Abolfazl_r 20780 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ دیود بکهام نام دخترش را روی گردنش خال کوبی کرد. درگیری دایی با یک خبرنگار بخاطر آدامس! وزیر اطلاعات هم پراید سوار می شود قصاص هووی اسیدپاش گریه غلامحسین پیروانی در رختکن سرانجام راز داماد هزارچهره فاش شد بازداشت اسی شلنگ و اوباش همراهش ضرغامی بدون محافظ در ورزشگاه آزادی زیبایی، دختر یتیم را به اوج شهرت رساند! هیلاری داف وقتی داشت رو فرش قرمز ملق میزد شصت پاش رفت تو چشم تام کروز امید داداش مهران مدیریه. هر روز اخبار اینچنینی از گوشه و کنار به گوشم میخوره. برخی هم پایگاه داده این اخبار هستن و مغز خودشون رو انبار نگهداری اطلاعاتی از زندگی شخصی دیگران میکنن. برخی با هم سر این موضوعات بحث میکنن و کارشون به درگیری میکشه. :icon_pf (34): واقعا این لحظات و فرصت هایی که داریم و مدام ازش کم میشه ارزش فکر کردن یا انتشار این چرندیات رو داره؟ حالا مثلا دیوید بکهام عکس دخترشو خالکوبی کرده روی گردنش چه تاثیری در زندگی دنیوی و اخروی من و شما داره؟ همین دیگه. اگه اخبار خاله زنکی به گوشتون خورد بزارید اینجا ازش استفاده کنیم. 22 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ آنالیا زن خوان میگله() .....2تا هم بچه دارن 4 لینک به دیدگاه
REZA111 1182 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این اخبار همچین خاله زنکم نیستن اینا تقریبا اصل قضییه ان مثلا من دوستایی دارم که اصلا از فوتبال خوششون نمی اد ولی برنامه خاله زنکی نود رو همیشه میبینن کلا حاشیه ها بهتر از متنه 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این اخبار همچین خاله زنکم نیستن اینا تقریبا اصل قضییه ان مثلا من دوستایی دارم که اصلا از فوتبال خوششون نمی اد ولی برنامه خاله زنکی نود رو همیشه میبینن کلا حاشیه ها بهتر از متنه حاشیه ها بهتر از متنه؟ :jawdrop: 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ رونالدو هم پسر داره، همین امروز تاپیکشو تو صفحه اصلی دیدم. 2 لینک به دیدگاه
s_solhjou 1598 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا این لحظات و فرصت هایی که داریم و مدام ازش کم میشه ارزش فکر کردن یا انتشار این چرندیات رو داره؟ اگه اخبار خاله زنکی به گوشتون خورد بزارید اینجا ازش استفاده کنیم. خوب اینجوری خودتونم که دارید به اخبار خاله زنکی دامن میزنید خودتون میگید نباید وقت بذاریم اونوقت تایپیک زدید؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا این لحظات و فرصت هایی که داریم و مدام ازش کم میشه ارزش فکر کردن یا انتشار این چرندیات رو داره؟ اگه اخبار خاله زنکی به گوشتون خورد بزارید اینجا ازش استفاده کنیم. خوب اینجوری خودتونم که دارید به اخبار خاله زنکی دامن میزنید خودتون میگید نباید وقت بذاریم اونوقت تایپیک زدید؟؟؟؟؟ این برای شناسایی انواع خاله زنک، رتبه بندی، و ثبت گونه های مختلف بود. نمیخواستم به طور مستقیم این موضوع رو عنوان کنم ولی آوردن برخی از اخبار توسط من و شما تو این تاپیک و خوندنش توسط دیگران موجب میشه به این نتیجه برسن که نقل این خبرها مهر تاییدی به خاله زنک بودنشان است. باشد که از پس این موضوع اندرز بگیرند. 5 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بابا من خیلی شوتم... هنوز هم متوجه نشدم شما منظورت چیه. 2 لینک به دیدگاه
Abolfazl_r 20780 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ بابا من خیلی شوتم...هنوز هم متوجه نشدم شما منظورت چیه. چی رو متوجه نشدی فکور جان؟ 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ چی رو متوجه نشدی فکور جان؟ متوجه شدم داداش. شرحش رو تو پیام خصوصی عرض کردم. برو بخون. 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ امید ومهران مدیری واقعا برادرن؟:w127: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده