رفتن به مطلب

کودکانی ازار دیده , دوبرابر دیگران به دوره های مکرر و طولانی افسردگی مبتلامیشوند .


ارسال های توصیه شده

پژوهشگران علوم پزشکی می گویند نتایج بررسی های آنان نشان می دهد که احتمال افسردگی در کودکان آزار دیده ‘دو برابر’ است.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدون مرز به نقل از بی بی سی ، بررسی تازه ای که نتایج آن در نشریه ژورنال روانپزشکی آمریکا چاپ شده همچنین حاکیست احتمال آنکه این بیماران به معالجه واکنش نشان دهند کمتر است.

موسسه خیریه “سین” (Sane) گفت که مطالعه تازه این مساله را پررنگ می کند که ضربه روحی در کودکی چقدر می تواند خسارت بار باشد.

یک پنجم مردم در مقطعی از زندگی دچار نوعی از افسردگی می شوند.

محققان در موسسه روانپزشکی کینگز کالج لندن درحال تحقیق درباره افسردگی از نوعی بودند که تکرار می شود.

آنها نتایج ۱۶ مطالعه مختلف که در مجموع به روی ۲۳ هزار نفر انجام شده بود را مرور کردند و دریافتند که بدرفتاری دیدن در کودکی – مانند طرد شدن از سوی مادر، بدرفتاری سخت جسمی، یا سوءاستفاده جنسی – خطر ابتلا به این نوع افسردگی را دو برابر می کند.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

دکتر رودلف اوهر یکی از محققان گفت: “اگر این حوادث زود در زندگی رخ دهد، اثر عمیق تری دارد.”

در بریتانیا، ۱۶ درصد مردم تا سن ۳۳ سالگی به افسردگی مزمن مبتلا می شوند. یک چهارم آنها یا حدود ۴ درصد کل جمعیت، در کودکی بدرفتاری دیده اند.

مطالعه ای جداگانه به روی سه هزار و ۹۸ نفر نشان داد که بدرفتاری دیدن در کودکی همچنین با واکنشی بدتر به معالجه دارویی و روانی همراه بود.

دکتر آندریا دینیز محقق ارشد این مطالعه گفت: “امکان مراقبت از بیمارانی که سابقه بدرفتاری دیدن در کودکی را دارند، حتی در صورت معالجه ترکیبی (با دارو و جلسات مشاوره) به قدر کافی ممکن نیست.”

گزارش آنها حاکیست که “دخالت های زودهنگام برای پیشگیری و درمان می تواند موثرتر باشد.”

تاثیر ماندگار

هیچ توضیح دقیقی در مورد علت ارتباط میان بدرفتاری، تغییرات فیزیکی در کودکی و افسردگی مزمن که ۲۰ سال بعد یا دیرتر روی می دهد وجود ندارد.

تصور می شود که بدرفتاری در کودکی باعث تغییراتی در مغز، سیستم دفاعی بدن و برخی غدد هورمونی می شود – که بعضی از آنها هنوز در بزرگسالی وجود دارند.

یک مکانیسم احتمالی چیزی به نام تغییرات “اپی ژنتیک” در دی ان اِی است. درحالی که تغییری در کد ژنتیکی وجود ندارد اما محیط زیست ممکن است نحوه “بیان” ژن ها را تغییر دهد.

مژوری والاس مدیر موسسه خیریه بهداشت روانی “سین” گفت: “ممکن است خیلی آشکار به نظر برسد که ضربه های روحی در زندگی می تواند ما را افسرده کند، اما مطالعه تازه این مساله را پررنگ می کند که چنین ضربه هایی وقتی در دوره کودکی زمانی که مغز هنوز درحال رشد است روی می دهد، چقدر می تواند خسارت بار باشد.”

او افزود: “همه ما باید نگران این موضوع باشیم که بدرفتاری و غفلت چگونه می تواند میراثی دردناک از خود به جا بگذارد که می تواند عمری دوام آورد …. با این حال نباید ناامید شویم. تحقیقاتی مثل این می تواند راه را برای رفتار بهتر (با کودکان) و تدابیر پیشگیرانه همواره کند.”

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...