NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ از چادر سیاه پیچی ترسیدی؟ :JC_thinking: نه :biggrin: لازم شد اجازه بگيرم :persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ نه :biggrin: لازم شد اجازه بگيرم :persiana__hahaha: آهان،پس یعنی از ما میترسی ! :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ از جوجه کباب و والیبال و هوای خوب و بگو بخند میشه گذشت اما از جلسات وعظ اسی چه جوری بگذرم و نیام؟:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
NYX 1007 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ آهان،پس یعنی از ما میترسی ! :icon_pf (34): اوهوم :w821: 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ اوهوم :w821: مگر آن شعره یه روز یه بچه موشه رسید به آقا خرگوشه،موشه پرید تو سوراخ و..... را نخوندی؟!! ما همون خرگوش بی آزاریم،نترس بیا. 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ از جوجه کباب و والیبال و هوای خوب و بگو بخند میشه گذشت اما از جلسات وعظ اسی چه جوری بگذرم و نیام؟:icon_pf (34): اگر هوس جهاد داشتی،همین امشب با پای برهنه به سمت تهران راه میافتادی. 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ اگر هوس جهاد داشتی،همین امشب با پای برهنه به سمت تهران راه میافتادی. آره حتما نیت کردم سینه خیز تاتهران بیام 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ یا شیخ من روح هم جز ان انگشت شماران هستم یا.................:icon_pf (34): :girl_in_dreams: 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ یا شیخ من روح هم جز ان انگشت شماران هستم یا.................:icon_pf (34): نه باباجان،هنوز خیلی راه داری تا بتونی وارد بیت ما بشی. تازه بهت اعتماد کردیم،وظیفه پخش ساندیس را گذاشتیم روی دوشت. مگه الکیه؟!! :zadan: 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ کیا میان بالاخره؟ من تو او :biggrin: 3 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ هی این قلب ما را با این رفتن هایتان بشکنید هی جگرمان را جزغاله کنید هی.... آه پری های دریا آهه ها 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ هی این قلب ما را با این رفتن هایتان بشکنیدهی جگرمان را جزغاله کنید هی.... آه پری های دریا آهه ها پری دریایی ازون تورای دریایی بزار بیایم بهشون فخر فروشیم 6 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ پری دریایی ازون تورای دریایی بزار بیایم بهشون فخر فروشیم بسی چیز باحالی است این فروش فخر بلی البته بانو ما نیز تلافی می کنیم 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ بسی چیز باحالی است این فروش فخر بلی البته بانو ما نیز تلافی می کنیم بانو خوشمان می آید که درکمان می کنی 2 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ خب دوستانی که تو برنامه شرکت میکنن... فعلا یک خبر بهتون بدم... ناهار رو از تو برنامه برداشتیم... قیمت برنامه شد 16000 تومان (پست اول ویرایش شد) هرکس دلیلش واسش مهم بود بیاد از خودم بپرسه... --------------- یه مساله دیگه: برای ثبت نام غیر از اینکه میتونین شماره حساب بگیرید و واریز کنید یه کار راحت تر هم براتون کردیم... میتونید برید از طریق فروشگاه ثبت نام رو انجام بدین...فکر میکنم خیلی راحت تر باشه واستون 11 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ خب دوستانی که تو برنامه شرکت میکنن...فعلا یک خبر بهتون بدم... ناهار رو از تو برنامه برداشتیم... قیمت برنامه شد 16000 تومان (پست اول ویرایش شد) هرکس دلیلش واسش مهم بود بیاد از خودم بپرسه... --------------- یه مساله دیگه: برای ثبت نام غیر از اینکه میتونین شماره حساب بگیرید و واریز کنید یه کار راحت تر هم براتون کردیم... میتونید برید از طریق فروشگاه ثبت نام رو انجام بدین...فکر میکنم خیلی راحت تر باشه واستون من حال ندارم نهار بیارممممم من نهاااارررررررررررر میخواااام:cryingf: 6 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ خب دوستانی که تو برنامه شرکت میکنن...فعلا یک خبر بهتون بدم... ناهار رو از تو برنامه برداشتیم... قیمت برنامه شد 16000 تومان (پست اول ویرایش شد) هرکس دلیلش واسش مهم بود بیاد از خودم بپرسه... --------------- یه مساله دیگه: برای ثبت نام غیر از اینکه میتونین شماره حساب بگیرید و واریز کنید یه کار راحت تر هم براتون کردیم... میتونید برید از طریق فروشگاه ثبت نام رو انجام بدین...فکر میکنم خیلی راحت تر باشه واستون من حال ندارم نهار بیارممممم من نهاااارررررررررررر میخواااام:cryingf: ای جااانم...:aghosh: خب عب نداره من واسه توام میارم عسیسم بالاخره نون پنیرم تو طبیعت میچسبه:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ ای جااانم...:aghosh:خب عب نداره من واسه توام میارم عسیسم بالاخره نون پنیرم تو طبیعت میچسبه:4chsmu1: قربونت برم عزیززززززززززم:aghosh: منظورم این بود جوجه کباب کردن تو طبیعت خیلی میچسبید دسته جمعی 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۰ خب دوستانی که تو برنامه شرکت میکنن...فعلا یک خبر بهتون بدم... ناهار رو از تو برنامه برداشتیم... قیمت برنامه شد 16000 تومان (پست اول ویرایش شد) هرکس دلیلش واسش مهم بود بیاد از خودم بپرسه... ای بابا،چرا ناهار رو برداشتین.....:icon_pf (34): ثبت نام را در دو گروه با ناهار و بی ناهار انجام بدین بهتره،ما اینجا آشپز نداریم برامون غذا بپزه برداریم بیاریم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده