M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ واي به روزي كه به آقايي تو تاكسي باشه و يه خانم تپل و مذهبي هم كنارش:icon_pf (34): يه بار همين اتفاق واسم افتاد.... خانمه يه عالمه از آقاهه فاصله گرفته بود يه ذره جا واسه من مونده بود من بدبخت وقتي سوار شدم به زور در را بستم 4 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ واي به روزي كه به آقايي تو تاكسي باشه و يه خانم تپل و مذهبي هم كنارش:icon_pf (34): يه بار همين اتفاق واسم افتاد.... خانمه يه عالمه از آقاهه فاصله گرفته بود يه ذره جا واسه من مونده بود من بدبخت وقتي سوار شدم به زور در را بستم وکیله؟ لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ متشکرم عزیزم .. این نکته، خاطره ی دیروزم بود :ws54: پس الکی ننوشتی به قول شاعر بلا دیده حکیمه :ws28::ws28: الان سالمی:ws3: 1 لینک به دیدگاه
SH@HAB 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نمک پاشیدی رو زخمام سپیده !!!! هر روز صبح که پا میشم میخوام برم سر کار کل مسایل کاری یــــــه ور ....مسایل و سوژه های تاکسی اون روز هم یه ور !!! و مسئله زمانی وحشتناک میشه که بغلت یه خانم نشسته باشه...عذابیست عظــــــــیم..به جان خودم !!!!! 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ وکیله؟ تو تاپيك مردم حرف خصوصي نزن ميان ميندازنمون بيرون هاااا 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تو تاپيك مردم حرف خصوصي نزن ميان ميندازنمون بيرون هاااا استارتر از خودمونه وکیله؟ 2 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ استارتر از خودمونهوکیله؟ دوباره بداخلاق شد برو هفته ديگه بيا 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ دوباره بداخلاق شد برو هفته ديگه بيا من تا بله نگیرم ازینجا نمیرم 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ من تا بله نگیرم ازینجا نمیرم مگه زوري هس؟ نه وكيل نيس حالا برو خونتون 2 لینک به دیدگاه
.MohammadReza. 19850 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ مگه زوري هس؟ نه وكيل نيس حالا برو خونتون وکیلش میکنیم 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ واي به روزي كه به آقايي تو تاكسي باشه و يه خانم تپل و مذهبي هم كنارش:icon_pf (34): اکثر خانم های مذهبی، تُپُل هستند. نمیدونم چه حکمتی در کاره. شاید یک امتحان الهی باشه،قرار گرفتن در تاکسی... :JC_thinking: 6 لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ از2 تا چیز خوشم نمیاد موقع تاکسی سوار شدن 1) خانومی که کیفشو میزاره وسط ( ناراحتی برو بشین جلو دیگه):ws3: 2) بو بده(من یه بار سوار تاکسی شدم از شانسم افتادم وسط سمت راستیم بوی گوسفند میداد سمت چپیم بوی عرق حالم به هم خورد) 3 لینک به دیدگاه
M.P.E.B 4852 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اکثر خانم های مذهبی، تُپُل هستند. نمیدونم چه حکمتی در کاره. شاید یک امتحان الهی باشه،قرار گرفتن در تاکسی... :jc_thinking: آره بيشتر خانماي مذهبي تپل هستن حالا چرا نميدونم 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خوب شما میبینی یه ادم چاخ نشسته تو ماشین چرا سوار می شید این رو هم اخرش به لاغرر ها می گفتی که ای ادم های لاغررر اگر ادم چاخ تو ماشین دیدید سوار نشید خب اون خانمه طوری نشسته بود که فکر کردم 2 نفر میخواد حساب کنه ... منم تا سوار شدم راننده حرکت کرد یه 500 متر جلوتر که رسید واستاد فکر کردم دختره که اونجا واستاده میخواد سوار شه دیگه نمیدونستم یه غول قراره سوار شه ... :confused: مگه قتل اتفاق افتاده که دنبال مقصر میگردی؟خوب یکی چاقه یکی لاغره حالا چون تو معمولی هستی باید اینا به خودشون سختی بدند تو راحت باشی؟ هم شما باید رعایت کنید هم اونا با هم مسالمت آمیز زندگی کنید من که رعایت کردم اون دو تا انگار تو ماشین خودشون نشسته باشن ،من بدبخت پرس شدم شبیه قورباغه ای که ماشین از روش رد شده باشه شده بودم :ws54: لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ پس الکی ننوشتی به قول شاعر بلا دیده حکیمه :ws28::ws28: الان سالمی:ws3: من هر چیزی که اتفاق افتاده باشه برام رو می نویسم ... از خودم در نمیارم از ممد بپرس ... آره زنده ام ... ولی دیروز اینقدر کج و کوله تو خیابون راه می رفتم ... یه بار رفتم تو دیوار ... یه بارم نزدیک بود با مخ برم تو جوف ... :ws54: نمک پاشیدی رو زخمام سپیده !!!! هر روز صبح که پا میشم میخوام برم سر کار کل مسایل کاری یــــــه ور ....مسایل و سوژه های تاکسی اون روز هم یه ور !!! و مسئله زمانی وحشتناک میشه که بغلت یه خانم نشسته باشه...عذابیست عظــــــــیم..به جان خودم !!!!! تو تاپيك مردم حرف خصوصي نزن ميان ميندازنمون بيرون هاااا اینجوری :vahidrk: بزنش تا تکرار نکنه استارتر از خودمونه :3384s: بله راست میگه من با شمام ... فقط گاهی البته گاهی پیش میاد میاد که علیه شما باشم ... :ws3: 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ 2) بو بده(من یه بار سوار تاکسی شدم از شانسم افتادم وسط سمت راستیم بوی گوسفند میداد سمت چپیم بوی عرق حالم به هم خورد) بو رو که نگو ... یه بار از تاکسی پیاده شدم حدود 15 دقیقه وسط آفتاب پیاده روی کردم تا خونه ... یه بار که با اتوبوس داشتم از تهران برمیگشتم نرسیده به فیروزکوه بوی جوراب اومد انگاری یه 300 سالی نشسته بودنش بوی گربه مرده میداد ....راننده گفت که هر کی هست کفششو بپوشه ... بعد از فیروزکوه تا خود ساری بوی جوراب خفه مون کرده بود ... وسطای راه شوفره (که خیلی هم باحال بود) بلند شد پای مسافرا رو بو می کرد .... خلاصه اینکه مجرم پیدا نشد ولی اون آخرین باری بود که با اتوبوس سفر کردم ... دیگه سوار نشدم .. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اکثر خانم های مذهبی، تُپُل هستند. نمیدونم چه حکمتی در کاره. شاید یک امتحان الهی باشه،قرار گرفتن در تاکسی... :JC_thinking: این ازمون الهی جهت گشت ارشاد نیستش :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این ازمون الهی جهت گشت ارشاد نیستش :JC_thinking: نه بابا جان.. بصیرتت ته کشیده ها..... طرف گامبو میشود،تامشخص شود،چقدر میتواند خود را جمع کند تا با نا محرم تماس حاصل نکند. تمامی گامبوهای مذهبی که خود را در تاکسی یا مترو یا.... به ملت میمالانند،در سرای باقی،درون آبمیوه گیری چلانده میشوند تا هرچی این دنیا لذت بردن اونجا از تنشون در بیاد. :zadan: 3 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این ازمون الهی جهت گشت ارشاد نیستش :JC_thinking: نه بابا جان.. بصیرتت ته کشیده ها..... طرف گامبو میشود،تامشخص شود،چقدر میتواند خود را جمع کند تا با نا محرم تماس حاصل نکند. تمامی گامبوهای مذهبی که خود را در تاکسی یا مترو یا.... به ملت میمالانند،در سرای باقی،درون آبمیوه گیری چلانده میشوند تا هرچی این دنیا لذت بردن اونجا از تنشون در بیاد. :zadan: واقعاً ..:w58: تا حالا از این زاویه به مسئله نگاه نکرده بودم ... :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده