رفتن به مطلب

بنظر شما تو عشق بیشتر پسرا خیانت می کنن یا دخترا؟

ارسال های توصیه شده

اگه رابطه الکی باشه جفتشون

ولی اگه جدی باشه پسرا

رابطه الكي ميشه هوس و هوسبازي

تو اين جور رابطه ها كه اساسش هوسه، هم دخترا هم پسرا خيانت ميكنن اول از همه به خودشون به خانوادشون و مهمتر از اينا به اعتبار و ابروشون

• Like 3
لینک به دیدگاه

دختر و پسر بودن خیلی فرقی نداره ... این چیزا بستگی ب ذات طرف داره حالا چ دختر باشه چ پسر...

اما در کل ذات پسرا جوری هست ک بیشتر دنبال تنوع هستن و امکان اینکه خیانت کنن بیشتره

• Like 2
لینک به دیدگاه

فرنوش ! میخوام یه انتقادی ازت بکنم.

بیشتر تاپیکات در مورد دختر و پسره! چیزای دیگه ای هم غیر از روابط دختر و پسر تو این دنیا هست که در موردش تاپیک بزنی! :hanghead:

• Like 6
لینک به دیدگاه
فرنوش ! بیشتر تاپیکات در مورد دختر و پسره! چیزای دیگه ای هم غیر از روابط دختر و پسر تو این دنیا هست که در موردش تاپیک بزنی! :hanghead:

:viannen_38:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:viannen_38:

خو راست میگم دیگه.

کل تاپیک باحال و فکر کردنی تو این گفتگوی آزاد هست، همه میان میچپن تو این تاپیکا. :hanghead:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بستگی به نوع شخصیت دخترو پسرش داره

فکر کنم بیشتر پسرا

شایدم من فقط نوع پسرشو دیدم

• Like 8
لینک به دیدگاه

بیشتر پسر ها !

تجربه نشون داده که نامردی هایی از این نوع بیشترط کار پسرهاست متاسفانه . بی جنبگی در خیلی از موارد در انها غوغا میکنه یکی هم بیحنبگی در س..ک...س که جدیده رو که دید این بیجنبگی گل میکنه و خیانت اغاز میشه . دلیل هم میارن که که دلیل چیز دیگری است اما معمولا خالی می بندند .

• Like 3
لینک به دیدگاه
فرنوش ! میخوام یه انتقادی ازت بکنم.

بیشتر تاپیکات در مورد دختر و پسره! چیزای دیگه ای هم غیر از روابط دختر و پسر تو این دنیا هست که در موردش تاپیک بزنی! :hanghead:

با کمال میل انتقادت رو می پذیرم.

میدونی مشکل اینه که من تاپیک های خیلی تاپ به ذهنم نمیرسه.:yes:

این تاپیک ها هم ایده خودم نیست. بیشترشون رو از تو سایت های مختلف پیدا میکنم.

فقط همین.:biggrin:

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 11 ماه بعد...
  • اضافه کردن...