سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بهشت روی اقیانوس این قایق مدرن قرار است نمونه ای از بهشت مطلوب انسان باشد. آنچه که فکر بشر به آن میرسد و توان ساختن آن را دارد. قایقی به طول 90 متر با بهترین و مدرن ترین مواد اولیه. می توانید در تصویر ببینید چه امکاناتی دارد. سهم ما هم از این بهشت ساخته بشر، نگاه کردن بود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ سارا خانم بیا رامسر خودمون اینا چیه... لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ در این قایق حورالعین بهشتی هم موجوده؟ لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ سارا خانم بیا رامسر خودمون اینا چیه... رامسر رو من ندیدم ولی شنیدم بهشتیه واسه خودش لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ در این قایق حورالعین بهشتی هم موجوده؟ صد و شصت و سه درصد شک نکن لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ صد و شصت و سه درصد شک نکن نریم تو قایق یه دفعه از بالای این درخت ها،غلمان بریزه سرمون؟ :banel_smiley_52: این بهشت که معلوم نیست بهشت مومنین است یا مومنات. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نریم تو قایق یه دفعه از بالای این درخت ها،غلمان بریزه سرمون؟ :banel_smiley_52: این بهشت که معلوم نیست بهشت مومنین است یا مومنات. مهندس واقعا یعنی قرآن رو یه دور کامل خوندین؟ لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ رامسر رو من ندیدم ولی شنیدم بهشتیه واسه خودش معروف هست به عروس مازندران لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ مهندس واقعا یعنی قرآن رو یه دور کامل خوندین؟ منظورت بهشت مختلط است با جنات تجری من تحت الانهار که زن مومنه به شوهر مومنش میرسد،اگر شوهرش هم بهشتی باشد و....؟ یا به مرد مومن حوری باکره میرسد یا ؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ عسل هم داره توش؟ بله داره. اما به سبک بهشتیه،یعنی تو لیوان بهت نمیدن،لوله کشی هم نیست. جوی های عسلی روان است که باید سر خم کرد و عسل لیسید. لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ منظورت بهشت مختلط است با جنات تجری من تحت الانهار که زن مومنه به شوهر مومنش میرسد،اگر شوهرش هم بهشتی باشد و....؟ یا به مرد مومن حوری باکره میرسد یا ؟ اوکی آخه یکی از دوستام خیلی شبیه شماست(حرفاش/ انتقاداش/اعتقاداش) می ره تو وبلاگ ها می گرده و نقدهای قرآن رو می گیره تحویل من میده ولی اونطوری بخواد از روی برنامه قرآن رو بخونه نه. یعنی یه دور هم تا بحال نخونده لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اوکیآخه یکی از دوستام خیلی شبیه شماست(حرفاش/ انتقاداش/اعتقاداش) می ره تو وبلاگ ها می گرده و نقدهای قرآن رو می گیره تحویل من میده ولی اونطوری بخواد از روی برنامه قرآن رو بخونه نه. یعنی یه دور هم تا بحال نخونده خوب بنده مثل اون دوست عزیز شما نیستم.... اتفاقا هیچ وبلاگ و سایت مخالفی را هم نخوندم و نمیخونم. تمامی صحبت هام بر اساس کتاب های دینی و علامه مجلسی و ..... است + نقد خودم بر اونها. لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ بنظرم خیلی لوس اومد... :viannen_38: لینک به دیدگاه
zahra-d 4993 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ عجب جاي گشنگيه بابا ايول زبونم بند اومد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده