الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۰ بر منکرش لعنت بگو بیش باد :girl_angel: آهاااااااااااااااااان...حالا شد! روزي 1283بار و نصفي اينو با خودت تكرار كن كه يادت نره يه وقت!:tt2: 1 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ سیلللللللللللللللللللللللام اینجا چه خبره؟ 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ خبرای خوب خوب :biggrin: مثلا؟:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ حدس بزن:girl_yes2: نیدونم تو بگو 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ فال بگیرم؟ اره بگیر ببینم چی میگی:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ اره بگیر ببینم چی میگی:biggrin: یه شوهر معتاد داری:icon_razz: 3ترم شروطی داری بقیش گفتنی نیست ... بگم جلو بچه ها ؟:ydm47612zsesgift969 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ یه شوهر معتاد داری:icon_razz:3ترم شروطی داری بقیش گفتنی نیست ... بگم جلو بچه ها ؟:ydm47612zsesgift969 بگوووووووووووووووو:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ بگوووووووووووووووو:biggrin: 3 بار طلاق گفتی:girl_in_dreams: مادر شوهرت و 5 بار با سم مسموم کردی:ydm47612zsesgift969 بذا دیگه نگم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ 3 بار طلاق گفتی:girl_in_dreams:مادر شوهرت و 5 بار با سم مسموم کردی:ydm47612zsesgift969 بذا دیگه نگم :icon_pf (34): مطمئنی من الان زنده ام؟:biggrin: 5 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ مطمئنی من الان زنده ام؟:biggrin: نکنه توام روحی ؟ یه کم اسپم کنیم لرستانیاخوشحال شن 5 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ نکنه توام روحی ؟ یه کم اسپم کنیم لرستانیاخوشحال شن اخه با این فالی که تو گرفتی فک نمیکنم دیگه زندگی داشته باشم . بچه های لرستان گلن گل. 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ اخه با این فالی که تو گرفتی فک نمیکنم دیگه زندگی داشته باشم .بچه های لرستان گلن گل. دقیقا ... میخوام خوشحالشون کنم :girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ دقیقا ... میخوام خوشحالشون کنم :girl_yes2: خودت بچه کجایی؟ 4 لینک به دیدگاه
poor!a 15130 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ خودت بچه کجایی؟ تهران ساکن بوشهر شدم چند ماهیه 4 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام یه همه دوستان گل لر و غیر لر اومدم خدا حافظی کنم یه چند وقت شایدم چند ماه نمیتونم بیام ولی خدای در غیاب منم همینطوری پاتوقو شلوخ کنین باشد که جبران کنم خیلی دلم واسه اینجا تنک میشه بعد راه افتادن انجمن این اولین باریه که مخیخوام اینقد دور باشم بای تا های همگی خب رضا مواظب همه باش نخ سوزن عیالم الهام جون تو هم اینقد بیتابی نکن زودی بر میگردم ماهرخ جان نوه ی عزیزم امید است در غیاب ما با شمشیرهایت به خوبی از پاتوقمان حمایت نموده و مواظب همه باشی خیلی خب دیگه خدا حافظ همگی ( با اندوه فراوان (جدی میگم)منو فراموشم نکنین ) 5 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام یه همه دوستان گل لر و غیر لر اومدم خدا حافظی کنم یه چند وقت شایدم چند ماه نمیتونم بیام ولی خدای در غیاب منم همینطوری پاتوقو شلوخ کنین باشد که جبران کنم خیلی دلم واسه اینجا تنک میشه بعد راه افتادن انجمن این اولین باریه که مخیخوام اینقد دور باشم بای تا های همگی خب رضا مواظب همه باش نخ سوزن عیالم الهام جون تو هم اینقد بیتابی نکن زودی بر میگردم ماهرخ جان نوه ی عزیزم امید است در غیاب ما با شمشیرهایت به خوبی از پاتوقمان حمایت نموده و مواظب همه باشی خیلی خب دیگه خدا حافظ همگی ( با اندوه فراوان (جدی میگم)منو فراموشم نکنین ) :w821:نگو چون احتمالا منم ی چن روز دیگه برم اینجوری این بچه که انقد براش زحمت کشیدیم چی میشه 6 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۰ با سلام یه همه دوستان گل لر و غیر لر اومدم خدا حافظی کنم یه چند وقت شایدم چند ماه نمیتونم بیام ولی خدای در غیاب منم همینطوری پاتوقو شلوخ کنین باشد که جبران کنم خیلی دلم واسه اینجا تنک میشه بعد راه افتادن انجمن این اولین باریه که مخیخوام اینقد دور باشم بای تا های همگی خب رضا مواظب همه باش نخ سوزن عیالم الهام جون تو هم اینقد بیتابی نکن زودی بر میگردم ماهرخ جان نوه ی عزیزم امید است در غیاب ما با شمشیرهایت به خوبی از پاتوقمان حمایت نموده و مواظب همه باشی خیلی خب دیگه خدا حافظ همگی ( با اندوه فراوان (جدی میگم)منو فراموشم نکنین ) :banel_smiley_4: خوش بگذره... زود برگرد :w821:نگو چون احتمالا منم ی چن روز دیگه برم اینجوری این بچه که انقد براش زحمت کشیدیم چی میشه آخ جوووووووووووووووووووووووون :80x7izu87acutttcy9t كي ميري؟ :tt2: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده