Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سلام:girlhi: از مدت ها قبل در صدد بودیم که شکلک ها رو زیاد و یا ادیت کنیم بعد از مدتی و زدن تاپیک های متعدد بالاخره امروز انجام شد خصوصا مقارن شدن با سالگرد تاسیس سایت شکلک ها برای دسترسی بهتر قسمت بندی شد به دسته های : New smiles Deviant smiles Yellow smiles Other smiles تعداد کمی از شکلک ها پاک شدند که خیلی کاربردی نداشتند چیزی در حدود 60 شکلک افزایش پیدا کرد شکلک های برگزیده از 20 تا به 25 تا افزایش پیدا کرد خصوصا سعی کردم شکلک هایی رو بذارم که هم جذاب باشند و هم شکلک هایی که مفهومش رو نداشتیم بذارم میخواستیم هکی برای آپلود شکلک ها توسط خود اعضا رو نصب کنیم که فعلا با ورژن سایت ما امکان پذیر نیست و ساپورت نمیشه انشاءالله اگر ورژن عوض شد شاید نصبش کنیم که اگر شکلکی مد نظرتون هست که در لیست نیست خودتون آپلود کنید از حمید Codpluse که در زمان بودنش بسیاری از شکلک ها رو جمع آوری کرد ولی به مرحله گلچین و اجرا نرسید و از محمد Mohamad.A که زحمت آپلود و جابجایی رو به عهده داشت بسیار تشکر میکنم خب دیگه میتونید استفاده کنید :texc5lhcbtrocnmvtp8:2eaoapgxehimkak1y7e :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 28 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ ازینا باید 3تا میذاشتید در کل مرسی 7 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اگه تعداد شکلکهای برگزیده رو هم بیشتر کنید خیلی عالی میشه 40 تا مثلا 8 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اگه تعداد شکلکهای برگزیده رو هم بیشتر کنید خیلی عالی میشه 40 تا مثلا آره قراره افزایشش بدیم ولی خب 40 تا نمیشه :w12: 5 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آره قراره افزایشش بدیم ولی خب 40 تا نمیشه :w12: چرا خب؟ خب 39 تا خیرشو ببینی 3 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ چرا خب؟ خب 39 تا خیرشو ببینی الان دیدم عوض شده شده 25 تا:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ این شکلک کف کردم را چرا برداشتین؟ من الان تعجب میکنم و کف میکنم،چه کار کنم !!!!!! 8 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی:love070: این گروه Deviant smiles نبود بهتر نبود؟ متناسب با بقیه شکلکا نیست... مهفوم خاصی هم نداره 7 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ این شکلک کف کردم را چرا برداشتین؟ من الان تعجب میکنم و کف میکنم،چه کار کنم !!!!!! 60 تا شکلک تعجب داریم ! همون یه دونه مشکله ؟ :ydm47612zsesgift969 مرسی:love070:این گروه Deviant smiles نبود بهتر نبود؟ متناسب با بقیه شکلکا نیست... مهفوم خاصی هم نداره چون جدید بود گذاشتیمش :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 2 لینک به دیدگاه
اندیشه 2345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ بله بله منم از حمید کلد پلاست داداشم تشکر میکنم :texc5lhcbtrocnmvtp8راستی چرا داداشای من اینجا نمیان نمیبینمشون ؟:girl_blush2:چه شکلکای باحالی 2 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ این شکلک رو اضاف کنین :texc5lhcbtrocnmvtp8 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 60 تا شکلک تعجب داریم ! همون یه دونه مشکله ؟ :ydm47612zsesgift969 به نظر من این سری جدید زیاد جالب نیستن. همه خیلی ریزند و هم رنگی.... مفهوم خاصی نمیرسونند. اما اون شکلک کف کردم کلی مفهوم بود + شکلک مخصوص خودم: :zadan: 6 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ به نظر من این سری جدید زیاد جالب نیستن. همه خیلی ریزند و هم رنگی.... مفهوم خاصی نمیرسونند. اما اون شکلک کف کردم کلی مفهوم بود + شکلک مخصوص خودم: :zadan: مرسی واقعا حالا خوبه لیست قبلی دست نخورده جز چند تا که اصلا استفاده نمیشد اینم اشتباهی شده فکر کنم واسا برم ببینم:coffee: 4 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 500 تا به شکلکها اضافه میکنید 5 تا به برگزیده ها؟ سخته خب انتخاب 25 تا از این همه گناه داریم.. چرا مارو تو این موقعیت قرار میدین؟! 30 تاش کنید حداقل -------------------------------------- راستی به جای => و به جای => اگه یه قلب ساده ام () اضافه کنید خوب میشه :دی 10 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ اگه یه قلب ساده ام () اضافه کنید خوب میشه :دی یه چند تا سیخ جیگر هم اضافه کنین. 4 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 500 تا به شکلکها اضافه میکنید 5 تا به برگزیده ها؟ سخته خب انتخاب 25 تا از این همه گناه داریم.. چرا مارو تو این موقعیت قرار میدین؟! 30 تاش کنید حداقل -------------------------------------- راستی به جای => و به جای => اگه یه قلب ساده ام () اضافه کنید خوب میشه :دی کاملا باهات موافقم خودم دو ساعت داشتم انتخاب میکردم :164: ولی خب نمیشه سرعت میاد پایین الانم فعلا نهایی شده یه شکلک ترس دیگم تو شکلک زردا داریم قلبم تو دوینت یه دونه داریم باز چند وقت دیگه شاید بازبینی شد :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y 6 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ یه چند تا سیخ جیگر هم اضافه کنین. :texc5lhcbtrocnmvtp8 شکلکشو داری؟ 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من عاشق این شلکک شدم :(50): خیلی نازه بازم از این گوگولی ها بزارید. 1 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ کاملا باهات موافقم خودم دو ساعت داشتم انتخاب میکردم :164: ولی خب نمیشه سرعت میاد پایین الانم فعلا نهایی شده یه شکلک ترس دیگم تو شکلک زردا داریم قلبم تو دوینت یه دونه داریم باز چند وقت دیگه شاید بازبینی شد :hxh5v6h2nsqgyuf5c8y جدی 5 تا شکلک اینقدر رو سرعت موثره؟ 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ جدی 5 تا شکلک اینقدر رو سرعت موثره؟ همه که سرعتشون خوب نیست تو کل سایت در نظر بگیر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده