ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8 تو هم نمیای؟ ئه تو میری؟ همش تصخیره این جشن فارق التحصیلیه افجیه نمیدونم شایدم بیام 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من مرخصی گرفتم به جون خودم نیاین با من طرفینااااااااا :smiley (18): 8 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ مام که نیومدنی شدیم .. اگه دوست داشتین فحش بدین یه قاسم نامی هست .. اونو فحش بدین ... بخاطر مسافرته بی موقع آقا من نمیتونم بیام 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ مام که نیومدنی شدیم .. اگه دوست داشتین فحش بدین یه قاسم نامی هست .. اونو فحش بدین ... بخاطر مسافرته بی موقع آقا من نمیتونم بیام :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ به منم فحش ندی آجی:banel_smiley_52: دیروز از طرف دانشگاه اس ام اس اومد کله صب خواب ار چشام پرید دیدم روز رو عوض کردن:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ به منم فحش ندی آجی:banel_smiley_52: دیروز از طرف دانشگاه اس ام اس اومد کله صب خواب ار چشام پرید دیدم روز رو عوض کردن:icon_pf (34): هی هی هییییییییییییییی جشن فارقالتحصیلی نرو جشن فارق التحصیلی مهم تره یا توره نواندیشااااااااااان ؟:14k8gag: 5 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ هی هی هییییییییییییییی جشن فارقالتحصیلی نرو جشن فارق التحصیلی مهم تره یا توره نواندیشااااااااااان ؟:14k8gag: :icon_pf (34):چرا منو تو این موقعیت قرار میدی؟؟؟؟؟؟؟ من این همه مدت درس خوندم به عشخ لباس جشن:girl_blush2: مخصوصا کلاه و عکس:4chsmu1: نرم آرزو به دل میمونما 5 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ :texc5lhcbtrocnmvtp8خب بری تو حساب خودتو ببینی فکر کنم تراکنشهارو نوشته باشه . ننوشته؟ اینترنتی به شماره کارتم میتونید بفرستید. (من اینطوری ریختم) تو هم نمیای؟ ایولللللللللل زرییییییییییییی بیا دیگههههههههههههههه افرین ببین من الان از سرماخوردگی رو به موتم! ولی بازم اسم نوشتم و فقط امید دارم تا چهارشنبه خوب شم!:دی بیا باشه؟ ندا آمد که واصل شد ست به درگاه اینترنتی مام که نیومدنی شدیم .. اگه دوست داشتین فحش بدین یه قاسم نامی هست .. اونو فحش بدین ... بخاطر مسافرته بی موقع آقا من نمیتونم بیام به آقا چیکار داری تو :icon_pf (34):چرا منو تو این موقعیت قرار میدی؟؟؟؟؟؟؟ من این همه مدت درس خوندم به عشخ لباس جشن:girl_blush2: مخصوصا کلاه و عکس:4chsmu1: نرم آرزو به دل میمونما شوما هیجان تو این سن برات خوب نیستا 4 لینک به دیدگاه
setiya 12665 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ندا آمد که واصل شد ست به درگاه اینترنتی به آقا چیکار داری تو شوما هیجان تو این سن برات خوب نیستا :3384s::3384s::3384s: 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ئه تو میری؟ همش تصخیره این جشن فارق التحصیلیه افجیه نمیدونم شایدم بیام اره پرسیدم ازت تو پروفایلت ولی جواب ندادی بیا دیگه .. (تو پانتومیم فروغ و انوش بهت نیاز دارن :texc5lhcbtrocnmvtp8) وای این جشنهای فارغ التحصیلی مثل اینه دق میمونن!! :icon_pf (34): منم دفعه پیش واسه کاشان همینطور شدم. تا دقیقه نود نمیدونستم میتونم بیام یا نه. ولی خب شانس اوردم افتاد روز بعدش و تونستم برم. ولی خب به ستی حق میدم اگه نیاد. خدایی جشن یه روزه . حیفه. ولی ستی میگم نمیشه برین اعتراض؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 بگو ما طبق برنامه ای که بهمون دادین برنامه ریزی کردیم. همتون برید بریزید سرشون بگید بندازن همون روز که گفته بودن!! (از فرط مریضی زده به سرم تو عالم خیال سیر میکنم :دی) 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ من مرخصی گرفتم به جون خودم نیاین با من طرفینااااااااا :smiley (18): منم مرخصی گرفتم...فقط دلم میخواد ضد حال بزنیدااااا 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ حمید بعد از پرداخت که برمیگرده تو سایت فروشگاه، شماره پیگیری رو تو همون سایت فروشگاه میده پولت واریز شده بود. فقط این ایمیلش همونطور که اسی اشاره کرد مثل اینکه اشتباهی میره که باید اصلاح بشه اشتباهی میزنه درخواست لغو شد پولاتون اومده به حساب 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ مگه 19000 تومن نیست؟ ناهار حذف شد؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ مگه 19000 تومن نیست؟ناهار حذف شد؟ نه نهار حذف نشد ولی فروشگاه خودش 3000 تومان به عنوان هزینه ارسال اضافه میکنه رو قیمت که میشه همون 19000 تومن پ ن : اواتارت کیه؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ نه نهار حذف نشد ولی فروشگاه خودش 3000 تومان به عنوان هزینه ارسال اضافه میکنه رو قیمت که میشه همون 19000 تومن پ ن : اواتارت کیه؟؟!! نمیدونم 2 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ حمید بعد از پرداخت که برمیگرده تو سایت فروشگاه، شماره پیگیری رو تو همون سایت فروشگاه میده پولت واریز شده بود. فقط این ایمیلش همونطور که اسی اشاره کرد مثل اینکه اشتباهی میره که باید اصلاح بشه اشتباهی میزنه درخواست لغو شد پولاتون اومده به حساب ااا بابااااا:icon_razz: صداشو در نمیاوردی پولارو میزدی به جیب خوب 2 لینک به دیدگاه
HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ااابابااااا:icon_razz: صداشو در نمیاوردی پولارو میزدی به جیب خوب دست بابات درد نکنه با این دختر تربیت کردنش 1 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ شرمنده حسش نیس این همه صفه بخونم . هنوز میشه پول ریخ؟ چگونه ؟؟ 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ شرمنده حسش نیس این همه صفه بخونم . هنوز میشه پول ریخ؟ چگونه ؟؟ بله برید تو لینک فروشگاه و روی تور شهرستانک کلیک کنید و مبلغ رو بریزید به حساب http://www.noandishaan.com/shop 5 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها تروخدااااااااااااا آخه من میگم آخرین روز 12امه واسه پرداخت پول میبنم زهرای عزیز و معصومه گل تازه برای واریز وجه یا اومدن و نیومدن حرف میزنن دوستای گلم همین امشب خبر اومدنتون بدین لطفا آخه منه بنده خدا از رو هوا باید برم قرارداد ببندم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w821:... اخه چرا اینطوری میکنین....!!! از اونطرف بعد از کنسل شدن ناهار حمید کدپلاس عزیز میاد میگه من حلش میکنم و با اتکا به حرف ایشون منم حرفم رو عوض میکنم...این دوست خوبمون هم در کمال آرامش اینجا پست میده که داره میره سفر و نمیاد اصلا فکر نمیکنه خب بعدش چی میشه....!!!!!!! خب شماها بگین من چجوری باید برنامه بریزم با این اوصاف؟ تا اینجا کلا 10 نفر هستیم... نمیدونم تا فردا کسی مونده بخواد ثبت نام کنه یا نه... دیگه واقعا نمیدونم چی باید بگم... چند حالت داره: -یا تا فردا جمعیت تکمیل میشه و برنامه برگزار میشه(تازه اگه بتونم تور رو هماهنگ کنم با این فرصت کم) -یا با نظر همه دوستان روز برنامه تغییر میکنه(که میدونم فروغ و شیخ بخاطر این برنامه مرخصی گرفتن) -یا باز با نظر همه دوستان یه ون میگیریم و 10 نفری میریم -یا کلا کنسل 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده