هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ فرمول محاسبه بي غمي در يك روز خاص : (توان 10 تعداد تاپيك هاي كه در روز ميزنيم + عدد پی)+( مجموع پست هاي و پيام هاي )x(جزر تعداد تشكر ها انجام داده ) تقسيم بر ( 1+ تعداد روزهاي متوالي كه به انجمن نمي اومديم ) .............................................. 1_بي غمي با شاد بودن فرق ميكنه با ناراحتی هم همینطور ......................................... 2_بیشتر وقت ها سکوت بهتر از هر واژه ای خوشحالی یا اندوه را توصف می کند. (چخوف/دشمن ها/ گلشيري) .......................................... 3- ضربه اگر کاری باشه ادم آه و ناله نمیکنه آخ هم نمیگه لال میشه گنگ می فهمی ؟(از یه وبلاگی ) ..................................................... 4- خوشبختترین آدمها کسانی هستند که چیزی برای گفتن ندارند و از وسوسهی گفتن آن هم در امانند. ( از وبلاگ پنگون ) ................................................................. 5-....................... برداشت ازاد http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=23998 ............................................. 14 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ 2_بیشتر وقت ها سکوت بهتر از هر واژه ای خوشحالی یا اندوه را توصف می کند. (چخوف/دشمن ها/ گلشيري) زیباست. سپاسگزارم. 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من چند روز پست نزدم بغیر از چند پست مدیریتی فعلا حسش نیس واسه پست زدن و تاپیک زدن راستی مدل مهرشاد (لع) تاپیک محاسبه ای زدی 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من چند روز پست نزدم بغیر از چند پست مدیریتی فعلا حسش نیس واسه پست زدن و تاپیک زدن راستی مدل مهرشاد (لع) تاپیک محاسبه ای زدی برو بمیر عوضی:167: لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من چند روز پست نزدم بغیر از چند پست مدیریتی فعلا حسش نیس واسه پست زدن و تاپیک زدن راستی مدل مهرشاد (لع) تاپیک محاسبه ای زدی اره یادش بخیر خدارحمتش کنه استاد این مدل تاپیک ها بود! من شد 10.1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ 5-....................... برداشت ازاد http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=23998 ............................................. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده