سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چند بار براتون اتفاق افتاده که حرفی بزنید و بعد متوجه شید این حرف برای طرف مقابل معنایی سوای آن چه در ذهن شما بوده داشته است؟؟ یا این که با خودتون فکر کنین که ای کاش جمله بهتری رو برای منظور خودتو استفاده می کردین؟ توی این تاپیک اگر جمله هایی که تو موقعیت های مختلف و به تجربه خودتون معنای بهتری رو منتقل می کردند به ذهنتون رسید بذارید 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جمله نگران نباش. درستش می کنیم یکی از زیباترین عبارات دنیاست. فکر می کنم کسانی که روزی این جمله را از کسی می شنوند جزو آدم های خوش شانس دنیا به حساب می آیند. نگران نباش. درستش می کنیم 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چرا فکر می کنی فقط تویی که این مشکل رو داری؟ فقط کافیه منم ببینی!! هزارن نفر مثل من... مثل تو... این جمله نا امیدی زیادی رو از بین می بره...!(البته مریمی امیدوارم منظورت رو درست گرفته باشم جمله های امیدوار کننده رو می گی ؟) 1 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ چرا فکر می کنی فقط تویی که این مشکل رو داری؟فقط کافیه منم ببینی!! هزارن نفر مثل من... مثل تو... این جمله نا امیدی زیادی رو از بین می بره...!(البته مریمی امیدوارم منظورت رو درست گرفته باشم جمله های امیدوار کننده رو می گی ؟) مرسی. آره. منظورم جمله های امیدوار کننده هم بود. بخش زیادیش شامل این جمله ها می تونه باشه:girl_yes2: ولی در کل منظورم قرار گرفتن تو موقعیت های مختلف هم می تونه باشه. مکالمات مختلف تو شرایط مختلف. به قول معروف همونی که می گن بفرما و بشین و ... یه معنی می ده!!!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده