رفتن به مطلب

آخه این چه وضعشه ؟یه کم رعات کنین دیگه ...

*sepid*

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 65
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

به نکته ی بسیار خوبی اشاره کردی سپیده جان....ممنون:icon_gol:

اگر هرکس رعایت افراد دیگر رو بکنه و علاوه بر حق و حقوقش ، وظایفش رو هم بشناسه و کمی هم مراعات رو چاشنی این اطلاعات بکنه دیگه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد....

• Like 13
لینک به دیدگاه

اگر هرکس رعایت افراد دیگر رو بکنه و علاوه بر حق و حقوقش ، وظایفش رو هم بشناسه و کمی هم مراعات رو چاشنی این اطلاعات بکنه دیگه فکر نکنم مشکلی پیش بیاد....

متشکرم عزیزم ..

این نکته، خاطره ی دیروزم بود :ws54:

• Like 8
لینک به دیدگاه

منم این مشکل رو دارم تو تاکسی که له میشم اصلا انگار دیده نمیشم قشنگ رو سرو کول من میشینن

حالا تو اتوبوس و مترو جالبه

مثلا دارم میرم دانشگاه یه کوله همرامه،طرف میخواد رد شه بره سمته در عظمتشم ده ها برابر منه بیچاره تا دمه در به جونه منو کولم غر میزنه که کولت جلو راهو گرفته

آخر مجبور میشم بگم من 40 تا دیگه ازاین کوله ها بندازم نصف اندام ورزشکاریه شما که نمیشم آخه

کیفمم بزرگ نیستاتقریبا هیچی توش نیست جز جزوه و جامدادی فکر نکنین از این کوله گنده ها با خودم میبرم مردم راست میگن

تازه خیلی جاها اصلا نمیبینن منو بهم تکیه میدن flat.gif

هرچیم خودمو جابه جا میکنم که طرف بفمه انگار نه انگار تازه مثه اینکه فکر میکنه به ماساژور تکیه داده

• Like 16
لینک به دیدگاه

اگه هر کس همه این کارا رو بکنه که دیگه اینجا ایران نیست :4chsmu1:

• Like 5
لینک به دیدگاه

مرسی موضوع خوبیه :icon_gol:

یه چیز دیگه هم هست اینه که مثلا داری میری دانشگاه، یه لباس درست حسابی میپوشی و حالا با کلی عطر و ادکلن و .... میشینی تو تاکسی، یهو یکی میشینه بغل دستت مثلاً مکانیکه، لباساش روغنی و همشم میگیره به لباست ، اونوقته که دیگه آدم نمیدونه چیکار کنه، حالا فک کنین اگه یه سمینار و یا یه جلسه مهم هم داشته باشین .... دیگه فاجعه است.

البته اینم بگم این افراد که گفتم مثلاً همون آقای مکانیک، خب کلی زحمت میکشه و از راه حلال نون خونوادشو در میاره و قابل احترامه، امیدوارم حرفم باعث بی احترامی نشده باشه :icon_gol:

• Like 8
لینک به دیدگاه
یه نکته ای هم بگم خدمت شما که راننده هستین ...

برادر من وقتی میبینی یه آدم با اون عظمت نشسته و بقل دستش یکی دیگه که این دو تا در کنار هم فیل و فنجونن یا نفر سوم رو سوار نکن یا وقتی سوار میکنی چشاتو وا کن ببین کی سوار میشه ... ورندار یکی با 2 برابر عظمت اولی سوار کنی ... 770620_dash2.gif 848220_girl_hysteric.gif

راننده کاری به این حرفا نداره وقتی ماشین پر شد گازشو میگیره میره!

• Like 5
لینک به دیدگاه

یعنی فکر میکنی اونکه روت میوفتن تصادفیه؟

حالا از زن های چاق بیشتر ناراحتین یا مردهای گامبو؟

من که مشکل را در جایی دیگر میبینم.

• Like 11
لینک به دیدگاه
یعنی فکر میکنی اونکه روت میوفتن تصادفیه؟

حالا از زن های چاق بیشتر ناراحتین یا مردهای گامبو؟

من که مشکل را در جایی دیگر میبینم.

اول یه خانمه سوار شد که حتی یه سانت هم از جاش تکون نخورد( سر 50 تومن کرایه با راننده داشت دعوا میکرد ، ) بعدش من .. نفر سوم هم یه آقاهه .... اونم چه ماشینی ..... پراید :ws54:

مشکل در چیه ؟:w58:

• Like 10
لینک به دیدگاه
اول یه خانمه سوار شد که حتی یه سانت هم از جاش تکون نخورد( سر 50 تومن کرایه با راننده داشت دعوا میکرد ، ) بعدش من .. نفر سوم هم یه آقاهه .... اونم چه ماشینی ..... پراید :ws54:

مشکل در چیه ؟:w58:

اگر طرف خانم باشه و شما هم خانم،خوب چاقی میتونه یک عامل باشه.

اما اگه طرف بغل دستیتون مردکی باشد،زیاد ربطی به چاقی نداره به نظر من.

• Like 9
لینک به دیدگاه
اگر طرف خانم باشه و شما هم خانم،خوب چاقی میتونه یک عامل باشه.

اما اگه طرف بغل دستیتون مردکی باشد،زیاد ربطی به چاقی نداره به نظر من.

اینو قبول دارم ...

ولی وقتی هر دو علت با هم وجود داشته باشه ..یکی مثل من باید چیکار کنه ؟ اونم تو مسیر بین دو تا شهر .... اونم ساعت 8.5 شب :banel_smiley_52:

• Like 7
لینک به دیدگاه
اینو قبول دارم ...

ولی وقتی هر دو علت با هم وجود داشته باشه ..یکی مثل من باید چیکار کنه ؟ اونم تو مسیر بین دو تا شهر .... اونم ساعت 8.5 شب :banel_smiley_52:

باید تا حد امکان از اونیکه جلو نشسته بخواهی عقب بشینه و خودت بری جلو.

من اکثرا میخوام تاکسی سوار بشم،حتی وقتی نفر اول هستم،اگر ببینم خانمی هم در صف هست،میذارم بره جلو بشینه.

• Like 9
لینک به دیدگاه

خوب شما میبینی یه ادم چاخ نشسته تو ماشین چرا سوار می شید

این رو هم اخرش به لاغرر ها می گفتی

که ای ادم های لاغررر اگر ادم چاخ تو ماشین دیدید سوار نشید :banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
باید تا حد امکان از اونیکه جلو نشسته بخواهی عقب بشینه و خودت بری جلو.

من اکثرا میخوام تاکسی سوار بشم،حتی وقتی نفر اول هستم،اگر ببینم خانمی هم در صف هست،میذارم بره جلو بشینه.

همه بلند نمیشن بیان پشت بشینن من یدفعه 3 سال پیش تو خیابون راه میرفتم یه ادم ترسناک دیدم انقدر ترسیدم :banel_smiley_52: خیلی چاق بود آب از دهنش می ریخت بیرون خیلی نفس نفس میزد از ترسم فرار کردم اومدم سوار تاکسی شدم دیدم نشسته تو تاکسی:icon_pf (34)::icon_pf (34): همون لحظه یه خانوم چادری سوار شد منم از خدا خواسته اونو گذاشتم وسط :ws3: از شانس گندم اون خانوم وسط راه پیاده شد که موقع پیاده شدن به من گفت جاتو با آقای جلویی عوض کن ( نمی دونم مرد چیکار کرده بود که این حرف به من زد :banel_smiley_52:) منم به آقای جلویی گفتم یه بار تو کل عمرم به مرد درست و حسابی بر خوردم و اونم قبول کرد رفت پشت نشست اما هر کسی که قبول نمی کنه منم اون روز عجله داشتم نمی تونستم صبر کنم ببینم آیا تاکسی باز گیر میاد یا نه :icon_pf (34):

این راه کار در صورتی که نفر اول نباشی عملی نیست

• Like 7
لینک به دیدگاه
الان با این حرفهایی که زدیم یعنی اینکه اونا مقصر نیستن و همه تقصیرا گردن اونیه که له میشه ....؟؟؟

:w58:

مگه قتل اتفاق افتاده که دنبال مقصر میگردی؟:w58:

خوب یکی چاقه یکی لاغره

حالا چون تو معمولی هستی باید اینا به خودشون سختی بدند تو راحت باشی؟

هم شما باید رعایت کنید هم اونا

با هم مسالمت آمیز زندگی کنید:ws37:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم به آقای جلویی گفتم یه بار تو کل عمرم به مرد درست و حسابی بر خوردم و اونم قبول کرد رفت پشت نشست اما هر کسی که قبول نمی کنه منم اون روز عجله داشتم نمی تونستم صبر کنم ببینم آیا تاکسی باز گیر میاد یا نه :icon_pf (34):

این راه کار در صورتی که نفر اول نباشی عملی نیست

شما به چند تا آقا تا حالا گفتی،من یک خانم تنها هستم و نمیتونم عقب بشینم.

میشه لطف کنین شما عقب بشینین و اون مرد هم قبول نکرده؟

به نظر من بالای 80 درصد مردها در اینگونه موارد،جاشون را به زن ها میدن،حتی مردی که آدم خوبی نیست.

• Like 3
لینک به دیدگاه

اما بعضی خانوم ها هم هستند که همه رو به چشم بد نگاه میکنن

من یه بار سوار تاکسی شده بودم

خیلی عادی هیچ تماس فیزیکی هم با بغل دستیام نداشتم

خانمه یه جوری برخورد میکرد که انگار بهش تجاوز شده:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

این اتفاقات و مشابه تو تاکسی و سواری زیاد برام افتاده

تاکسی: این که چندین بار پیش اومد از بوی عرق طرف داشتم خفه می شدم

سواری:یه بار سمت راستم یه فرد فوق العاده چاق بود سمت چپم یه دختره/وسطای راه دختره شروع کرد به معرکه گرفتن. آقا این چه وضعشه رعایت کن و... من حالا اعصابم داغوووون گفتم خانم اگه سواری براتون سخته آژانس بگیرید. اصلا حوصله نداشتم توضیح بدم و... (به مرتضی علی قسم اصلا هیچ منظوری نداشتم و دختره ظنش بی خود بود:ws37:)

سواری:وای دختره مث اینکه خوب نخوابید بود خوابش گرفته بود قشنگ بهم تکیه داده بود:icon_pf (34):آخر مسیر که داشتم پیاده می شدم خوف این داشتم که با سر بره رو صندلی که البته رفت! و از خواب سنگینش بیدار شد. من چاره ای نداشتم خب

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...