رفتن به مطلب

دعوت از کلیه تالارها

Artaria

ارسال های توصیه شده

طرح خوبیه ... اما تا اخر تابستون قول نمیدم که بتونم همکاری کنم ... سرم بشدت شلوغه

حالا با این تعداد محدود کاربرای کشاورزی یه صحبتی میکنم ببینم کسی مسئولیت این کار رو قبول میکنه یا نه!

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 76
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

درود دوستان عزيز :icon_gol:

ممنون به خاطر اين پيشنهاد خوبتون. friaresmilley.gif

تالار مهندسي پزشكي رو هم اضافه كنيد.

اين طرح جالبيه منتها من متوجه نشدم در نهايت بعد از چند دوره چه برآيندي داره!

هدف معرفي رشته به كاربراست يا اينكه اخبار همه رشته ها رو جمع آوري كنيم؟

نمي خوام ضد حال باشما .. اصلا! ولي اينكه يه سري يا دو سري باشه توجيه داره واسه من ولي بعد از اون رو نميدونم...

خب اگه توي معرفي اول كسي جذب بشه كه اخبار رشته ي خاصي رو دنبال كنه اين كارو مي كنه. اونم از طريق تالار خود رشته.

به نظرم كم پيش مياد كه همه ي اين مطالب مطالعه بشن...

از طرفي وقتي چنين كاري قراره انجام شه براي هماهنگي و تنظيمش بايد مديريت سفت و سختي صورت بگيره.

مثلا من به عنوان نماينده مهندسي پزشكي وقتي بايد مطلب بذارم يادم ميره يا اصلا نميام. بعدش چي ميشه؟! :w127:

كلا اين وسط يكي واسه من "لزوم اجرا" و "ضمانت اجرايي" اين طرحو توضيح بده خير ببينه :ws3:

بازم ممنون :icon_gol:

اول مرسی که نظر دادین

هدف اصلی معرفی رشته نیست، هدف اصلی اینه که با دنیای اطرافمون و چیزهایی که داره میگذره و مستقیما هم ما به مربوط نمیشه بیشتر آشنا شیم، مثلا من به عنوان یک عمرانی از چیزهایی که تو مهندسی پزشکی میگذره چندان اطلاعی ندارم، شاید چیزهایی باشه که تو زندگی من هم تاثیر بذاره یا دونستن موضوع برای من لازم باشه ، چه به عنوان اطلاعات عمومی و چه ...

مطالب خیلی تخصصی نیستند تا کسی بخواد از طریق تالار مربوط به اون رشته مطالب رو پیگیری کنه

چند بار دیگه هم عرض کردم، مطالبی که فکر میکنید افراد رشته های دیگه و یا حتی افراد عادی ، لازمه از رشتتون بدونن، که میتونه شامل تازه های رشته، توصیه هایی برای استفاده افراد از وسایل ( به عنوان مثال تالار برق میتونه درباره وسایل الکترونیکی که هر روز و هر لحظه باهاشون سر و کار داریم مطالب جدید و مفیدی بذاره) و ... باشه.

و در جواب اینکه میگید شاید همه این مطالب مطالعه نشند: خب اگه پست اول این تاپیکو خونده باشید، نوشته که یه روزی برای هر تالار معین میشه و هر تالار در نوبت خودش میاد و مطلبشو میذاره، یعنی به تدریج، اول هم مهم این انجمن هست که اطلاعات دوستان زیاد شه، در پایان همه مطالب یکجا جمع میشه و در اختیار عموم قرار داده میشه .

اینکه چه برآیندی هم داره که فکر کنم توضیح دادم...

و در باره مدیریت سف و سخت : شما که این همه مطلب تو تالاراتون میذارید، یکی از خوباشو همینجا کپی پیست کنید، کار سختیه که بخواید از زیرش در برید؟

سایر هماهنگی ها هم انجام میشه تا کسی یادش نره

سوال دیگه ای داشتید ، بپرسید

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام دوستان ، یک پیشنهاد :

خلاصه میگم : یه تاپیکی راه بندازیم و از همه تالارهای موجود در این انجمن دعوت کنیم، تا هرشب یک نفر به نمایندگی از یک تالار یه مطلب از رشته خودش بذاره، مطلب جوری باشه که به عنوان اطلاعات عمومی بدرد بقیه بخوره ، یعنی مطلبی که فکر میکنید لازمه افراد دیگه به عنوان اطلاعات عمومی بدونن، مثلا تازه های رشتتون و ...

هر تالار یک نماینده معرفی میکنه، تالار ها نوبت بندی میشن ( مثلا شب اول عمران، شب دوم مکانیک و ...) و در نوبت خودشون مطلب میذارن، برنامه رو جوری تنظیم میکنیم که در ماه تمام تالارها مطلبشونو گذاشته باشن، و در پایان ماه هم میتونیم کل مطالب را به یک فایل پی دی اف بتدیل کنیم و به صورت یک مجله الکترونیکی از نواندیشان پخش کنیم .

مطالب در حداکثر یک صفحه ورد با فونت Tahoma و سایز 12 باشند و موضوعشان هم از مطالب روز و جذاب انتخاب شوند .

خب دوستان نظرتون چیه؟ موافقید ؟؟؟؟

خیلی خوبه ..:ws31: فقط امیدوارم به سرنوشت گروه انقلاب آموزشی دچار نشه

بنظرم بالای 30 نفر اعلام آمادگی کردن ولی در عمل .................................... !

• Like 4
لینک به دیدگاه
خیلی خوبه ..:ws31: فقط امیدوارم به سرنوشت گروه انقلاب آموزشی دچار نشه

بنظرم بالای 30 نفر اعلام آمادگی کردن ولی در عمل .................................... !

یعنی گذاشتن فقط یک مطلب در ماه انقدر سخته؟

انقدر فاز منفی ندین :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 3
لینک به دیدگاه
دوستان این توضیح هم بدم :

لازم نیست مدیران تالارها حتما خودشون مطلب بذارن، متونید یک نماینده از تالارتون معرفی کنید و در مجله شرکت کنید :a030:

خب خيالم راحت شد ... خودت نماينده تالار عمران :ws17:

• Like 2
لینک به دیدگاه
منم موافقم فقط نوبت هرتالارو از قبلش اعلام کنید بهتره

نوبت تالارها مشخص میشه م اطلاع داده میشه :a030:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

برنامه زمانبندی تالارها برای ارسال مطلب در دانشنامه فنی نواندیشان :

تالار مهندسی عمران : 10/7/90

تالار اقتصاد : 11/7/90

تالار مهندسی برق : 12/7/90

تالار مهندسی شیمی: 13/7/90

تالار مهندسی کامپیوتر : 14/7/90

تالار مهندسی فضای سبز : 15/7/90

تالار زیست شناسی: 16/7/90

تالار مهندسی مکانیک: 17/7/90

تالار محیط زیست: 18/7/90

تالار گرافیک: 19/7/90

تالار مهندسی معدن : 20/7/90

تالار خانواده : 21/7/90

تالار پزشکی : 22/7/90

تالار مهندسی پزشکی : 23/7/90

تالار زبان : 24/7/90

تالار کشاورزی : 25/7/90

تالار معماری : 26/7/90

تالار هنر : 27/7/90

• Like 13
لینک به دیدگاه

ویژگی های مطالب :

- ترجیحاً به روز باشد.

- در حد یک صفحه وُرد باشد .

- ترجیاً همراه با عکس باشد.

- موضوعات به گونه ای باشد که برای افراد رشته های دیگر جذاب باشد .

- مطالب خیلی تخصصی نباشند .

- مطالبی را که لازم میدانید افراد رشته های دیگر از رشته شما بدانند ، انتخاب کنید.

- محدودیت زمانی وجود دارد؛ لذا اگر به زمان بشتری احتیاج دارید ، اعلام کنید.

- مدیران تالارها میتوانند یک نفر را به نمایندگی از تالار، برای ارسال مطلب و هماهنگی های دیگر معرفی کنند .

- مطالب در روزهای مذکور در تاپیکی قرار داده خواهد شد و در پایان پس از جمع شدن تمام مطالب، به صورت مجله الکترونیکی در بیرون از انجمن توزیع خواهد شد .

- در صورتیکه دوستان در روزهای مشخص شده به هر دلیلی در انجمن نیستند، میتوانند مطالب را زودتر از زمان موعد برای من بفرستند .

لطفا هرگونه انتقاد و پیشنهاد خود را بیان کنید، در پایان از همکاری تمامی عزیزان تشکر می نمایم :a030:

• Like 12
لینک به دیدگاه
ای کاش روزهای تعطیل بود

20 مهر شاید کلا نباشم

خب حتما که نباید همون روز مطلب بدی، اگه میتونی زودتر بفرست برام که خودم بذارم، و یا میتونی یه نماینده از تالار معدن انتخاب کنی :icon_redface:

• Like 4
لینک به دیدگاه
این تاریخ روز جمعه است

ممنون از زمان بندی ونظم دهی مناسب

چشم..........:icon_gol:

خواهش میشه، مرسی از همکاریتون :a030:

میگم بهرام...کاش پست 52 و 53 رو تو پست اولت بیاری و نحوه ی ارسال و نوع فایلشم مشخص کنی....

ممنون.:w139:

مرسی از نظرت امین جان، پست اول ویرایش شد:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

• اضافه کردن...