* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تکنیک رنگ لعابی ؛ ترسیم به مدت 25 ساعت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۰ تکنیک آبرنگ روی مقوای آبرنگ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تکنیک آبرنگ و مدادرنگی روی مقوا آبرنگ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تکنیک آبرنگ و روانویس روی مقوا آبرنگ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تکنیک اکرلیک و قلم راپید لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تکنیک ماژیک و پاستل و اکریلیک لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تکنیک ماژیک ؛ روانویس و مدادرنگی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ شهر کانزاس،تکنیک ماژیک به مدت 60 ساعت تکنیک ماژیک و اکریلیک , به مدت 40 ساعت لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۰ تکنیک ماژیک ؛ رنگ لعابی، مدادرنگی و پاستل لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ تکنیک ماژیک ؛ رنگ لعابی، مدادرنگی و پاستل آآآآآآخه .... من این کار رو 50*70 رو شاسی کشیدم... اما وقتی تصادف کردم پاره شد..کثیف شد... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ آآآآآآخه ....من این کار رو 50*70 رو شاسی کشیدم... اما وقتی تصادف کردم پاره شد..کثیف شد... :ws44: تصادف کردی:icon_pf (34): از کارت عکس نداری؛ بذاری تو تالار ؛ قسمت کارای خودمون؟ لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ تصادف کردی:icon_pf (34):از کارت عکس نداری؛ بذاری تو تالار ؛ قسمت کارای خودمون؟ از این عکس ندارم... باشه بعضی از کارام که عکس دارم میزارم... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۰ از این عکس ندارم...باشه بعضی از کارام که عکس دارم میزارم... اشکال نداره؛ باشه بذار, بیام ببینمشون لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ راندو ( کار بچه های آتلیه آرتور) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ راندو ( کار بچه های آتلیه آرتور) لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۰ راندو( کار بچه های آتلیه آرتور) لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده