amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک رو با طرح چند سوال مطرح میکنم! آیا می دانید که نیروگاه اتمی فوکوشیما دارای تکنولوژی بسیار پیشرفته بود و در برابر زلزله تا بیش از 9 ریشتر مقاوم بود؟ آیا می دانید که تکنولوژی ساخت نیروگاه اتمی بوشهر به زمان نیروگاه چرنوبیل بر میگردد یعنی حداقل 40سال پیش؟ آیا می دانید که ساخت یک نیروگاه هسته ای با پیشرفته ترین تکنولوژی روز دنیا تنها پانصد میلیون دلار هزینه دارد؟ آیا می دانید که جمهوری اسلامی برای ساخت نیروگاه اتمی بوشهر تاکنون هفده میلیارد دلار هزینه کرده است؟ یعنی به اندازه ی هزینه ی ساخت سی نیروگاه اتمی با پیشرفته ترین تکنولوژی روز دنیا. آیا می دانید سانتریفوژهای نطنز و اصفهان مربوط به 40سال قبل است که در پاکستان ساخته شده و جمهوری اسلامی آنها را دست دوم از پاکستان خریداری کرده است؟ حالا اینا به کنار... میدونم خونتون به جوش اومده...ولی به خبری که الان می خوام بدم توجه کنید! طرح گام به گام روسيه چيست؟ روسيه طي اقدامي ابتكاري در زمينه مسئله هستهاي ايران طرحي را عرضه كرده است كه بر اساس آن قرار است جمهوري اسلامي ايران به صورت گام به گام ترغيب شود با آژانس بينالمللي اتمي همكاري كند. روسيه ميگويد اين پيشنهاد در چارچوب گروه 1+5 ارائه شده است."سرگئي لاوروف " وزير امور خارجه روسيه، روز چهارشنبه (22 تير) در ديدار با "باراك اوباما " رئيس جمهور و "هيلاري كلينتون " وزير امور خارجه آمريكا، در واشنگتن طرحي را براي حل مسئله اتمي ايران عرضه كرد. بر اساس طرح روسيه، ايران در چارچوب يك جدول زماني مشخص، به سؤالاتي كه آژانس بينالمللي انرژي اتمي درباره برخي جوانب برنامه هستهاي اين كشور طرح ميكند، پاسخ خواهد داد و در هر مرحله اگر پاسخ قانعكننده تشخيص داده شد، تدابير تشويقي براي تهران در نظر گرفته خواهد شد كه توقف يا تعليق برخي از تحريمهاي بينالمللي عليه جمهوري اسلامي ايران از جمله اين امتيازات است. در حالي كه ايران بارها تاكيد كرده است كه به تمام سؤالات و ابهامات فني آژانس بينالمللي انرژي اتمي پاسخ داده است، اساس اين طرح بر اساس سؤال آژانس و پاسخ ايران است كه در هر سؤال و هر مرحله تحريمي از تحريمهاي ايران برداشته يا زمان آن كوتاه ميشود. حالا طبق این طرح قراره که ایران به ازای کاهش تحریم های امریکای مستکبر و اروپای متکبر ، دست از فعالیت های اتمیش برداره! آقای وزیر امور خارجه هم شتابان تشریف بردن روسیه تا موافقتشونو با این طرح اعلام کنن... یعنی این بود اونهمه ادعایی که مسئولان ما در برابر انرژی اتمی داشتن؟ این بود اون ادعایی که میگفتن تحریم ها اقتصاد مارو پیشرفته تر میکنه؟ اینجا کی راست میگه و کی دروغ؟!:smiley (18): (هممون میدونیم...تشکرتو بزن برو تاپیک بعدی... :دی) . . . . . لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ هسته ای کردن ایران توطئه دشمن بود که با درست خودمون راه اندازی شد. من گاهی اوقات که میخوام تو جاده سرعت برم و پلیس نتونه جریمه ام بکنه , اولش کاری میکنم که یه ماشینی ازم لجش بگیره و باهام کورس بذاره. بعد که حسابی کلافه اش کردم اون هی سرعتشو زیاد میکنه منم دنبالش میرم. دوربین پلیس فقط میتونه شماره اونو ببینه و شماره منو که پشت سر اونم نمیبیه.اکثرا هم میاد و اونو متوقف میکنه و من هم رد میشم میرم. حالا این امریکاواروپا برای اینکه ما رو از درون به زانو در بیارن کاری کردن که ما لجمون گرفت که حتما نیروگاه اتمی داشته باشیم و دونسته این بلا رو سرمون در آوردن. حالام میخوان با هامون بیست سئوالی بازی کنند که مام لابد تو جواب همه سئوالاشون خواهیم گفت : بگم ؟ بگم؟ 5 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ سانتریفوژ ها رو منم شنیدم تکنولوژی اصلی نیروگاه آلمانیه ما کدوم کارمون درست بوده که بخواد این درست باشه!! الانم خالی میبدند می گن تکنولوژی بومی شده! یکی از دوستان میگفت ما اوونجا مثل مترسک وایمیسیم روس ها کار می کنن ما چایی می بریم 4 لینک به دیدگاه
maryam_bah 1612 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ اگر که رویاهایی که در سر داریم و چندین ساله که داریم به خورد ملت میدیم یه روزی تحقق ببخشه اونوقت شاید(شاید)حرفی برای گفتن داشته باشیم.:icon_pf (34): موخوان از روش تلقین کمک بگیرن ولی اصل موضوع اینجا دچار مشکل شده 3 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده