رفتن به مطلب

گوشت جانشین های بهتری هم دارد


EOS

ارسال های توصیه شده

22397_445.jpg

 

 

مصرف حبوبات، سويا، انواع مغزها، بادنجان و بلغور گندم بهترين جايگزين‌هاي گوشت قرمز هستند كه علاوه بر تامين مواد آلي و معدني مورد نياز بدن مانع بروز كم خوني و فقر آهن مي‌شوند.

تحقيقات ثابت كرده رژيم غذايي سرشار از سبزي و ميوه تازه مي‌تواند از بروز بسياري از بيماري‌ها از جمله سرطان‌ها جلوگيري كند ولي مشكلي كه ممكن است با حذف گوشت قرمز و سفيد براي افراد پيش بيايد، فقدان مواد آلي و معدني موجود در گوشت است كه بدن به آن نياز دارد.

 

آجيل‌ها منبع مهم امگا 3 هستند. بلغور گندم و دانه‌هاي حبوبات علاوه بر ويتامين گروه‌B تامين‌كننده پتاسيم و فسفر مورد نياز بدن هستند. نوعي از قارچ‌هاي گوشت دار و پرحجم هم مي‌توانند طعم و مزه گوشت را براي مصرف‌كننده تداعي كنند.

 

 

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...