Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ تصویر نهم اینم همونه فقط جریان مغشوشه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ تصویر دهم جریان مغشوش... زاویه حمله صفحه بیشتر... گردابه هایی که تولید میشه راستی.. جوابای من درست هستند یعنی؟؟ یه توضیحی هم خودتون بدید لطفا" مریم خانم:wubpink: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جریان مغشوش...زاویه حمله صفحه بیشتر... گردابه هایی که تولید میشه راستی.. جوابای من درست هستند یعنی؟؟ یه توضیحی هم خودتون بدید لطفا" مریم خانم:wubpink: جدایش کروی بر روی یک صفحه شیب دار(در لبه حمله)،در این حالت زاویه برخورد افزایش پیدا کرده جواب هایی که نیاز به اصلاح دارن رو تصحیح میکنم 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ تصویر یازدهم جریان از یک مقطع بزرگ به مقطع کوچکتره... که باعث میشه اختلاف فشاری بوجود بیاد که موجب میشه گردابه تشکیل بشه 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جریان از یک مقطع بزرگ به مقطع کوچکتره...که باعث میشه اختلاف فشاری بوجود بیاد که موجب میشه گردابه تشکیل بشه خیر:girl_in_dreams: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ خیر:girl_in_dreams: یه چیزی شبیه به آبشار؟ یعنی از یه سطح بالاتر به سطحی پایین تر 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ یا هم جریان روی سطح خمیده!! البته جدایش هم اتفاق افتاده دیگه... از شکل بیشتر از این نمیفهمم خووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ یه چیزی شبیه به آبشار؟یعنی از یه سطح بالاتر به سطحی پایین تر یا هم جریان روی سطح خمیده!!البته جدایش هم اتفاق افتاده دیگه... از شکل بیشتر از این نمیفهمم خووووووووووو جدایش جریان آرام بر روی یک دیوار انحنا دار 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جدایش جریان آرام بر روی یک دیوار انحنا دار جریان آرام؟؟؟ پس چرا اینقدر ویک درست شده؟؟؟ اگه مغشوش بود چقدر ویک درست میشد بنظرت؟:w00: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ تصویر دوازدهم جدایش در جریان آرام روی کره زاویه 130درجه؟؟ یادم نیست دیگه عددش رو 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ دود سیگار انتقامت رو گرفتی علی مکانیک مریم خانم هم ناراحت شد یر به یر شدید دیگه 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ جدایش در جریان آرام روی کرهزاویه 130درجه؟؟ یادم نیست دیگهعددش رو خیر 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۰ انتقامت رو گرفتی علی مکانیک مریم خانم هم ناراحت شد یر به یر شدید دیگه گفتم عذاب وجدان نداشته باشن یکم بهم برخورد مهم نیست 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده