رفتن به مطلب

پس‌لرزه‌های محكومیت‌ها (تشدید مجازات موجب كاهش جرایم نمی‌شود )

Fakur

ارسال های توصیه شده

آمار زندانیان كشور در سال 58 تنها 10 هزار نفر بوده و این در حالی است كه این میزان امروز به بیش از 250 هزار نفر افزایش یافته است.که نه تنها خود آن فرد بلكه اعضای خانواده آن زندانی نیز خسارات جبران‌ناپذیر اجتماعی فراوانی را متحمل میشوند.در حالی که خیلی هاشون اصولا نباید تو زندان باشند.به نظر من فقر فرهنگی، بیكاری، تحصیلات پایین و ... از جمله دلایل این امر است.

نظر شما چیست؟

آیا روش اصلاح جامعه تشدید مجازات هاست؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
آمار زندانیان كشور در سال 58 تنها 10 هزار نفر بوده و این در حالی است كه این میزان امروز به بیش از 250 هزار نفر افزایش یافته است.که نه تنها خود آن فرد بلكه اعضای خانواده آن زندانی نیز خسارات جبران‌ناپذیر اجتماعی فراوانی را متحمل شوند.در حالی که خیلی هاشون اصولا نباید تو زندان باشند.به نظر من فقر فرهنگی، بیكاری، تحصیلات پایین و ... از جمله دلایل این امر است.

نظر شما چیست؟

آیا روش اصلاح جامعه تشدید مجازات هاست؟

من زیاد تخصصی تو اصلاح جامعه ندارم ولی اگه مملکت دست من بود یه 10 میلیونی رو کشته بودم تا حالا و کلا زندان هم بیخیال مجازات تمام جرمها اعدام بعد میفرسادیمشون اون دنیا تا در محضر عدل الهی محاکمه بشن:ws3:

زندانها رم میکردیم انبار کالا

• Like 4
لینک به دیدگاه
من زیاد تخصصی تو اصلاح جامعه ندارم ولی اگه مملکت دست من بود یه 10 میلیونی رو کشته بودم تا حالا و کلا زندان هم بیخیال مجازات تمام جرمها اعدام بعد میفرسادیمشون اون دنیا تا در محضر عدل الهی محاکمه بشن:ws3:

اونایی که شایسته کشتن هستند الان تو زندان نیستند. اونایی که تو زندان هستند یک مشت بدبخت های بدون پارتی اند.

یارو با 500 کیلو هروئین که ازش گرفته بودند بیرونه ولی اون بدبخت بی کس با ده گرم موادی که ازش گرفتن داره آب خنک میخوره.

• Like 2
لینک به دیدگاه

زندانی های زن رو هم میکشتی؟ دلت برای بچه های بیمادر نمیسوخت؟:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
زندانی های زن رو هم میکشتی؟ دلت برای بچه های بیمادر نمیسوخت؟:w58:

خوب اگه بچه ها بزرگ شدند ودیگه خودشون وقت مادر شدنشونه که میکشتیم

ولی اگه بچه کوچیک باشن و به مادر نیاز داشته باشن نه:ws21:

• Like 2
لینک به دیدگاه

این طرز فکر شما چقدر شبیه اون آقاهه ست. خالخالی:ws52:

حکم اعدام میداد میگفت اگه گناهکار باشی که حقته اگرم نباشی میری بهشت دیگه!

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...