رفتن به مطلب

عشق سلامتی می آفریند

ارسال های توصیه شده

خب حرفام تجربه هام همونه که مریم خانم فرمودن ولی در ادامه تجربه یکی از دوستام رو می گم.

سرچیدم: شکست عشقی یکی از 23 عامل خودکشی در ایرانه:icon_pf (34):با این خودکشی ها خود عشق هم زیر سوال میره.عشقی که میوه اش خودکشی باشه...

سال آخر دوره لیسانس عاشق شد و جواب منفی.دختره شاگرد سوم دانشگاه بود و دوستم درس خون نبود. البته جواب منفی ربطی به درس نداشت. دختره می گفت کوچیکی و از این حرفا. دو هفته شب ها با لامپ های روشن می خوابید تاریکی افسردگی اش رو زیاد می کردو....چند شبم من پیشش بودم...تصمیم گرفت سال بعد کنکور ارشد بترکونه آخه فکر می کرد چون شاگرد ضعیفی بودش و دختره هم درس خون جواب منفی گرفت. هر چی بهش می گفتم دختره چون همسنش هستی و... باز می گفت نه... اون سال ارشد کولاک کرد. دختره رتبه ی افتضاحی آورد بقیه اش رو سانسور می کنم.

مقصودم: به نظرم اگه اون جریان پیش نمی اومد دوستم در ارشد رتبه ی تاپ نمی آورد... مگر عوامل انگیزشی دیگه ...

لینک به دیدگاه
اینا چیه میگین من نمیفهمم :girl_in_dreams:شعار های الکی

یارو شکست خورده ناراحته دیگه چه چیز مثبتی بهش رسیده؟

اینجوری که شما میگین شکست عشقی از خود عشق بهتره :w58:

خوب ملت بیان هی عاشق شن هی شکست بخورند دیگه

نه منظور این نیست که شکست عشقی چیز خوبیه یا یه سرمشق باشه یا هر شعاری که بشه باهاش ساخت نه

چند ماه تا چند سال امکان نداره چیزی جز یاس و افسردگی داشته باشه

اما همین باعث میشه خیلی از مسائلی که قبل از این شکست سخت و غیر قابل تحمل بوده برای شخص دیگه اهمیت خودشون رو از دست بدن

امکان نداره این حرف رو وقتی داغت تازه است قبول کنی

وقتی قبول می کنی که سالها از موضوع گذشته و خاک فراموشی روی حادثه تلخت نشسته و ازش تنها یه درس برات باقی مونده و یک پیرهن که تو پاره اش کردی و بزرگ شدی!

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...