مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام No Breakfast نخوردن صبحانهPeople who do not take breakfast are going to have a lower blood sugar levelکسانی که صبحانه نمیخورند قند خونشان به سطح پائین تری افت میکند This leads to an insufficient supply of nutrients to the brain causing brain degeneration این امر باعث تامین نامناسب مواد غذائی برای مغز و در نتیجه افت فعالیت مغزی میشود Overeating پرخوری It causes hardening of the brain arteries, leading to a decrease in mental power این امر باعث تصلب شرائین (سختی دیواره رگهای مغز) شده و منجر به کاهش قدرت ذهنی میشود Smoking مصرف دخانیات It causes multiple brain shrinkage and may lead to Alzheimer disease این امر باعث کوچک شدن چند برابری مغز و منجر به آلزایمر میشود 11 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ High Sugar consumption مصرف زیاد قند و شکر Too much sugar will interrupt the absorption of proteins مصرف زیاد قند و شکر جذب پروتئین و مواد غذائی را متوقف میکند and nutrients causing malnutrition and may interfere with brain development و منجر به سوء تغذیه و احتمالا اختلال در رشد مغزی خواهد شد Air Pollution آلودگی هوا The brain is the largest oxygen consumer in our body مغز بزرگترین مصرف کننده اکسیژن در بدن ماست Inhaling polluted air decreases the supply of oxygen to the brain, bringing about a decrease in brain efficiency دمیدن هوای آلوده باعث کاهش اکسیژن تامینی مغز شده و منجر به کاهش کارآیی مغز میشود Sleep Deprivation کمبود خواب Sleep allows our brain to rest خواب به مغزمان اجازه استراحت میدهد Long term deprivation from sleep will accelerate the death of brain cells دوره طولانی کاهش خواب منجر به شتاب گیری مرگ سلولهای مغزی خواهد شد 10 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ Head covered while sleeping پوشاندن سر به هنگام خواب Sleeping with the head covered increases the concentration of carbon dioxide خوابیدن با سر پوشیده باعث افزایش تجمع دی اکسید کربن and decrease concentration of oxygen that may lead to brain damaging effects و کاهش تجمع اکسیژن شده و منجر به تأثیرات مخرب مغزی خواهد شد Working your brain during illness کار کشیدن از مغزتان در هنگام بیماری Working hard or studying with sickness may lead to a decrease in effectiveness of the brain as well as damage the brain کار سخت یا مطالعه در زمان بیماری ممکن است منجر به کاهش کارآئی مغز و در نتیجه صدمه مغزی شود Lacking in stimulating thoughts کاهش افکار مثبت Thinking is the best way to train our brain فکر کردن بهترین راه برای تمرین دادن به مغزمان است acking in brain stimulation thoughts may cause brain shrinkage کاهش افکار مثبت مغزی ممکن است باعث کوچک شدن مغز شود Talking Rarely کم حرفی Intellectual conversations will promote the efficiency of the brain مکالمات انتزاعی (ذهنی) منجر به عدم ترویج بهره وری از مغز خواهد شد 11 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ فک کنم من فقط مشکل آلودگی هوا رو داشته باشم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ فک کنم من فقط مشکل آلودگی هوا رو داشته باشم پس جای امیدواری باقیه من فکر کنم اکثرش ومبتلا باشم 3 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ پس جای امیدواری باقیهمن فکر کنم اکثرش ومبتلا باشم می گویند پر حرفی خوب نیست وشما می فرماید کم حرفی ............کدام درست است 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ می گویند پر حرفی خوب نیست وشما می فرماید کم حرفی ............کدام درست است گویند در همه ی امور باید تعادل را پیشه ی خود سازیم:w139: 6 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ گویند در همه ی امور باید تعادل را پیشه ی خود سازیم:w139: پس نه کم حرفی نه پر حرفی ..................:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ پس نه کم حرفی نه پر حرفی ..................:icon_pf (44): یه امید اون روز من دلم صبحانه نميخواد خو مگه دست خودته فسقلی حرف بزرگترتو گوش کن الی صبحانه بخور مغزت نابود نشه:Ghelyon: 4 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ عین حقیقت می گویم من بیش از یکسال است ..................هر روز.............روزه میگیرم ........... تصمیم دارم .............این رویه را ادامه دهم تا............ هیچ مشکلی هم ندارم 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ عین حقیقت می گویممن بیش از یکسال است ..................هر روز.............روزه میگیرم ........... تصمیم دارم .............این رویه را ادامه دهم تا............ هیچ مشکلی هم ندارم جدی؟ به کارات میرسی؟ ضعف نمیکنی؟ معدت اذیت نشده 2 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ جدی؟به کارات میرسی؟ ضعف نمیکنی؟ معدت اذیت نشده دو سه هفته اول کمی مشکل داشتم ولی ................حالا .......برایم عادی شده است 3 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ صبح ساعت شش ونیم از منزل خارج میشوم ..........دانشگاه ..........ساعت دو وارد منزل شده ...........نیم ساعت ....................... بعد می روم مطب یا کلینیک ...........تا ساعت 8 یا 9 ............... اکثراً افطارم 9 شب ببعد می خورم 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ دو سه هفته اول کمی مشکل داشتم ولی ................حالا .......برایم عادی شده است جالبه یعنی هر روز سحری میخوری وافطار میکنی با اذان مغرب 2 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ جالبهیعنی هر روز سحری میخوری وافطار میکنی با اذان مغرب کاربر عزیزم .............. در 24 ساعت فقط یک وعده غذا می خورم ........... وتا نماز نخوانم هرگز افطار نمی کنم ............. یک روز .............یک نصف شب افطار خوردم ....... 4 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ صبح ساعت شش ونیم از منزل خارج میشوم ..........دانشگاه ..........ساعت دو وارد منزل شده ...........نیم ساعت .......................بعد می روم مطب یا کلینیک ...........تا ساعت 8 یا 9 ............... اکثراً افطارم 9 شب ببعد می خورم قبول باشه! ولی اینجوری فک کنم به خودت آسیب میزنی و از نظر خداوند آسیب زدن به بدن خود گناه ست! 4 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ قبول باشه!ولی اینجوری فک کنم به خودت آسیب میزنی و از نظر خداوند آسیب زدن به بدن خود گناه ست! هیچ مشکلی ندارم ............عین حقیقت هرگز دروغ نمی گویم من با خدای خودم قرار گذاشتم ..............وسر قرارم هستم ............تا ........ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده