Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا،چرا ناهار رو برداشتین.....:icon_pf (34): ثبت نام را در دو گروه با ناهار و بی ناهار انجام بدین بهتره،ما اینجا آشپز نداریم برامون غذا بپزه برداریم بیاریم. کلا روزا غذا نمیخوری شما؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من هم میخواستم با یکی از دوستان بیام ولی خب فکر نکنم بشه... خوش بگذره... 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ کلا روزا غذا نمیخوری شما؟؟؟ روزهایی که تو خونه هستم غذا در خونه میخورم. وقتی دانشگاه یا بیرون هستم،مجبورم همون بیرون غذا بخورم... الان هم مجبور میشم،غذای سرد بردارم بیارم. حذف اجباری غذا اصلا پیشنهاد جالبی نیست،به نظر من باید اختیاری باشه و همه مختارند،غذا را بخوان یا نخوان. 4 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ منم اومدنی شدم قطعی. جوجه هم میخوام زوری. :smiley (18): 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ای بابا چرا غذارو حذف کردید .... :164: هی این قلب ما را با این رفتن هایتان بشکنیدهی جگرمان را جزغاله کنید هی.... آه پری های دریا آهه ها تو چرا نمیای پری؟؟ بیاین دیگههههه قربونت برم عزیززززززززززم:aghosh: منظورم این بود جوجه کباب کردن تو طبیعت خیلی میچسبید دسته جمعی اهوم ... من با اینکه اصلا از جوجه کباب خوشم نمیاد ولی چون دسته جمعی بود چیزی نگفتم و راضی بودم ولی اینجوری من اصلا غذا از گلوم پایین نمیره :164: من هم میخواستم با یکی از دوستان بیام ولی خب فکر نکنم بشه... خوش بگذره... ااا چرا؟؟ بیا ببینیمت منم تازه جور شده بیام تو ام یه کاریش کن بتونی بیای 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من که مجبورم با خودم تیرکمون بیارم همونجا گنجشک شکار کنم و کباب کنم. 6 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ااا چرا؟؟بیا ببینیمت منم تازه جور شده بیام تو ام یه کاریش کن بتونی بیای نمیدونم والا باشه باز ببینم شاید یه دفعه ای شد بیام 5 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ هنوز خام نشدم که برم ... (شکلکه در حال مقاومت ) 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ هنوز خام نشدم که برم ... (شکلکه در حال مقاومت ) خام که هستی،باید پخته بشی تا بتونی بیایی. 3 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من امروز فهميدم نميتونم بيام :cryingf: اون موقع شهرستان هستم بهتون خوش بگذرههههه :druze3cfjhkv7q65cc0 :cry2: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ روزهایی که تو خونه هستم غذا در خونه میخورم. وقتی دانشگاه یا بیرون هستم،مجبورم همون بیرون غذا بخورم... الان هم مجبور میشم،غذای سرد بردارم بیارم. حذف اجباری غذا اصلا پیشنهاد جالبی نیست،به نظر من باید اختیاری باشه و همه مختارند،غذا را بخوان یا نخوان. دلیلش رو گفت انوشه..چاره ای نیست..الویه ای چیزی بیاری بد نیست حتما نباید داغ داغ باشه که منم اومدنی شدم قطعی. جوجه هم میخوام زوری. :smiley (18): ایوللللل نمیدونم والاباشه باز ببینم شاید یه دفعه ای شد بیام بیا دیگه حامد 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ نه باباجان،هنوز خیلی راه داری تا بتونی وارد بیت ما بشی. تازه بهت اعتماد کردیم،وظیفه پخش ساندیس را گذاشتیم روی دوشت. مگه الکیه؟!! :zadan: یعنی هنوز یا شیخ انقدر بصیرت دار نشدم :icon_pf (34): یا شیخ شرایط وردو به دین اتان رو اسون کنید تا مریدان و طرف داران زیادی جذب کنید همه همچون من جانشان رو فدای شما نمی کنند :girl_blush2: یا شیخ سعی می کنم با تمام وجود وظیفه که روی دوش من گزاشتیید رو به نحو احسنت اجرا کنم :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ خب دوستانی که تو برنامه شرکت میکنن...فعلا یک خبر بهتون بدم... ناهار رو از تو برنامه برداشتیم... قیمت برنامه شد 16000 تومان (پست اول ویرایش شد) هرکس دلیلش واسش مهم بود بیاد از خودم بپرسه... --------------- من نهار می خوام :icon_pf (34): :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ایوللللل :aghosh: من نهار می خوام :icon_pf (34): :icon_pf (34): تو کوفت بخوری اسپم کن حیفه :smiley (18): ثبت نام کن پاشو بیا تور درستت کنم. تو که تا سحر بیداری خب ساعت 4.30 میای آزادی(ساوه) سوار میشی میای آزادی(تهران) بعدشم صادقیه. دو ساعت بیشتر طول نداره برسی نیم ساعتم برای اطمینان اضافه گذاشتم. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من هم میخواستم با یکی از دوستان بیام ولی خب فکر نکنم بشه... خوش بگذره... یکی از دوستات شیطون کی :girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
اارکیده 464 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ برید خوش بگذره ما که حسود نیستیم شما تهرانی ها و اطرافی ها همش میتینگ می ذارید:viannen_38: 1 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من ورق میارم. کس دیگه هم داره بیاره آها بگم اونایی که پُکر بلدن پول زیاد بیارن با خودشون که سر لباساشون بازی نکنن :gnugghender: کی توپ والیبال میاره؟ پیشنهاد میکنم هرکسیم میتونه با خودش زیرانداز بیاره اسی گچ یادت نره بیاری 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ من ورق میارم. کس دیگه هم داره بیاره آها بگم اونایی که پُکر بلدن پول زیاد بیارن با خدشون که سر لباساشون بازی نکنن :gnugghender: کی توپ والیبال میاره؟ پیشنهاد میکنم هرکسیم میتونه با خودش زیرانداز بیاره اسی گچ یادت نره بیاری شیخ پیشنهاد میکنم یه تاپیک موقت بزن از ضروریات اسم ببر شاید بشه یه امار مختصر داشته باشیم کی چی میاره..اینجا گم میشه 3 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ شیخ پیشنهاد میکنم یه تاپیک موقت بزن از ضروریات اسم ببر شاید بشه یه امار مختصر داشته باشیم کی چی میاره..اینجا گم میشه خاک به سرم :icon_pf (34):........ دخالت توی کار مدیر تور :icon_pf (34): ....... اونم انوشه :icon_pf (34):...... از انگشت کوچیکه پا آویزونم میکنه:icon_pf (34): والا اونجوریم باز اسپم میکنن باز گم میشه میگم هرکسی هرچی میاره به انوشه پیغام بده انوشه بذاره توی پست اول ها؟خوبه؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده