سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ من اشتباه کرده ام . من حماقت کرده ام . من زرنگ و عاقل نبوده ام . همه اش یعنی اینکه من به اندازه کافی خوب عمل نکرده ام،در صورتیکه میتونسته ام پیش اومده خودتونُ سرزنش کنین؟ زیاد پیش میاد یا کم؟ بعدش که زمان می گذره نظرتون تغییر می کنه؟ 12 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا. انقدر دیگران آدمو سرزنش میکنن که دیگه وقت نمیشه خودم خودمو سرزنش کنم.:icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ پیش اومده خودتونُ سرزنش کنین؟ زیاد پیش میاد یا کم؟ بعدش که زمان می گذره نظرتون تغییر می کنه؟ پیش اومده و میاد و خواهد اومد گذشت زمان هم فقط باعث فراموش کردن میشه و شاید کمی کمرنگ تر بشه 8 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ هیچ متنی که تو پست اول نبود. فقط سوال بود:JC_thinking: الان اینایی که اومدم تنکس زدن در رفتن یعنی چی دخیخا؟:viannen_38: جواب مثبته؟ منفیه؟ ممتنعه؟ سوال بی خوده؟ همه موارد؟ نه بابا. انقدر دیگران آدمو سرزنش میکنن که دیگه وقت نمیشه خودم خودمو سرزنش کنم.:icon_razz: پس سرزنش بقیه خیلیم بد نیستا:JC_thinking: پیش اومده و میاد و خواهد اومدگذشت زمان هم فقط باعث فراموش کردن میشه و شاید کمی کمرنگ تر بشه 4 لینک به دیدگاه
عاطفه کوچولو 2896 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی بیش اومده خودمو سرزنش کنم آخه آدم حساسی هستم ولی بعدش می فهمم که نباید خودمو سرزنش می کردام چون تصمیمایی که می گرفتم درست بوده :yes: 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ پس سرزنش بقیه خیلیم بد نیستا اونم بدی های خودشو داره. متاسفانه تو فرهنگ ما پذیرفتن اشتباهات جا نیفتاده. وقتی یک انسان به اشتباه خودش اعتراف میکنه باید مورد پذیرش قرار بگیره. ولی معمولا سایرین سرزنش ها رو شروع میکنن و انقدر ادامه میدن که انسان رو از پذیرش اشتباهاتش پشیمون میکنن. 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا. انقدر دیگران آدمو سرزنش میکنن که دیگه وقت نمیشه خودم خودمو سرزنش کنم.:icon_razz: نظر منم همینه 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ موضوع خوبیه منم مثل محمد رضا معتقدم گذر زمان همه چی رو بدست فراموشی میده... 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ من به شدت این مشکلو دارم و اصلنم نمیتونم فراموشش کنم!!!! من اسمشو میزارم خوددرگیری مزمن! 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ هر موقع یه گند بزرگی که بزنم خودمو سرزنش می کنم اما بعد مدتی یادم میره مگه اینکه نتیجه اش در آینده هم تو زندگیم باشه 4 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ آره... گاهي با گذر زمان فراموش كردم گاهيم كاري كه كردم هي به نظرم بدتر مياد! 5 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۰ پیش اومده خودتونُ سرزنش کنین؟ زیاد پیش میاد یا کم؟ بعدش که زمان می گذره نظرتون تغییر می کنه؟ هروقت اشتباه ميكنم تا يه مدت ذهنم درگيره كه كجاي كارم اشتباه بود؟ چرا اين اشتباه را كردم؟ چكار بايد ميكردم كه اين طور نشه؟ سعي ميكنم ديگه اون كارو تكرار نكنم و تموم اما اين درصورتيه كه كسي متوجه اشتباهم نشه وگرنه تا يه مدت نيش كنايه و سرزنش اين و اون را بايد بشنوم بعدم ميشم آيينه عبرت اين و اون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده