سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خود فریبی به این صورت بیان شده است که انگار روی وزنه ای ایستاده اید، تا خود را وزن کنید در حالی که شکمتان را تو داده اید آدم چی کار کنه خود فریبی کرده؟:JC_thinking: 17 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خود فریبی به این صورت بیان شده است که انگار روی وزنه ای ایستاده اید، تا خود را وزن کنید در حالی که شکمتان را تو داده اید آدم چی کار کنه خود فریبی کرده؟:JC_thinking: آدم وقتی یه غلطی کرده که تابوئه نتیجش چیه به جای اینکه که راه حل باشه واسش ، بیخیال باشه خودفریبی کرده!:hrqr6zeqheyjho1f9mx 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خود فریبی به این صورت بیان شده است که انگار روی وزنه ای ایستاده اید، تا خود را وزن کنید در حالی که شکمتان را تو داده اید آدم چی کار کنه خود فریبی کرده؟:JC_thinking: مقدار کمش مفیده حالا برا اون طرف کم بود یا زیاد؟ 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خود فریبی به این صورت بیان شده است که انگار روی وزنه ای ایستاده اید، تا خود را وزن کنید در حالی که شکمتان را تو داده اید آدم چی کار کنه خود فریبی کرده؟:JC_thinking: مفید و مختصر: دروغ بگه.... :smiley (18): لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خود فریبی به این صورت بیان شده است که انگار روی وزنه ای ایستاده اید، تا خود را وزن کنید در حالی که شکمتان را تو داده اید آدم چی کار کنه خود فریبی کرده؟:jc_thinking: وقتی هر کسی نخواد یه حقیقتی رو بپذیره خود فریبی کرده مثل مکانیزم دفاعی انکار می مونه یعنی عدم پذیرش واقعیتیکه به روحت ضربه می زنه از چاقی بگیر تا مرگ یه عزیز تا خودشفتگی و... 9 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی هر کسی نخواد یه حقیقتی رو بپذیره خود فریبی کردهمثل مکانیزم دفاعی انکار می مونه یعنی عدم پذیرش واقعیتیکه به روحت ضربه می زنه از چاقی بگیر تا مرگ یه عزیز تا خودشفتگی و... خانم دکتر بیشتر توضیح بدین 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ آدم چی کار کنه خود فریبی کرده؟ همون که قبول کنیم خیلی کاره بعدش بهتر ه با واقعیت کنار بیام ، توهم زده نشیم و دنبال یه فضای مجازی و خیالی برای حل مشکلات واقعیمون نگردیم رو راست تر باشیم با خودمون تا بدونیم واقعا از زندگی چی میخوایم و اینکه پشت ارزو ها و رویا های کوچیک و بزرگمون پنهان نشیم و مهمتر از همه فرار نکنیم بالاخره یه روز باید مردونه وایسید و در مقابل این همه مشکلاتی که یه عمر ازشون فرار کردیم جنگید و گرنه محکوم به نابودیم چه بهتر که اون روز امروز باشه ............ 7 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی آدم میدونه یه کاری میتونه آیندشو خراب یا لطمه بزنه به فرداش اما بخاطر یه سری موارد خودشو قانع میکنه که این کارو بکن میشه خود فریبی 5 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ خانم دکتر بیشتر توضیح بدین من از اول هم اشتباهی بودم بابا:icon_pf (34): ولی خب می گم خود فریبی استفاده از مکانیزم دفاعی انکار هست در مواقعی که فرد با چیزی که باعث اضطراب می شه براش مواجه می شه به طور ناخود آگاه از این مکانیزم استفاده می کنه تا با استرس مقابله کنه به این صورت که اون موضوع رو به طور کامل رد می کنه یعنی مثلا می گه : مادر من نمرده من چاق نیستم اون منو دوست داره وخیلی از دروغ های دیگه که در اصلاح عام به خودمون می گیم و میشه خود فریبی برای دریافت حس امنیت!! 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ من از اول هم اشتباهی بودم بابا:icon_pf (34): ولی خب می گم خود فریبی استفاده از مکانیزم دفاعی انکار هست در مواقعی که فرد با چیزی که باعث اضطراب می شه براش مواجه می شه به طور ناخود آگاه از این مکانیزم استفاده می کنه تا با استرس مقابله کنه به این صورت که اون موضوع رو به طور کامل رد می کنه یعنی مثلا می گه : مادر من نمرده من چاق نیستم اون منو دوست داره وخیلی از دروغ های دیگه که در اصلاح عام به خودمون می گیم و میشه خود فریبی برای دریافت حس امنیت!! پس چیز خوبیه؟ 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ پس چیز خوبیه؟ در صورتیکه درست و به جا و اندازه استفاده بشه برای روان بله چیز خوبیه اما در صورت استفاده بیش از حد مثل خود فریبی تبدیل به یه اختلال در عملکرد میشه یا اختلال های دیگه که یکی از نشانه ها شون استفاده از مکانیزم انکاره مثل بعضی از افسردگی ها 3 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ وقتی که فرافکنی میکنه... وقتی که خودشو برای اشتباه کردن موجه بدونه... 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ خواب خرگوشی که می گن هم همون خودفریبیه؟:JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۰ خواب خرگوشی که می گن هم همون خودفریبیه؟:jc_thinking: خواب خرگوشی رو نمی دونم ولی مثل او پرنده که سرشو زیر برف میکنه فک میکنه شکارچی نمی بنش یا کسی که برای دروغ دادن به خودش ،، خودش را کوچه علی چپ میزنه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده