Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ اگر کریستوفر کلمبوس ازدواج کرده بود+ طنز اگر کریستوفر کلمبوس ازدواج کرده بود٬ ممکن بود هیچگاه قاره امریکا را کشف نکند٬چون بجای برنامه ریزی و تمرکز در مورد یک چنین سفر ماجراجویانه ای٬ باید وقتش را به جواب دادن به همسرش٬ در مورد سوالات زیر می گذراند : - کجا داری میری؟- با کی داری می ری؟- واسه چی می ری؟- چطوری می ری؟- کشف؟-برای کشف چی می ری؟- چرا فقط تو می ری؟..- تا تو برگردی من چیکار کنم؟!- می تونم منم باهات بیام؟!-راستشو بگو توی کشتی زن هم دارین؟- بده لیستو ببینم!- حالا کِی برمی گردی؟- واسم چی میاری؟..- تو عمداً این برنامه رو بدون من ریختی٬ اینطور نیست؟!- جواب منو بده؟- منظورت از این نقشه چیه؟- نکنه می خوای با کسی در بری؟- چطور ازت خبر داشته باشم؟- چه می دونم تا اونجا چه غلطی می کنی؟- راستی گفتی توی کشتی زن هم دارین؟!..- من اصلا نمی فهمم این کشف درباره چیه؟- مگه غیر از تو آدم پیدا نمی شه؟- تو همیشه اینجوری رفتار می کنی!- خودتو واسه خود شیرینی می ندازی جلو؟!- من هنوز نمی فهمم٬ مگه چیز دیگه ایی هم برای کشف کردن مونده!-چرا قلب شکسته ی منو کشف نمی کنی؟..- اصلا من می خوام باهات بیام!- فقط باید یه ماه صبر کنی تا مامانم اینا از مسافرت بیان!- واسه چی؟؟ خوب دوست دارم اونا هم باهامون بیان!- آخه مامانم اینا تا حالا جایی رو کشف نکردن!- خفه خون بگیر!!!! تو به عنوان داماد وظیفته!..- راستی گفتی تو کشتی زن هم دارین؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده