Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ سه روز پیش....ما رفتیم دانشگاه...شاد که 1.5 ماه پیش انتخاب واحد کردیم در حد المپیک....رفتم سره کلاس استادم می گه مهناز اسمت نیستا.... گفتم من ثبت نام کردم...گفت بپر چک کن تو سایت..... خلاصه رفتمو دیدم هیچ کدوم از درسام نیست انگار نه انگار انتخاب واحد کردم :w821:.....دوستمو دیدم...گفتم اینجوری شده....گفت برو بابا دلت خوشه...واسه ی خیلیا اینجوری شده....یکیش خودم:w74: .کاشف به عمل اومد که مدیر گروه گرامی برداشتن به خاطر اینکه نور چشمی ها دیر اومدن انتخاب واحد و کلاسا پر شده ....کل ثبت نام ها رو پاک کردن!!!!! و ایشون ها انتخاب واحد کردنو کلاسا توووپ پر شده...و جا برای ماها نیست...با کلی داد و بیداد نتیجه این شد: ترم دیگه همین کلاسا ارائه می شه!!! نمی دونم گناه دانشجو چیه که مضحکه ی دست اینو اون می شه.... همه جای دنیا پارتی بازی هست..... مگه وقتمون رو از سره راه آوردیم؟ بند پ یه معضل جهانیه مختص ایران نیست 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مهنازی مدیر گروهتون ایرانی نیست؟ اورجینال امریکاییه 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مهنازی چطوری میشه دانشگاههای زیر 100 اپلای کرد هان هان 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ هوراااا....حداقل تو این مورد شبیه اوناییم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مهنازی چطوری میشه دانشگاههای زیر 100 اپلای کردهان هان خب می ری تو سایت دانشگاه...می بین یشرایطشون چیه...بعد اقدام می کنی 2 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ ای خداااا عجب دنیای غریبیهههههه ...باهات هم دردم مهنازی 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ سه روز پیش....ما رفتیم دانشگاه...شاد که 1.5 ماه پیش انتخاب واحد کردیم در حد المپیک....رفتم سره کلاس استادم می گه مهناز اسمت نیستا.... گفتم من ثبت نام کردم...گفت بپر چک کن تو سایت..... خلاصه رفتمو دیدم هیچ کدوم از درسام نیست انگار نه انگار انتخاب واحد کردم :w821:.....دوستمو دیدم...گفتم اینجوری شده....گفت برو بابا دلت خوشه...واسه ی خیلیا اینجوری شده....یکیش خودم:w74: .کاشف به عمل اومد که مدیر گروه گرامی برداشتن به خاطر اینکه نور چشمی ها دیر اومدن انتخاب واحد و کلاسا پر شده ....کل ثبت نام ها رو پاک کردن!!!!! و ایشون ها انتخاب واحد کردنو کلاسا توووپ پر شده...و جا برای ماها نیست...با کلی داد و بیداد نتیجه این شد: ترم دیگه همین کلاسا ارائه می شه!!! نمی دونم گناه دانشجو چیه که مضحکه ی دست اینو اون می شه.... همه جای دنیا پارتی بازی هست..... مگه وقتمون رو از سره راه آوردیم؟ چه عجیب ! اونجاهم نور چشمی هست ؟ انتخاب واحد خارجیا فقط اینجوری شده یا از خودشونمن کسی بوده؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ چه عجیب !اونجاهم نور چشمی هست ؟ انتخاب واحد خارجیا فقط اینجوری شده یا از خودشونمن کسی بوده؟ از حودشونم 2-3 نفر بودن 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۰ خوش به حالت مهناز که اقلا فرنگ رفته ای . چیکار به دانشگاهش داری ؟:texc5lhcbtrocnmvtp8 1 لینک به دیدگاه
sara_arch 2070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ وای ...خدای من باورم نمی شه ...حتی اگه تو ایرانم باشه بازم باورم نمی شه چه برسه به اونجا...حداقل من اینجا اگه ازین بلا ها سرم بیاد می تونم زمین و زمان رو بهم بریزم دلم خنک شه....غصه نخور مهناز جونم... برو یه دانشگاه بهتر حالشون رو بگیر!!! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خدایاااااااااااااا چقدر کتاب گرونه :w821: همه ی کتابام رو 160-70 دلاره :w821: باز خوبه pdf بعضیاش هست 3 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خدایاااااااااااااا چقدر کتاب گرونه :w821:همه ی کتابام رو 160-70 دلاره :w821: باز خوبه pdf بعضیاش هست ما رو در غمتون شریک بدون :biggrin: واقعا سخته ببین اونجا قسطیی میدن باز قسطی خوبه :girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ ما رو در غمتون شریک بدون :biggrin:واقعا سخته ببین اونجا قسطیی میدن باز قسطی خوبه :girl_in_dreams: با اون خندت حتما" شریک می دونم 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ با اون خندت حتما" شریک می دونم این خنده ها خنده های درد:biggrin: شاعر بودم خودم خبر نداشتمااا لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ سه روز پیش....ما رفتیم دانشگاه...شاد که 1.5 ماه پیش انتخاب واحد کردیم در حد المپیک....رفتم سره کلاس استادم می گه مهناز اسمت نیستا.... گفتم من ثبت نام کردم...گفت بپر چک کن تو سایت..... خلاصه رفتمو دیدم هیچ کدوم از درسام نیست انگار نه انگار انتخاب واحد کردم :w821:.....دوستمو دیدم...گفتم اینجوری شده....گفت برو بابا دلت خوشه...واسه ی خیلیا اینجوری شده....یکیش خودم:w74: .کاشف به عمل اومد که مدیر گروه گرامی برداشتن به خاطر اینکه نور چشمی ها دیر اومدن انتخاب واحد و کلاسا پر شده ....کل ثبت نام ها رو پاک کردن!!!!! و ایشون ها انتخاب واحد کردنو کلاسا توووپ پر شده...و جا برای ماها نیست...با کلی داد و بیداد نتیجه این شد: ترم دیگه همین کلاسا ارائه می شه!!! نمی دونم گناه دانشجو چیه که مضحکه ی دست اینو اون می شه.... همه جای دنیا پارتی بازی هست..... مگه وقتمون رو از سره راه آوردیم؟ احتمالا یه ایرانی اوونجا هست خودشو لو نمیده!:girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ خدایاااااااااااااا چقدر کتاب گرونه :w821:همه ی کتابام رو 160-70 دلاره :w821: باز خوبه pdf بعضیاش هست اینجا که دانشگاه خودش یه سری غرفه می رنه دانشجوا کتابهایی که نمیخوان رو میارن اینجا میفروشن،قیمتشم مناسبه اما... خب! هیچی کتابهایی منو نمیاره چرا پس!!!!:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۰ اینجا که دانشگاه خودش یه سری غرفه می رنه دانشجوا کتابهایی که نمیخوان رو میارن اینجا میفروشن،قیمتشم مناسبهاما... خب! هیچی کتابهایی منو نمیاره چرا پس!!!!:icon_pf (34): خوش به حال خارج شما اینجام used بخرم هم باز گرونه...کتاب تاریخ معماریم 177 دلار بود...دست n امش شد 105 آمازون هم خوبه....اما بعضی از کتابا ناجور گرونه :w821: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده