الهام. 8079 ارسال شده در 17 آذر، 2011 بر منکرش لعنت بگو بیش باد :girl_angel: آهاااااااااااااااااان...حالا شد! روزي 1283بار و نصفي اينو با خودت تكرار كن كه يادت نره يه وقت!:tt2: 1
poor!a 15130 ارسال شده در 18 آذر، 2011 اره بگیر ببینم چی میگی:biggrin: یه شوهر معتاد داری:icon_razz: 3ترم شروطی داری بقیش گفتنی نیست ... بگم جلو بچه ها ؟:ydm47612zsesgift969 2
تینا 15116 ارسال شده در 18 آذر، 2011 یه شوهر معتاد داری:icon_razz:3ترم شروطی داری بقیش گفتنی نیست ... بگم جلو بچه ها ؟:ydm47612zsesgift969 بگوووووووووووووووو:biggrin: 3
poor!a 15130 ارسال شده در 18 آذر، 2011 بگوووووووووووووووو:biggrin: 3 بار طلاق گفتی:girl_in_dreams: مادر شوهرت و 5 بار با سم مسموم کردی:ydm47612zsesgift969 بذا دیگه نگم :icon_pf (34): 5
تینا 15116 ارسال شده در 18 آذر، 2011 3 بار طلاق گفتی:girl_in_dreams:مادر شوهرت و 5 بار با سم مسموم کردی:ydm47612zsesgift969 بذا دیگه نگم :icon_pf (34): مطمئنی من الان زنده ام؟:biggrin: 5
poor!a 15130 ارسال شده در 18 آذر، 2011 مطمئنی من الان زنده ام؟:biggrin: نکنه توام روحی ؟ یه کم اسپم کنیم لرستانیاخوشحال شن 5
تینا 15116 ارسال شده در 18 آذر، 2011 نکنه توام روحی ؟ یه کم اسپم کنیم لرستانیاخوشحال شن اخه با این فالی که تو گرفتی فک نمیکنم دیگه زندگی داشته باشم . بچه های لرستان گلن گل. 4
poor!a 15130 ارسال شده در 18 آذر، 2011 اخه با این فالی که تو گرفتی فک نمیکنم دیگه زندگی داشته باشم .بچه های لرستان گلن گل. دقیقا ... میخوام خوشحالشون کنم :girl_yes2: 4
vahid hipodamus 7044 مالک ارسال شده در 18 آذر، 2011 با سلام یه همه دوستان گل لر و غیر لر اومدم خدا حافظی کنم یه چند وقت شایدم چند ماه نمیتونم بیام ولی خدای در غیاب منم همینطوری پاتوقو شلوخ کنین باشد که جبران کنم خیلی دلم واسه اینجا تنک میشه بعد راه افتادن انجمن این اولین باریه که مخیخوام اینقد دور باشم بای تا های همگی خب رضا مواظب همه باش نخ سوزن عیالم الهام جون تو هم اینقد بیتابی نکن زودی بر میگردم ماهرخ جان نوه ی عزیزم امید است در غیاب ما با شمشیرهایت به خوبی از پاتوقمان حمایت نموده و مواظب همه باشی خیلی خب دیگه خدا حافظ همگی ( با اندوه فراوان (جدی میگم)منو فراموشم نکنین ) 5
REZA111 1182 ارسال شده در 18 آذر، 2011 با سلام یه همه دوستان گل لر و غیر لر اومدم خدا حافظی کنم یه چند وقت شایدم چند ماه نمیتونم بیام ولی خدای در غیاب منم همینطوری پاتوقو شلوخ کنین باشد که جبران کنم خیلی دلم واسه اینجا تنک میشه بعد راه افتادن انجمن این اولین باریه که مخیخوام اینقد دور باشم بای تا های همگی خب رضا مواظب همه باش نخ سوزن عیالم الهام جون تو هم اینقد بیتابی نکن زودی بر میگردم ماهرخ جان نوه ی عزیزم امید است در غیاب ما با شمشیرهایت به خوبی از پاتوقمان حمایت نموده و مواظب همه باشی خیلی خب دیگه خدا حافظ همگی ( با اندوه فراوان (جدی میگم)منو فراموشم نکنین ) :w821:نگو چون احتمالا منم ی چن روز دیگه برم اینجوری این بچه که انقد براش زحمت کشیدیم چی میشه 6
الهام. 8079 ارسال شده در 19 آذر، 2011 با سلام یه همه دوستان گل لر و غیر لر اومدم خدا حافظی کنم یه چند وقت شایدم چند ماه نمیتونم بیام ولی خدای در غیاب منم همینطوری پاتوقو شلوخ کنین باشد که جبران کنم خیلی دلم واسه اینجا تنک میشه بعد راه افتادن انجمن این اولین باریه که مخیخوام اینقد دور باشم بای تا های همگی خب رضا مواظب همه باش نخ سوزن عیالم الهام جون تو هم اینقد بیتابی نکن زودی بر میگردم ماهرخ جان نوه ی عزیزم امید است در غیاب ما با شمشیرهایت به خوبی از پاتوقمان حمایت نموده و مواظب همه باشی خیلی خب دیگه خدا حافظ همگی ( با اندوه فراوان (جدی میگم)منو فراموشم نکنین ) :banel_smiley_4: خوش بگذره... زود برگرد :w821:نگو چون احتمالا منم ی چن روز دیگه برم اینجوری این بچه که انقد براش زحمت کشیدیم چی میشه آخ جوووووووووووووووووووووووون :80x7izu87acutttcy9t كي ميري؟ :tt2: 2
ارسال های توصیه شده