O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ دوستان عزيز سلام اين مسابقه رو با اجازه مسعود عزيز و به دليل كمبود وقتش اين سري من برگزار مي كنم. قوانين مسابقه كه معرف حضور مي باشن. مث سري هاي قبل: اينجا مثل همه ي مسابقات تشخيص عكسه كه يه عكس ميداريم كه خيلي مشخص نيست و بايد حدس بزنيد چيه. برنده بايد عكس بعد رو بذاره. الگوريتم قوانين اين مسابقه: 1. تصاوير بايد حتما در زمينه ي مهندسي پزشكي باشه(دستگاه ها...تصاوير پزشكي مرتبط و... ) لطفا سعي كنيد تصاوير صرفا پزشكي نذاريد. 2. برنده ي محترم اگه مهندسي پزشكي بخونه بايد يه توضيح مختصري در مورد عكس بذاره:167: 3. ولي اگر مهندسي پزشكي نخونه ميتونه خودش توضيح بده و اگه نخواست هم ميتونه انتخاب كنه كه كدوم يكي از كاربراي تالار مهندسي پرشكي بايد بيان و توضيح بدن. 4. اگه كسي تنونست حدس بزنه تصوير چيه... كسي كه تصوير رو گذاشته تا جايي كه امكان داره مي تونه راهنمايي كنه ولي خيلي ديگه نه 5. اگه با اين وجود كسي نتونست حدس بزنه، خود كسي كه عكس رو گذاشته برنده مي شه. در اين حالت بر ميگرديم به موارد 2 و 3 و اما كاربران محترم اين تالار كه مي تونن پاسخگو باشن عبارتند از : :gnugghender: bme.masood عزيز :167: Valentina عزيز :gnugghender: و من اگه دوستان به هر دليل موجهي جواب ندادن(:167:) يه سري عناصر معلوم الحال سعي مي كنن اگه سوادشون جواب داد، توضيح بدن. اگه دوستان همراهي كنن، اين مسابقه و مسابقه ي بهترين تصاوير مهندسي پزشكي از اين به بعد يه هفته در ميون برگزار ميشن. در نهايت به برنده جوايز نفيسي اهدا خواهد شد بيايد ببينيم چند مرده حلاجيد :persiana__hahaha: با تشكر از همكاريتون موفق و پيروز باشيد :icon_gol: 13 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خب اولين تصوير رو خودم ميذارم. اگه كوچيكه به اين خاطره كه خيلييييييييييييي ساده س. بيايد بگيد اين چيه؟ :gnugghender: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اینکه فقط یک ذره اش معلومه !!!!!! شبیه کوک اسباب بازیه،یک کم بیشتر نشون بدین. 6 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اینکه فقط یک ذره اش معلومه !!!!!! شبیه کوک اسباب بازیه،یک کم بیشتر نشون بدین. سلام آره ببخشيد توجه نكرده بودم عين كوكه باشه اينم بيشتر آخه كلش همين شكليه 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ در باز کن نوشابه:ydm47612zsesgift969 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آخه اینجوری برای کسانیکه تجربه ای تو زمینه علوم پزشکی ندارند،خیلی سخته. اقلا بگین،برای چه کاری و تو کدام زمینه تخصصی بیشتر استفاده میشه؟ 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جزء ارتز ها یا پروتز هاست ؟ مثل اتل و ... 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جزء ارتز ها یا پروتز هاست ؟ مثل اتل و ... هی وای من.... ما تو چه فازی هستیم،اینها تو چه فازیند. :icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جزء ارتز ها یا پروتز هاست ؟ مثل اتل و ... من بگم من بگم؟ :mrsbeasley: اتل نیس؟:ydm47612zsesgift969 4 لینک به دیدگاه
bme.masood 5832 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ هی وای من.... ما تو چه فازی هستیم،اینها تو چه فازیند. :icon_pf (34): من بگم من بگم؟ :mrsbeasley: اتل نیس؟:ydm47612zsesgift969 نه بابا شکسته نفسی نفرمایید منم یه چی گفتم حالا که مثلا بگم رشتم همینه نچ اتل نیست فکر کنم ، یعنی خدا کنه نباشه چون باید عکس بعد من بدم :imoksmiley: 6 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ در باز کن نوشابه:ydm47612zsesgift969 دقيقا همينهههههههه سه چراغ سبز آخه اینجوری برای کسانیکه تجربه ای تو زمینه علوم پزشکی ندارند،خیلی سخته. اقلا بگین،برای چه کاری و تو کدام زمینه تخصصی بیشتر استفاده میشه؟ مي خواستم يه ذره بريم جلو بعد كم كم راهنمايي ها شروع بشه. اين يه ايمپلنت هست. توي ارتوپدي مورد استفاده قرار مي گيره. جزء ارتز ها یا پروتز هاست ؟ مثل اتل و ... داري نزديك ميشي. به اون وسعت نيست كوچيكه. من بگم من بگم؟ :mrsbeasley: اتل نیس؟:ydm47612zsesgift969 چرا خودشه. من بهت افتخار مي كنم. نه آتل نيست. نه بابا شکسته نفسی نفرمایید منم یه چی گفتم حالا که مثلا بگم رشتم همینه نچ اتل نیست فکر کنم ، یعنی خدا کنه نباشه چون باید عکس بعد من بدم :imoksmiley: چشاي منو نگاه كن بعد اينو بگو واقعا كه 6 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ وسیله الکتریکیه یا همینجوری فیزیکی کار انجام میده؟ 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا شکسته نفسی نفرمایید منم یه چی گفتم حالا که مثلا بگم رشتم همینه نچ اتل نیست فکر کنم ، یعنی خدا کنه نباشه چون باید عکس بعد من بدم :imoksmiley: اتل نیست یعنی؟:JC_thinking: پ اگر نیست متله! شاید هم توتوله باشه!! 5 لینک به دیدگاه
yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ توی بدن میذارنش یا بیرون:ydm47612zsesgift969 3 لینک به دیدگاه
O-N 10553 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ وسیله الکتریکیه یا همینجوری فیزیکی کار انجام میده؟ كار مكانيكي انجام ميده ارتزه؟:دیخیلی سخته خوب يه نوع ارتزه ديگه. ارتز اسم كليشه. اتل نیست یعنی؟:JC_thinking:پ اگر نیست متله! شاید هم توتوله باشه!! پلاک نیست؟ plate? چرا خودشه آفرين اين يه پليت ارتوپدي هست كه توي شكستگي هاي استخوان براي درمان مورد استفاده قرار ميگيره. مريم جان خودت توضيحات تكميلي رو ميدي يا انتخاب مي كني يكي از ماها توضيح بده؟ :gnugghender: عكس بعدي رو هم بذاري ممنون ميشم. :4chsmu1: 10 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آفرين اين يه پليت ارتوپدي هست كه توي شكستگي هاي استخوان براي درمان مورد استفاده قرار ميگيره. مريم جان خودت توضيحات تكميلي رو ميدي يا انتخاب مي كني يكي از ماها توضيح بده؟ :gnugghender: عكس بعدي رو هم بذاري ممنون ميشم. :4chsmu1: توضیح تکمیلیش در این حد می دونم که یه جور ایمپلنت هست برای فیکس کردن استخون توی شکستگی ها. این سوراخ هایی که داره محل قرار گیری پیچه که با پیچ به استخون وصل می شه و دائمی هست تا آخر عمر. اگه توضیح بیشتری داره هم داره اوریون جان شما رو انتخاب می کنم برای ارائش:girl_yes2: برای عکس بعدی هم خودتون که رشتتونه بذارین لطفا .:flowerysmile: بلد نبیدم 7 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ كار مكانيكي انجام ميده يه نوع ارتزه ديگه. ارتز اسم كليشه. چرا خودشه آفرين اين يه پليت ارتوپدي هست كه توي شكستگي هاي استخوان براي درمان مورد استفاده قرار ميگيره. مريم جان خودت توضيحات تكميلي رو ميدي يا انتخاب مي كني يكي از ماها توضيح بده؟ :gnugghender: عكس بعدي رو هم بذاري ممنون ميشم. :4chsmu1: پاشنه کش نیس؟ 4 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ پاشنه کش نیس؟ نه نه نه اشتباه:texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده