jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ فرناج...فقز دانشگاه زیر رنکینگ 100 اپلای کن!خودم دارم برای دانشگاه مریلند اپلای می دم این یعنی سطح بالا یا سطح پایین؟:ydm47612zsesgift969 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ خارجکی یعنی ماله کدوم کشور؟ همون کشور که آرزوی همه است:girl_yes2: لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ ای وای،چه بد!خو ینی چی کارشون؟مگه بی حساب کتابه؟!!!:ydm47612zsesgift969 به همین راحتی با یک ترم!درس یه آدم بازی میکنن؟! بدبختیش اینه که دست آدمم به هیچ جا بند نیست،خدا ازشون نگذره،ینی چی این کار خیلی حسه بدیه،امیدوارم خیلی زود این عقب افتادن جبران بشه :there: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ غصه نخور:there: شماره رئیس دانشگاهمونو بهت میدم بگو رئیس دانشگاهتون زنگ بزنه یه مشاوره ای از اینجا بگیره اخه دانشگاه اینجا کارشون درسته :ws28: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ مهناز نميدونم چه اسراري داري نشون بدي اونجا خيلي اوكي نيست اگه اينجوري چرا رفتي ؟ 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ مهناز نگفتی اون آقا زاده ها کیا بودن؟ لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ مهناز نميدونم چه اسراري داري نشون بدي اونجا خيلي اوكي نيست اگه اينجوري چرا رفتي ؟ :ydm47612zsesgift969 گفتن واقعیت تظاهره؟! 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ مهناز نميدونم چه اسراري داري نشون بدي اونجا خيلي اوكي نيست اگه اينجوري چرا رفتي ؟ مهناز خانم میخواد ریـــا کاری نشه لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من جواب ندم بهتره...سوء تفاهم داره پیش میاد... 6 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ من جواب ندم بهتره...سوء تفاهم داره پیش میاد... نه بابا سو تفاهم کجا بود لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ ای وای،چه بد!خو ینی چی کارشون؟مگه بی حساب کتابه؟!!!:ydm47612zsesgift969به همین راحتی با یک ترم!درس یه آدم بازی میکنن؟! بدبختیش اینه که دست آدمم به هیچ جا بند نیست،خدا ازشون نگذره،ینی چی این کار خیلی حسه بدیه،امیدوارم خیلی زود این عقب افتادن جبران بشه :there: فکر کن خیلی از بچه ها 3-6 واحد داشتن.... من جهیدم کالج 5 تا کلاس گرفتم....یادته بهت گفتم چیا بود؟...همونا...زیست :ydm47612zsesgift969گفتن واقعیت تظاهره؟! حتما" به نظر ایشون اینجوریه :ydm47612zsesgift969 شایدم ما تو بهشتیم خبر نداریم :ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ این یعنی سطح بالا یا سطح پایین؟:ydm47612zsesgift969 100 به پایین عالیه...مثلا" هاروارد و اسنتفرد همیشه 1 و 2 هستن 4 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ فکر کن خیلی از بچه ها 3-6 واحد داشتن.... من جهیدم کالج 5 تا کلاس گرفتم....یادته بهت گفتم چیا بود؟...همونا...زیست حتما" به نظر ایشون اینجوریه :ydm47612zsesgift969 شایدم ما تو بهشتیم خبر نداریم :ydm47612zsesgift969 بیچاره ها....باز خدا رو شکر که به ذهنت رسید این کار رو انجام بدی نگران نباش عزیزم،امیدوارم درست بشه،این ترمم زودی میگذره :icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ استکبار جهانی...مرگ بر امریکا! بازم تاکید میکنم همه جا همه چی هست! حالا اونجا که شما هستی یه خورده کمتر! که از شانس بدت یا شایدم خوبت اون 1%برقش شمارو گرفته! 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مهناز خانم اگه ناراحتی بیا جاتو با من عوض کن دانشگاه ماهم خوبه هاااا این قدر حال میده من سختی رو دوست دارم میخوام بیام اونجا سختی بکشم 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ بازم تاکید میکنم همه جا همه چی هست! حالا اونجا که شما هستی یه خورده کمتر! که از شانس بدت یا شایدم خوبت اون 1%برقش شمارو گرفته! قربون دهنت...حالا اینا فکر می کنن اینجا مثبت مطلقه :ydm47612zsesgift969 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مهناز طوفان به شما نرسیده ؟ زلزله چطور؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مهناز طوفان به شما نرسیده ؟ زلزله چطور؟ طوقان یه نیم ساعت ...1 ساعت دیگه می رسه :ydm47612zsesgift969 زلزله که چند روز پیش بود...منم شرکت بودم....همین شد که انگشت نما شدم دیگه 5.8 ریشتر....خیلی ویبره رفتیم :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ مهنازی مدیر گروهتون ایرانی نیست؟ لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ وای مگه میشه.:icon_pf (34): اگه ایران بود خواهش میکردی واست انتخاب واحد میکردن.:JC_thinking: حالا صد رحمت به ایران. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده