رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 

 

 

شاید به نظر کمی داستانی و غیرواقعی برسد، اما سازمان فضایی اروپا در حال برنامه‌ریزی برای انجام یک ماموریت انهدامی با هدف از بین بردن یک سیارک بزرگ در حال حرکت به سمت زمین است.

در همین راستا، این ماموریت قرار است در سال ۲۰۱۵ یک ماهواره را با سرعت زیاد به سوی یک سیارک آزمایشی پرتاب کرده تا میزان تغییر مدار احتمالی سیارک را اندازه بگیرند.

هدف از این برنامه، ارزیابی این مساله است که شاید بتوان زمین را با استفاده از این شیوه، از برخورد احتمالی سیارکی که به سوی زمین در حرکت است، محافظت کرد.

این ماموریت که «دون کیشوت» نام دارد، دو فضاپیما را به سیارکهای نزدیک زمین پرتاب خواهد کرد.

  • Like 3
لینک به دیدگاه

یکی از آنها به عنوان ضربه‌زننده عمل کرده که به سمت سیارک پرتاب می‌شود و دیگری با چرخش به دور آن به تحلیل داده‌های این ضربه خواهد پرداخت.

یکی از اهداف بالقوه این ماموریت، سیارک ۴۸۷ متری آپوفیس ۹۹۹۴۲ بوده که به گفته کارشناسان احتمال یک در ۲۵۰ هزار، در سال ۲۰۳۶ با زمین برخورد خواهد کرد.

فضاپیمای ۵۰۰ کیلوگرمی ضربه‌زننده که «هیدالگو» نام دارد، قرار است با سرعت نزدیک به ۱۰ کیلومتر در ثانیه به سوی این سیارک پرتاب شود.

فضاپیمای دوم که «سانچو» نام دارد، به اسکن برخورد و نظارت بر احتمال تغییر جهت این سیارک خواهد پرداخت.

هر چند این ضربه ممکن است در جهت خلاف هدف این پروژه، حیات زمین را به خطر بیندازد.

در همین حین، ناسا به دنبال برنامه‌ریزی برای چیز بهتری است. این سازمان قصد دارد انسان را تا ۱۵ سال آینده بر روی سطح یک سیارک فرود بیاورد.

اما فرود انسان روی این اجسام آسمانی آسان نیست. سیارک تقریبا هیچ گرانشی ندارد و فضانوردان نمی‌توانند بر روی آنها راه بروند. از این رو باید فضاپیما به آن متصل شود.

ناسا برای این منظور به راههای گوناگون مانند جت‌پک، افسار، بانجی، تور و تارهای عنکبوتی شکل برای اینکه فضانوردان بتوانند در بالای سطح سیارک شناور باشند، فکر کرده است.

  • Like 3
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...