sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ دايناسورها باز ميگردند؟! دانشمندان، جوجههايي با پوزه سوسمار توليد کردند دانشمندان دانشگاه هاروارد با برهم زدن سير تکامل طبيعي حيوانات به تغيير دياناي جوجهها براي توليد جنينهايي با پوزه سوسمار به جاي نوک، دست زدهاند. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کارشناسان، دياناي جنينهاي مرغ را در مراحل اوليه رشد آنها تغيير داده و توانستند موجودات پوزهداري را توليد کنند که در دوره کرتاسه منقرض شدهاند. اين رونمايي علمي بازگشت تکامل ميتواند راه را براي دانشمندان به منظور تغيير دياناي در جهات ديگر و استفاده از روند مشابه براي ساخت گونههاي بهتر با قابليت انطباق با آبوهواي زمين هموار کند. آنها همچنين مدعي شدهاند که اين دستاورد ميتواند به حذف نقائص هنگام تولد در نوزدان انسان کمک کند. آرخات آبژانوف، زيستشناس تکاملي دانشگاه هاروارد، اين جوجههاي پوزه سوسماري را با سوراخ کردن پوسته تخم آنها و تزريق يک دانه پروتئين ژلاتيني پيش از آغاز رشد جنين به وجود آورده است. اين تغييرات به مولکولهاي جدا در محيط تخم اجازه ميدهد طي 14 روز رشد کرده و به پوزه تبديل شوند. اگرچه قوانين اخلاقي، شکستن تخمهاي جوجهدار را منع کرده اما آبژانوف اميدوار است که روزي بتواند جوجهها را به حالت دايناسور مانيراپتورا درآورد. وي اين تغييرات را با تحليل مولکولهاي علامت دهنده که کنترل تغييرات کالبدي در پرندگان و ساير موجودات را بر عهده دارند، انجام داده بود. افزودن پروتئين به تخمها که رشد مولکولهاي خاص را متوقف ميکند، همچنين از رشد برخي مشخصههاي خاص در پرنده ممانعت به عمل ميآورد. مانيراپتوراها دايناسورهاي کوچکي بودند که به تصور دانشمندان کلکسيوني از هزاران پرنده را در سراسر دنيا به دنيا آوردهاند. به عقيده کارشناسان، جوجهها و ديگر پرندگان طي يک مجموعه تغييرات ژنتيکي از دايناسورها به وجود آمدهاند. با تغيير دياناي جوجهها براي شباهت به ژنهاي سوسمار پيش از بوجود آمدن نوک، دکتر آبژانوف توانست مسير تکاملي جوجهها را تغيير دهد تا به جاي نوک با پوزه به دنيا بيايند. جک هورنر، يک ديرينهشناس دانشگاه مونتانا در حال انجام کار مشابهي براي ساخت «چيکنوزاروس» با يک دم و دستاني شبيه دايناسورها است. 7 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ چه عالی:girl_angel: پس همین چند وقته هم میتونن دایناسورارو شبیه سازی کنن:banel_smiley_52:وووووووی من عاشخ اونام 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ چه عالی:girl_angel:پس همین چند وقته هم میتونن دایناسورارو شبیه سازی کنن:banel_smiley_52:وووووووی من عاشخ اونام آره تازه سفارشی خانگی هم پرورش میدن میفروشن اونوخت یکی بگیر نگه دار 1 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آره تازه سفارشی خانگی هم پرورش میدن میفروشن اونوخت یکی بگیر نگه دار آخ جون آخ جون:girl_blush2:ولی خب اونجوری که من همش بایستی:banel_smiley_52:باشم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ آخ جون آخ جون:girl_blush2:ولی خب اونجوری که من همش بایستی:banel_smiley_52:باشم دیگه هر کی خربزه بخوره پای لرزشم باید بشینه دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده