرتبط باشه محیط کارم مناسب باشه درآمدشم خوب باشه 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ درامد خوب ، آرامش ، جای پیشرفت + بقیه مواردی که بچه ها گفتن و ............... اینم خیلی مهمه که توی شهر خودت باشه کنار خانواده و اشنایان.. یا حد اقل توی جامعه باشه اونایی که روی سکو های نفتی اند یا شغل ها مشابه یا توی بیابون و کوه کمر بهتر مفهمند 7 لینک به دیدگاه
Control 1576 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ همه پارامترهای یک شغل خوب رو میشه بی خیال شد به جز یکی اونم کار مورد علاقه ات حتی اگه پولش کم باشه و امنیت نداشته باشه مهم نیس مهم لذت کارررررررررررررررهه 9 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ درامدش خوب باشه متناسب با رشته ات باشه علاقه داشته باشی:biggrin: 7 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ فقط پول ... به من ماهی 3میلیون بدن، حتی حاضرم ناخونای پای ا.ن رو مانیکور کنم! لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ شغل خوب با توجه به روحیات هر فرد فرق میکنه، ممکنه یه شغل واس من ایده آل و خوب باشه ولی همین شغل برا یکی دیگه آزار دهنده باشه، در کل شغلی خوبه که وقتی از سر کارت بر میگردی خونه، احساس رضایت و آرامش داشته باشی 7 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ فقط پول ... به من ماهی 3میلیون بدن، حتی حاضرم ناخونای پای ا.ن رو مانیکور کنم! آفرین امین. آدم وقتی میخواد شروع به کار بکنه باید این روحیه رو داشته باشه. 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ فقط پول ... به من ماهی 3میلیون بدن، حتی حاضرم ناخونای پای ا.ن رو مانیکور کنم! ناخنای دستو مانیکور میکنن ناخنای پا میشه پدیکور!!! 8 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ ناخنای دستو مانیکور میکنن ناخنای پا میشه پدیکور!!! :biggrin::ws28:خوب مچشو گرفتی 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ فقط پول ... به من ماهی 3میلیون بدن، حتی حاضرم ناخونای پای ا.ن رو مانیکور کنم! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ حالا خودمم بگم نظرمو؟ یه شغل باید درامدی داشته باشه که کفاف خرجتو بده و بتونی پس انداز هم بکنی امنیت شغلی داشته باشه وگرنه استرس از دست دادنش بسیار ازار دهنده است قانونی باشه و گرنه خیلی کارهای غیر قانونی هست که در امد داره در توان شخص باشه از نظر وقت و زمانی که درگیرش هستی متعادل باشه برای شخص ارضاء شغلی بیاره بن بست نباشه و بشه گسترشش داد برای شخص ارتباطات مردمی ایجاد کنه تو جامعه باشه بازنشستگی نداشته باشه بشه تا دم مرگ انجامش داد نه اینکه تازه 50 سالته اول کارته فرت بفرسنت بری 4 لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ جایی که آدم فروش نداشته باشه ! ترس از دست دادن کار نداشته باشی حقوق خوب داشته باشه یعنی اونقدری که کار می کنی بهت پول بدن قدر زحماتت رو بدونن ... 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ حالا خودمم بگم نظرمو؟ یه شغل باید درامدی داشته باشه که کفاف خرجتو بده و بتونی پس انداز هم بکنی امنیت شغلی داشته باشه وگرنه استرس از دست دادنش بسیار ازار دهنده است قانونی باشه و گرنه خیلی کارهای غیر قانونی هست که در امد داره در توان شخص باشه از نظر وقت و زمانی که درگیرش هستی متعادل باشه برای شخص ارضاء شغلی بیاره بن بست نباشه و بشه گسترشش داد برای شخص ارتباطات مردمی ایجاد کنه تو جامعه باشه بازنشستگی نداشته باشه بشه تا دم مرگ انجامش داد نه اینکه تازه 50 سالته اول کارته فرت بفرسنت بری خب یه چن تا شغلم با این مشخصات برامون مثال میزدی دیگه!!! من این قد به مغزم فشار نمیاوردم!!! :JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ متناسب با روحيه و خصوصيات جسمي و جنسيت باشه. درامدش خوب باشه. مطابق رشته باشه جاي پيشرفت داشته باشه. محيطش خوب باشه. جايي نباشه که پراز ادماي 2رو و فاسد و کلاهبردار باشه. محيطش امن باشه. اگرچه قانون رعايت نميشه جايي اما غيرقانوني و خلاف نباشه. مهمتر از همه:متعلق به ارگاناي ج.ا نباشه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده