samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ روزگار بر سادگی من نخند که من دل به امانت دادم بر سادگی من نخند که سادگی را صداقت دانستم و صداقت را زندگی بر سادگی من نخند که سادگی را خوش گمانی یافتم و به سادگی دل بستم ای روزگار 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ ایییییییییییییی روزگارررررررررررر مردیم از خوشی منم ی شحر بگم :JC_thinking: [/url]اگر پرسند از من زندگی چیست بگویم دولت دیدار یاران وگر از مرگ پرسندم بگویم جدا ماندن ز جمع دوستداران :4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ سلام به همه خوبین دوستان چهخبر میبینم که سمانه جونم اومده بههر حالخوش اومده محمدعزیزتو همخوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها موافقن یه قراردسته جمعی بذاریم؟ 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۰ اگه موافق باشن دوستان فرا نتی بقیه چی میگن ؟ 1 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۰ الهامم دیگه نمی اد پایه باشی دو نفری هم میشه ترکوند راستی وحید نقاش عکس امضات رو میشناسی ؟ 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۰ الهامم دیگه نمی اد پایه باشی دو نفری هم میشه ترکوند راستی وحید نقاش عکس امضات رو میشناسی ؟ الهام ارومیه به سر میبره به زودی میاد رفته تراکتور سواری پایه ام داداش دو نفری میترکونیم:elivg5ddfqdy8k5mocf:elivg5ddfqdy8k5mocf:gnugghender: نقاششو نه:hrqr6zeqheyjho1f9mx 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۰ نقاشش اقای نیما شایانه از بچه های خرم اباد که اتفاقا هم رشته ای ما برقیاست :4chsmu1: کلا برقی ها تو همه زمینه ها اوستادن :4chsmu1: ی خورده سر رشته ها کل بندازیم شاید بچه ها ببینن اونام بیان وسط:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ you need me اینه که منو کشته داداش کل رشته هم لازم نیست بندازیم آخه آنچه که عیان است چه حاجت به بیان است شهرسازی یک کلام 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ موندم از کی تا حالا عملگی هم رشته دانشگاهی شده :4chsmu1: عمله دسه دسه، سر کیچه نشسه :2525s: 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید لرستان کجای ایرانه؟ من هر چی تو نقشه آمریکا گشتم پیداش نکردم ؟:icon_pf (44): 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید لرستان کجای ایرانه؟ من هر چی تو نقشه آمریکا گشتم پیداش نکردم ؟:icon_pf (44): راستش من خودمم هنوز دارم دنبالش میگردم اگه به نتیجه ای رسیدین منم خبر کنین:4chsmu1: 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سلاممممممممممممم من یه مدت نبودم اماااااااااااااااااااااااااباز اومدم خوش اومدم خب منم نازنینم ترم اخر سخت افزارم 8روز دیگه هم میشه19سالم خرم اباد بدنیا اومدم از اشنایی با همتونم خوشحالم 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلام منم از بچه های مشهدم خوش وقتم :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ ببخشید لرستان کجای ایرانه؟ من هر چی تو نقشه آمریکا گشتم پیداش نکردم ؟:icon_pf (44): راستش من خودمم هنوز دارم دنبالش میگردم اگه به نتیجه ای رسیدین منم خبر کنین:4chsmu1: جفتتون باید زیر پونزم نگاه میکردین 2 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ راس میگی اونجا رو ندیده بودم (زیر پونزو ) عرض کنم که نازنینم که اومده هواشو داشته باش در نره مهرخ مشدی رم فک کنم بشه گرفتار کرد 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ سلام سلاممممممممممممممن یه مدت نبودم اماااااااااااااااااااااااااباز اومدم خوش اومدم خب منم نازنینم ترم اخر سخت افزارم 8روز دیگه هم میشه19سالم خرم اباد بدنیا اومدم از اشنایی با همتونم خوشحالم سلام سلام نازنین خانم خیلی خیلی خوش اومدی پیش پیشم تولدت مبارک به امید فعالیتت تو این تاپیک 3 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۰ راس میگی اونجا رو ندیده بودم (زیر پونزو ) عرض کنم که نازنینم که اومده هواشو داشته باش در نره مهرخ مشدی رم فک کنم بشه گرفتار کرد نازنینم خوش اموده ماهرخم نواده ی خودمه مطمعنا نمیذاره روح جدش آذرده خاطر بشه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده