Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ پاسخ يک دانشجوی دانشگاه واشينگتن به يک پرسش امتحان شيمی آنچنان جامع و کامل بوده که در اينترنت پخش شده و دست به دست ميگرده خوندنش سرگرم کننده است ? پرسش: آيا جهنم اگزوترم (دفعکنندهء گرما) است يا اندوترم (جذبکننده گرما) ؟! اکثر دانشجويان برای ارائه پاسخ خود به قانون بويل-ماريوت متوسل شده بودند که میگويد حجم مقدار معينی از هر گاز در دمای ثابت، به طور معکوس با فشاری که بر آن گاز وارد میشود متناسب است. يا به عبارت سادهتر در يک سيستم بسته، حجم و فشار گازها با هم رابطهء مستقيم دارند ... اما يکی از آنها چنين نوشت : اول بايد بفهميم که حجم جهنم چگونه در اثر گذشت زمان تغيير میکند. برای اين کار احتياج به تعداد ارواحی داريم که به جهنم فرستاده میشوند. گمان کنم همه قبول داشته باشيم که يک روح وقتی وارد جهنم شد، آن را دوباره ترک نمیکند !!! پس روشن است که تعداد ارواحی که جهنم را ترک میکنند برابر است با صفر. برای مشخص کردن تعداد ارواحی که به جهنم فرستاده میشوند، نگاهی به انواع و اقسام اديان رايج در جهان میکنيم. بعضی از اين اديان میگويند اگر کسی از پيروان آنها نباشد، به جهنم میرود. از آن جايی که بيشتر از يک مذهب چنين عقيدهای را ترويج میکند، و هيچکس به بيشتر از يک مذهب باور ندارد، میتوان استنباط کرد که همه ارواح به جهنم فرستاده میشوند! با در نظر گرفتن آمار تولد نوزادان و مرگ و مير مردم در جهان متوجه میشويم که تعداد ارواح در جهنم مرتب بيشتر میشود. حالا میتوانيم تغيير حجم در جهنم را بررسی کنيم: طبق قانون بويل-ماريوت بايد تحت فشار و دمای ثابت با ورود هر روح به جهنم حجم آن افزايش بيابد. اينجا دو موقعيت ممکن وجود دارد: ۱.اگر جهنم آهستهتر از ورود ارواح به آن منبسط شود، دما و فشار به تدريج بالا خواهند رفت تا جهنم منفجر شود! ۲.اگر جهنم سريعتر از ورود ارواح به آن منبسط شود، دما و فشار به تدريج پايين خواهند آمد تا جهنم يخ بزند! اما راهحل نهايی را میتوان در گفته همکلاسی من ترزا يافت که میگويد : مگه جهنم يخ بزنه که با تو ازدواج کنم!!! از آن جايی که تا امروز اين افتخار نصيب من نشده است (و احتمالاً هرگز نخواهد شد)، نظريهء شمارهء ۲ اشتباه است: جهنم هرگز يخ نخواهد زد و اگزوترم است!!! تنها جوابی که نمرهء کامل را دريافت کرد، همين بود !!! 13 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ آيا جهنم اگزوترم (دفعکنندهء گرما) است يا اندوترم (جذبکننده گرما) ؟! من که نفهمیدم این بنده خدا چی گفت. از نظر من اعتقاد به جهنم یک اگزو برین (دفع کننده مغز) و یک اندو شیب (جذب کننده بع بعی) است. لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ من که نفهمیدم این بنده خدا چی گفت. از نظر من اعتقاد به جهنم یک اگزو برین (دفع کننده مغز) و یک اندو شیب (جذب کننده بع بعی) است. نظرت درباره اعتقاد به خدا چیه؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ نظرت درباره اعتقاد به خدا چیه؟ باید روش فکر کنم،هنوز زوده نظر قابل استناد بدم. لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ باید روش فکر کنم،هنوز زوده نظر قابل استناد بدم. کاش رو قبلی هم بیشتر فکر میکردی و نظر قابل استناد میدادی لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ کاش رو قبلی هم بیشتر فکر میکردی و نظر قابل استناد میدادی قبلی که مهر تایید مجامع علمی دنیا هم روش خورده،انیشتن هم تاییدش کرده. لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ قبلی که مهر تایید مجامع علمی دنیا هم روش خورده،انیشتن هم تاییدش کرده. واقعاً؟ چه جالب!!! میشه یه منبع ازش معرفی کنی ؟ لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ واقعاً؟ چه جالب!!! میشه یه منبع ازش معرفی کنی ؟ نه نمیشه ، انسان جویای حقیقت باید خودش اینقدر مشتاق باشه تا دنبال همه چیز و در همه جا بره. اما انسانی که مشتاقه خودش را توجیه کنه،از دیگران منبع میخواد. :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Artaria 13629 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نه نمیشه ، انسان جویای حقیقت باید خودش اینقدر مشتاق باشه تا دنبال همه چیز و در همه جا بره. اما انسانی که مشتاقه خودش را توجیه کنه،از دیگران منبع میخواد. :icon_pf (44): فقط میخواستم یه سند برا نظرت بیاری تا همگان ببینند که قابل استناده :ws2: بدرود حاج اسی :icon_pf (44): لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ فقط میخواستم یه سند برا نظرت بیاری تا همگان ببینند که قابل استناده :ws2:بدرود حاج اسی :icon_pf (44): مهمترین سندی که هرکس میتونه به دستش بیاره فکر خودشه.... اینکه تلاش کنی،به این نتیجه برسی که من دروغ میگم یا پیش زمینه های ذهنی خودت،خودش میتونه یک گام مثبت باشه. لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی باحال بید ............................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده