رفتن به مطلب

سالگرد های قراردادی و تو سر زدن ما ایرانیها و عزیز شمردن ایام؟!!!!!

danielo

ارسال های توصیه شده

اگر بنده امروز در ایران میمردم. و در همین امروز عربی در عراق میمرد.

6 سال بعد سالگرد من را در 29 مرداد میگرفتند.و لی سالگرد اون فرد عرب در حدودهای 29 خرداد برگزار میشه.

یعنی اگر کسی تو ایران یا اروپا در همون روز ی که علی ع کشته شد .اون هم کشته میشد و اون شخص مهمی بود.ما الان برای علی ع در یک تاریخ و برای اون فرد در یک تاریخ جدا مراسم میگرفتیم.

کلا از نظر علمی این تقویم ها قراردادی هست .

یعنی وقتی یکی میگه امشب شب خاصی هست و ایام شهادت فلان هست

به نظر من یک چیز مسخره ای هست .چون اصلا مبدا علمی نداره

امیدوارم منظورم را متوجه شده باشید.

• Like 20
لینک به دیدگاه

راستش من اصلا متوجه نشدم:icon_redface:

یعنی یا این روزا شب های قدر نیست یا امام علی 21 شهید نشده ؟

در مورد شب قدر فقط می تونم بگم هیچ کس نمیدونه دقیق چه روزیه همه با شک میگن ولی بیشتر میگن این سه شب از شبای اصلیه ولی تو مفاتیح یا همین کتابای دعا تا اخر ماه رمضون رو اعمال گذاشتن برای شب قدر

شهادت امام علی هم که به تاریخ نگار ها مرتبطه که اونا درست نوشتن یا نه

• Like 5
لینک به دیدگاه

باید ببینی تقویمی که در عرش کبریا استفاده میشه چه تقویمی هست.

اون تقویم برای ما حجت است.

تقویم مورد نظر عرش کبریا که برای عبادات انسان ها برگزیده شده،تقویم قمری است.

ملائکه با بررسی های گسترده به این نتیجه رسیدن که تقویم قمری برای کلیه مردم جهان بهترین و کاملترین است.

پس لطفا کسی شبهه ای وارد نکنه که .......

به قول دوستان مومن و مومنه ،همینی که هست الله گفته والسلام.

• Like 8
لینک به دیدگاه

واقعا

چطوریه اینها هیچ وقت زمان مرگ و تولدشون معلوم نیست دقیقا

یکبار بهاره یکبار تابستون یکبار پائیز و یک بار هم زمستون

همه فصلهارو یک دور میزنند

• Like 9
لینک به دیدگاه
واقعا

چطوریه اینها هیچ وقت زمان مرگ و تولدشون معلوم نیست دقیقا

یکبار بهاره یکبار تابستون یکبار پائیز و یک بار هم زمستون

همه فصلهارو یک دور میزنند

اتفاقا قشنگیش به همینه....

مثلا وسط تابستون آدم داره عرق میریزه،ماه قمری هست ربیع الاول (بهار اول)

آدم تو گرمای تابستون هم بهار را حس میکنه.

باز هم نشانه ای از قدرت لایزال در انتخاب شایسته این تقویم قمری. :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

تقویم جلالی دقیق ترین تقویم دنیاست. تقویم میلادی یا گرگوری هم با اشکالاتی مواجه بوده و هست. ولی به اندازه تقویم قمری نیست.

تقویم قمری ناقص ترین تقویم دنیاست. و یکی دیگه از مشکلات پوسیدگی این دینه که به همت مسئولین باید این پوسیدگی رو با گوشت و استخوان لمس کنیم تا رستگار شویم.

• Like 13
لینک به دیدگاه
تقویم جلالی دقیق ترین تقویم دنیاست. تقویم میلادی یا گرگوری هم با اشکالاتی مواجه بوده و هست. ولی به اندازه تقویم قمری نیست.

تقویم قمری ناقص ترین تقویم دنیاست. و یکی دیگه از مشکلات پوسیدگی این دینه که به همت مسئولین باید این پوسیدگی رو با گوشت و استخوان لمس کنیم تا رستگار شویم.

تقویم جلالی دیگه چیه؟

آقا جلال تنظیمش کردن؟ :JC_thinking:

اینقدر هم به تقویم قمری ایراد نگیرین،از نظر ما هرچی از آسمون بیوفته بهترینه. :ws37:

• Like 8
لینک به دیدگاه

جالب شد....من همیشه واسم جای سوال داشت که چرا تقویم ما و میلادی فیکسه ولی ماههای عربی ده روز در سال چرخش میکنن:ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
تقویم جلالی دیگه چیه؟

آقا جلال تنظیمش کردن؟ :jc_thinking:

اینقدر هم به تقویم قمری ایراد نگیرین،از نظر ما هرچی از آسمون بیوفته بهترینه. :ws37:

همون تقویم شمسی خودمون.

گاه‌شماری جلالی دقیق‌ترین تقویم و مبنای گاهشماری ایرانیان از قرن پنجم خورشیدی بدین سو است که توسط عده ای از ریاضی دانان ایرانی از جمله ابوالفتح عبدالرحمان منصور خازنی، ابومظفر اسفزاری، ابوعباس لوکری، محمد بن احمد معموری، میمون بن نجیب واسطی و ابن کوشک بیهقی مباهی و در راس آنان حکیم عمر خیام تدوین شد.

این تقویم را دقیق‌ترین گاهشماری جهان دانسته اند. در برابر تقویم اروپایی که در هر ۲۵۰۰ سال یک روز خطا دارد، گاهشمار جلالی در هر ۱۰ هزار سال یک ثانیه خطا دارد.

در این گاهشماری روز اول سال طوری تنظیم ‌شده‌است که با برابری بهاری همگام شود و در پایان سال‌ها ۳۶۵ یا ۳۶۶ روز دارند.

• Like 13
لینک به دیدگاه
تقویم جلالی دیگه چیه؟

آقا جلال تنظیمش کردن؟ :jc_thinking:

به نظرت شما خیلی دیگه به همه چی ایراد نمی گیری؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

کجا ایراد گرفتم !!!!

همش دارم تعریف و تمجید میکنم از تقویم قمری....

عجب حکایتیه ها ..... :JC_thinking:

• Like 6
لینک به دیدگاه

پرسشگری و ایراد گرفتن نیاز جامعه ای مثل ماست.

برای رسیدن به عصر روشنگری باید از مرحله ی پرسشگری عبور کرد.

پس از پرسش باید استقبال کرد و از به چالش کشیده شدن نترسید. :ws31:

• Like 6
لینک به دیدگاه
پرسشگری و ایراد گرفتن نیاز جامعه ای مثل ماست.

برای رسیدن به عصر روشنگری باید از مرحله ی پرسشگری عبور کرد.

پس از پرسش باید استقبال کرد و از به چالش کشیده شدن نترسید. :ws31:

اتفاقا من اینطور دوستان را میبینم بیشتر به تلاش خودم ادامه میدم....

چون میبینم حرف من باعث میشه یه عده وحشت کنند،همین وحشته اولین گام در جهت دیدن اهریمن است.....

اهریمنی که همیشه سرمان نسبت به او پایین بوده و پاهایمان هوا !!!!! :JC_thinking:

• Like 5
لینک به دیدگاه

از قضا از چالش کشیدن هم بی نهایت لذت می برم

حتی بعضی تاپیک ها که موضوشون جالب هست و من دنبالش می کنم نظرات شماهارو میخونم با بعضی هاشون موافق با بعضی ها هم مخالف هستم

حتی خیلی هم لذت می برم که می خوای همیشه چیرو با دلیل و منطق قبول کنید از خودم خجل و از شما هم ممنون می شم که مسائلی رو بیان می کنید که من خودم تا حالا بهشون فکر هم نکردم

هیچ ادعایی هم ندارم

اما یکم به لحن خودتون توجه کنید خوب می شه بخصوص تو این تاپیک:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه

اما یکم به لحن خودتون توجه کنید خوب می شه بخصوص تو این تاپیک:icon_gol:

من روزی در جایی بودم،که اعتقاداتم از لحاظ مطالعه و تعمیق،در سطح بسیار بالایی بود.

اما وقتی با کسی شروع به بحث میکردم،حتی اگر طرفم به اعتقادات آن زمان من فحش هم میداد،چیزی بهش نمیگفتم که خواهشا رعایت کنید و.....

چون میدانستم دنیا یک میدان جنگ نیست و آن فرد اگر هم چیزی میگه،حتما دلیلی داره.

مهم این بود که من تعصب نداشتم،با وجودیکه عمق باورهام زیاد بود.

همین تعصب نداشتن،باعث میشه آدم نسبت به مخالفینش احساس خوشایندتری داشته باشه تا مداحان موافقش....

امیدوارم اگر فکری در ذهن کسی پدید میاد،جرات عمل هم در زندگی داشته باشد.:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
جالب شد....من همیشه واسم جای سوال داشت که چرا تقویم ما و میلادی فیکسه ولی ماههای عربی ده روز در سال چرخش میکنن:ws52:

واقعا خیلی عجیب اون موقع تونستن یه تقویم به این دقیقی بسازن ...

توی دسته بندی های این طوری ، به نظرم شاهکار ... مندلیف باید بیاد لنگ پهن کنه ... :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
واقعا خیلی عجیب اون موقع تونستن یه تقویم به این دقیقی بسازن ...

توی دسته بندی های این طوری ، به نظرم شاهکار ... مندلیف باید بیاد لنگ پن کنه ... :ws3:

آره بابا. من شنیدم ایران واسه چهل تا کشور تقویم تدوین میکنه. حالا نمیدونم تا چه حد صحت داره ولی اینو میدونم که بالا دست تقویممون نیست تو دنیا.

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 1 سال بعد...

به نظر من حقیر,این کارها و عذاداری ها بد نیست! آدم وقتی پدر و مادر که عزیزترین هاش هستنو از دست می ده شاید سال ها ناراحت و سوگوارشون باشه!

پس اگه کسایی باشن که اهل بیت و مخصوصا امام حسینو ممثه پدرشون می دونن و از ته دل این موضوعو درک کنن خیلی هم خوبه که براش عذا داری کنن

اما بعضی ها (اکقریت غریب به اتفاقشون) جز ریا و یه حسی که مثه عادت شده براشون ,چیزی دیگه ای نیست و فقط از محرم پیراهن سیاه و سینه های سرخ و بدن های کبود

و هنجره های گرفته رو آموختن!

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...