M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ پس علتهاشون یکیه. منظورتون اینه که جسم دواری رو وارد یک سیال ساکن میکنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ آفرین...چه تخصصی..خیلی خوبه پس به خودم امیدوارم باشم.. آخه معلوم بود که جریان ساکنه... دونه دونه است 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نه. اینکه جسم کروی رو با سرعت از تو سیال عبور بدیم. 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تصویر ششم: جریان روی صفحه تخته؟؟ :ws6: 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ جریان روی صفحه تخته؟؟ :ws6: لایه مرزی بلازیوس برای جریان بر روی صفحه تخت 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ لایه مرزی بلازیوس برای جریان بر روی صفحه تخت خیلی جالبه من یه سری فیلم دارم از جریان سیال روی انواع سطوح اینقدر محشره که نگووو 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تصویر هفتم: این همون دوقلو (یادم نیست اسمش) توی سیالات 2 نیست؟؟ همون گردابه ها فکر کنم از ترکیب چشمه و چاه درست میشد 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خیلی جالبهمن یه سری فیلم دارم از جریان سیال روی انواع سطوح اینقدر محشره که نگووو فیلم های کمیته بین المللی فیلم های مکانیک سیالات رو میگید..؟کلش 2 گیگ هست؟ 2 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ این همون دوقلو (یادم نیست اسمش) توی سیالات 2 نیست؟؟همون گردابه ها فکر کنم از ترکیب چشمه و چاه درست میشد جریان آرام هست. جریان ثانویه تحریک شده بوسیله سیلندر نوسانی جریان ثانویه کدام جریان بود؟ 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ جریان آرام هست.جریان ثانویه تحریک شده بوسیله سیلندر نوسانی جریان ثانویه کدام جریان بود؟ :ws6: نمی دونم!!!! نشنیدم خووو بررسیش کنیم بعد برو سراغ عکس بعدی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ فیلم های کمیته بین المللی فیلم های مکانیک سیالات رو میگید..؟کلش 2 گیگ هست؟ نه... یه سری کلیپ از یوتیوب گرفتم.... وقتی بیکارم میگردم دنبال همچین چیزایی 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ جریان ثانویه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چیزهای خوبی داره 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ مثال برای جریان ثانویه: باد های نزدیک سطح زمین تندبادها و گردباد جریان چرخشی درون فنجان توربوماشین ها انحنای رودخانه 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ابره؟ حتما" ابره که باد داره تکونش میده 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ ابره؟ حتما" ابره که باد داره تکونش میده سیال را چکار دارین نوع جریان؟ پس تا الان تمام تصاویری که گذاشتین میشد آب حتما یه خورده ناراحت شدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده