کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ غصه نداره که:there: چون تو نیستی اصلا بهشون خوش نمیگذره....مطمئن باش اون که صد البته... من و تو نباشیم صفا نیست:lol: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ نه نمیرم اینام هی تعریف میکنن... چرا نمیایی؟ :JC_thinking: تفریح در این برهه از زمان واجب تر از کار است،فتوا را عمل کن. 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ چرا نمیایی؟ :jc_thinking: تفریح در این برهه از زمان واجب تر از کار است،فتوا را عمل کن. نیستم اون موقع متاسفانه... همیشه تفریح واجب تره...حیف که عنان کار دست من نیست... 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ نه نمیرم اینام هی تعریف میکنن... حیف که نمیای کتایون جان غصه نداره که:there: چون تو نیستی اصلا بهشون خوش نمیگذره....مطمئن باش من خیلی دوست دارم شما رو ببینم...بیرون هم اینقدر شیطونی؟؟ 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ من خیلی دوست دارم شما رو ببینم...بیرون هم اینقدر شیطونی؟؟ ممنون عزیزم نظر لطفتونه:aghosh: بستگی به شناختم از افراد داره ولی اصولا آتیش زیر خاکسترمقیافم که مظلوم نماست... 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ ممنون عزیزم نظر لطفتونه:aghosh:بستگی به شناختم از افراد داره ولی اصولا آتیش زیر خاکسترمقیافم که مظلوم نماست... :aghosh: برعکس من که مظلوم پر رو نمام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ :aghosh: برعکس من که مظلوم پر رو نمام :5c6ipag2mnshmsf5ju3 یعنی من پررو مظلوم نمام 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی من پررو مظلوم نمام نه بابا!! برعکس رو نباید میگفتم!! چون گفتی مظلوم نمایی یادم افتاد خودم چقدر مظلومم!!:دی 3 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ نه نمیرم اینام هی تعریف میکنن... گریه نکن بابایی بیا پیش خودم:icon_pf (17): اینا هیچ کدوم نمیرن همش گفتن نمیایم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ آ بچه ها امیدو نگا کنید امید وقت گیر آوردی وسط کباب برو بچ دانلود زدی همه جا و همه وقت دانلود رو بچسبید حتی در سفر :girl_in_dreams: اینو :biggrin: وقت گیر آورده :biggrin: خوب وقتش کی هستش بگو برم اون موقع بیام 2 لینک به دیدگاه
Parishz71 604 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ همه جا و همه وقت دانلود رو بچسبید حتی در سفر :girl_in_dreams: خوب وقتش کی هستش بگو برم اون موقع بیام بچه ها بدون ما دارن میرن تفریح بزنشوندانلود گذاشتی!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلام منم ميتونم بيام؟ :mbj6ivxkw3ccem7bie7 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ سلام منم ميتونم بيام؟ :mbj6ivxkw3ccem7bie7 نه متاسفانه،بدون رضایت ولی امکان حضور نیست...... 6 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ يعني چي؟؟؟؟؟؟؟! :wow: واقعاااااااااا؟! :(2310): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ يعني چي؟؟؟؟؟؟؟! :wow:واقعاااااااااا؟! :(2310): یعنی ولی شما باید رضایت بدهد،فرد نامبرده فاقد هرگونه شیطنت های موجود بوده و به تور آسیبی نمیرساند. در صورت آسیب روحی و جسمی به اعضای تور،کل خسارت پرداخت میشود. 4 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ یعنی ولی شما باید رضایت بدهد،فرد نامبرده فاقد هرونه شیطنت های موجود بوده و به تور آسیبی نمیرساند. در صورت آسیب روحی و جسمی به اعضای تور،کل خسارت پرداخت میشود. اونها هرگز رضايت نميدن وبه اين خفت تن نميدن :lol::3: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ اونها هرگز رضايت نميدن وبه اين خفت تن نميدن :lol::3: وقتی خودت میدونی رضایت نمیدن،پس چی میگی من هم بیام !!! :zadan: 3 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی خودت میدونی رضایت نمیدن،پس ی میگی من هم بیام !!! :zadan: من ميام ميام همه شيو به هم ميريزم :persiana__hahaha: ميام تو شمدون( چمدون ) شما :626gdau: :shad: 3 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۰ آقا خشک و خالی نمی چسبه! دنسی ! نوشیدنی! چیزی! راه بریم و هی از طبیعت لذت ببریم! بعدشم همه با هم بخونیم...همه چی آرومه... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده