lilac 5892 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ از قدیم گفتن مسافر بیشتر درآمد بهتر:ws2: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ من لاغرم اگه از این به بعد خواستی سوار تاکسی شی یه ندا بده بیام ماهم سوار شیم...... که له نشی 1 لینک به دیدگاه
mohabat 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ :ws28:هه چي دلاتون پره........... 1 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سپید جون حرفت رو قبول دارم اما یه طرفه هم نمی شه به قاضی رفت من می شناسم افرادی رو که خودشون هم از این اضافه وزن ناراحتن و در عذابن که دیگران از دستشون ناراحت بشن اما به خاطر بیماری (نه زیاده خوری !) کاری از دستشون بر نمیاد البته نمی گم کار اون خانوم درست بوده شاید واقعا می تونسته خودش رو جمع و جور تر کنه و اما به خاطر راحتیش این کار رو نکرده ولی می گم نباید در مورد همه این نظر رو داشت 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۰ سپید جون حرفت رو قبول دارم اما یه طرفه هم نمی شه به قاضی رفت من می شناسم افرادی رو که خودشون هم از این اضافه وزن ناراحتن و در عذابن که دیگران از دستشون ناراحت بشن اما به خاطر بیماری (نه زیاده خوری !) کاری از دستشون بر نمیاد البته نمی گم کار اون خانوم درست بوده شاید واقعا می تونسته خودش رو جمع و جور تر کنه و اما به خاطر راحتیش این کار رو نکرده ولی می گم نباید در مورد همه این نظر رو داشت درسته .. قبول دارم حرفاتو ... مخاطب حرفام اونایین که نمیخوان به خودشون یه کم زحمت بدن و این موضوع یادشون میره که سوار یه وسیله نقلیه شدن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده