Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بنظر شما تو عشق بیشتر پسرا خیانت می کنن یا دخترا؟ بنظر شما تو عشق بیشتر پسرا خیانت می کنن یا دخترا؟ 13 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بیشتر و کمتر نداره که..جفتشون.. هم بعضی از پسرا هم بعضی از دخترا 9 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اگه رابطه الکی باشه جفتشون ولی اگه جدی باشه پسرا 3 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اگه رابطه الکی باشه جفتشون ولی اگه جدی باشه پسرا رابطه الكي ميشه هوس و هوسبازي تو اين جور رابطه ها كه اساسش هوسه، هم دخترا هم پسرا خيانت ميكنن اول از همه به خودشون به خانوادشون و مهمتر از اينا به اعتبار و ابروشون 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اگه رابطه جدی باشه پسرا بیشتر. اما اگه رابطه الکی و هوس بازی باشه چه فرقی میکنه کی بیشتر خیانت کنه. 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اين دوره زمونه ديگه پسر و دختر نداره هردو عين همن 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ در کل بیشتر پسرا خیانت می کنن. آمار اینو میگه 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ دختر و پسر بودن خیلی فرقی نداره ... این چیزا بستگی ب ذات طرف داره حالا چ دختر باشه چ پسر... اما در کل ذات پسرا جوری هست ک بیشتر دنبال تنوع هستن و امکان اینکه خیانت کنن بیشتره 2 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ فرنوش ! میخوام یه انتقادی ازت بکنم. بیشتر تاپیکات در مورد دختر و پسره! چیزای دیگه ای هم غیر از روابط دختر و پسر تو این دنیا هست که در موردش تاپیک بزنی! 6 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ پنهانكاري و خودبينيه كه خيانت رو دردناك ميكنه و به وجود مياره اين دوتا ( پنهان كاري و غرور) رو هم ، همه دارن ولي مقدارش فرق ميكنه 1 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اگر ی نظر سنجی هم تو این تاپیک میذاشتی...بهتر بود 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ من کشته مرده این تاپیک های نیم خطی هستم........ چیزی به نام خیانت نداریم در واقعیت. 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ فرنوش ! بیشتر تاپیکات در مورد دختر و پسره! چیزای دیگه ای هم غیر از روابط دختر و پسر تو این دنیا هست که در موردش تاپیک بزنی! :viannen_38: 3 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ :viannen_38: خو راست میگم دیگه. کل تاپیک باحال و فکر کردنی تو این گفتگوی آزاد هست، همه میان میچپن تو این تاپیکا. 4 لینک به دیدگاه
lorena 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بنظر شما تو عشق بیشتر پسرا خیانت می کنن یا دخترا؟ بنظر شما تو عشق بیشتر پسرا خیانت می کنن یا دخترا؟ بستگی به نوع شخصیت دخترو پسرش داره فکر کنم بیشتر پسرا شایدم من فقط نوع پسرشو دیدم 8 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ فرق چندانی نداره. هرکدوم تا یکی دیگه ترگل ترو برگل ترو پولدارتر گیر بیارن میرن سمت اون(ب همین راحتی:ubhuekdv133q83a7yy7) 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ بیشتر پسر ها ! تجربه نشون داده که نامردی هایی از این نوع بیشترط کار پسرهاست متاسفانه . بی جنبگی در خیلی از موارد در انها غوغا میکنه یکی هم بیحنبگی در س..ک...س که جدیده رو که دید این بیجنبگی گل میکنه و خیانت اغاز میشه . دلیل هم میارن که که دلیل چیز دیگری است اما معمولا خالی می بندند . 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ فرنوش ! میخوام یه انتقادی ازت بکنم.بیشتر تاپیکات در مورد دختر و پسره! چیزای دیگه ای هم غیر از روابط دختر و پسر تو این دنیا هست که در موردش تاپیک بزنی! با کمال میل انتقادت رو می پذیرم. میدونی مشکل اینه که من تاپیک های خیلی تاپ به ذهنم نمیرسه.:yes: این تاپیک ها هم ایده خودم نیست. بیشترشون رو از تو سایت های مختلف پیدا میکنم. فقط همین.:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ به نظرم هر دو به یه اندازه ولی من نوع پسرشو بیشتر دیدم. تو یه دوره بیشتر پسرا تو چشم بودن از نظر خیانت الآن بیشتر دخترا. 1 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۱ هردو به یک اندازه اما دخترا بیشتر ضربه روحی میبینن اما پسرا میگن به درک چیزی که زیاده دختر حالا این نشد یکی دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده