رفتن به مطلب

خاله زنک __ حمام زنانه انجمن __ حتما شرکت کنید

ارسال های توصیه شده

اولین نظرم اینه که واژه خاله زنک برای همچین افرادی یه نوع توهین به زن هاست! مگه فقط زن‌ها غیبت و حاشیه سازی و .. دارن؟

بعد هم من شاید غیبت و دروغ‌ی که پشت سرم گفته بشه از طرف کسی‌ که حالا مثلا مشکلی‌ با من داره قابل درک باشه از این نظر که بالاخره یه دلیلی‌ واسه کارش هست! ولی‌ گاهی چشمام این شکلی‌::w58: می‌شه از اینکه می‌شنوم فلانی‌ همچین حرفی‌ پشتت زده!!! کسی‌ که نمی‌شناسمش! تا حالا باهاش حرف نزدم! بی‌ هیچ دلیل خاصی‌ واقعا!!!!!!! بعد که دقیق شدم دیدم کلا با این کار بعضی‌‌ها زندگیشون میچرخه انگار! هدف فقط من نبودم! افراد دیگری رو هم مورد لطف قرار داده! شاید یه بیماری روانی‌ باشه! نمیدونم! فقط تا جایی‌ که دیدم این افراد تهش خودشون از جامعه ترد شدن و بدنام شدن! خب بالاخره حرفها میچرخه و این افراد تابلو میشن دیگه! سه تا نمونشو تو انجمن دیدم که الان ترد شدن... از طرف خود بچه ها...

تو دنیای واقعی‌ هم این افراد تابلو میشن و دیگه زیاد کسی‌ به حرفشون توجه نمی‌کنه... اونی‌ هم که می‌شینه پای این حرفا هم واقعا بیکاره هم احمق!

منکه شاید خیلی‌‌ها بدونن کاری ندارم کی‌ چی‌ میگه و ممکن فلان قضاوت راجبم بشه و... حرف این جور افراد برام مهم نیست کاری به کارشون ندارم و فقط اگه با خودشون برخورد کنم رک بهشون میگم شنیدم پشتم حرف زدی و..

کسی‌ که پشتت حرف میزنه فقط تو روش جلو جمع بگو بهترین کار واسه رو شدن و خفه شدنش! اگرم موقعیتش پیش نیومد که بی‌خیال... خودت هستی‌ واسه قضاوت واقعی‌... اونی‌ که فهمش برسه می‌فهمه اونی‌ که نمیرسه هم مهم نیست تأثیر‌ی تو زندگیت اگه خودت اهمیت ندی نداره..

• Like 7
لینک به دیدگاه

خاله زنکی در نوع خودش توی وجود همه هست،اونی که بده دو رو بودنه.

یعنی پشت طرف یک چیزی بگی،جلوش چیز دیگه ای.

خاله زنک دو رو خیلی بده.

• Like 1
لینک به دیدگاه
اگه بفهمی دو نفر پشت سرت دودمانت را به باد دادند و برای خودشون کلی خیال پردازی کردن، چیکار میکنی؟

به روشون میاری؟ ازشون دوری میکنی و بی محلی؟ حذفشون میکنی و قطع ارتباط کامل؟

چیکار؟ :ws38:

طلا که پاکه ...

به نظر من وقتی از خودت مطمئنی دلیلی نداره سکوت و بی محلی کنی؟ اگه مطمئن بشم همچین حرفی زده عمومی میکنم، باید رسوا بشن همچین آدمهایی، اتفاقا به نظر من سکوت در مقابلشون باعث میشه گستاخ تر بشن، ولی اگه نه به خودت شک داری به صورت خصوصی باید باهاش حل کنی

• Like 2
لینک به دیدگاه
طلا که پاکه ...

به نظر من وقتی از خودت مطمئنی دلیلی نداره سکوت و بی محلی کنی؟ اگه مطمئن بشم همچین حرفی زده عمومی میکنم، باید رسوا بشن همچین آدمهایی، اتفاقا به نظر من سکوت در مقابلشون باعث میشه گستاخ تر بشن، ولی اگه نه به خودت شک داری به صورت خصوصی باید باهاش حل کنی

بعضی وقت ها دلت نمیاد رکبی که خوردی رو رو کنی.

ترجیح میدی ساکت بشی. :icon_razz:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بعضی وقت ها دلت نمیاد رکبی که خوردی رو رو کنی.

ترجیح میدی ساکت بشی. :icon_razz:

پس باید منتظر بیشترش باشی:a030:

-----

من نمیگم لزوما همه خاله زنک ها دشمنی دارن با آدم، خیلی از ماها استعدادش رو داریم، کافیه یک نفر یه چیزایی راجع به یکی دیگه بگه، هیچوقت تردید نمیکنیم و زود باور میکنیم و ما هم به نوعی خاله زنک میشیم، ولی اگه یک نفر از اینها رسوا بشه،‌ حساب کار دست بقیه مون هم میاد که راحت برای بقیه صفحه درست نکنیم، کاملا طبیعی هست که ما آدم ها از بعضی ها خوشمون نیاد ولی دلیلی نداره سعی کنیم اون رو از چشم بقیه هم بندازیم، به قول ساناز هممون تو وجودمون یکم از این خصوصیت رو داریم، ولی باید کنترلش کنیم، اما برای بعضی ها تبدیل به بیماری شده، کارشون شده این، دنبال یه نقطه تیره کوچیک میگردن از زندگی بقیه که اون رو تبدیل به یک لکه بزرگ کنن، هممون اول از همه باید به خودمون رجوع کنیم، باید خودمون رو درست کنیم بعد بخوایم بقیه رو اصلاح کنیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
اولین نظرم اینه که واژه خاله زنک برای همچین افرادی یه نوع توهین به زن هاست! مگه فقط زن‌ها غیبت و حاشیه سازی و .. دارن؟

بعد هم من شاید غیبت و دروغ‌ی که پشت سرم گفته بشه از طرف کسی‌ که حالا مثلا مشکلی‌ با من داره قابل درک باشه از این نظر که بالاخره یه دلیلی‌ واسه کارش هست! ولی‌ گاهی چشمام این شکلی‌::w58: می‌شه از اینکه می‌شنوم فلانی‌ همچین حرفی‌ پشتت زده!!! کسی‌ که نمی‌شناسمش! تا حالا باهاش حرف نزدم! بی‌ هیچ دلیل خاصی‌ واقعا!!!!!!! بعد که دقیق شدم دیدم کلا با این کار بعضی‌‌ها زندگیشون میچرخه انگار! هدف فقط من نبودم! افراد دیگری رو هم مورد لطف قرار داده! شاید یه بیماری روانی‌ باشه! نمیدونم! فقط تا جایی‌ که دیدم این افراد تهش خودشون از جامعه ترد شدن و بدنام شدن! خب بالاخره حرفها میچرخه و این افراد تابلو میشن دیگه! سه تا نمونشو تو انجمن دیدم که الان ترد شدن... از طرف خود بچه ها...

تو دنیای واقعی‌ هم این افراد تابلو میشن و دیگه زیاد کسی‌ به حرفشون توجه نمی‌کنه... اونی‌ هم که می‌شینه پای این حرفا هم واقعا بیکاره هم احمق!

منکه شاید خیلی‌‌ها بدونن کاری ندارم کی‌ چی‌ میگه و ممکن فلان قضاوت راجبم بشه و... حرف این جور افراد برام مهم نیست کاری به کارشون ندارم و فقط اگه با خودشون برخورد کنم رک بهشون میگم شنیدم پشتم حرف زدی و..

کسی‌ که پشتت حرف میزنه فقط تو روش جلو جمع بگو بهترین کار واسه رو شدن و خفه شدنش! اگرم موقعیتش پیش نیومد که بی‌خیال... خودت هستی‌ واسه قضاوت واقعی‌... اونی‌ که فهمش برسه می‌فهمه اونی‌ که نمیرسه هم مهم نیست تأثیر‌ی تو زندگیت اگه خودت اهمیت ندی نداره..

میدونی جالبیش چیه نگار؟؟ اینکه معمولا تو خیلی از جمع ها اونایی که از همه وراج تر و خاله زنکتر هستن بیشتر از بقیه صداشون در میاد و اه اه میکنن!!

اینجا هم دست کم نداره گویا !!!!!

طفلی ممد....نجات بده این انجمنو.......:-|

• Like 3
لینک به دیدگاه
میدونی جالبیش چیه نگار؟؟ اینکه معمولا تو خیلی از جمع ها اونایی که از همه وراج تر و خاله زنکتر هستن بیشتر از بقیه صداشون در میاد و اه اه میکنن!!

اینجا هم دست کم نداره گویا !!!!!

طفلی ممد....نجات بده این انجمنو.......:-|

فروغ درکش جدی برام سخته!!!!!! اینکه راجب یه اتفاقی‌ که افتاده حرف بزنی‌ با دوستات خب به نظر من طبیعیه! گاهی‌ با دوستای نزدیک حرف میزنی‌... ولی‌ اینکه دروغ باشه چرت محض باشه!!! اونم حتی پشت سر چنتا آدمی‌ که باهاشون همکلام نشده!!!!! اونایی‌ که میشناخته که هیچی‌ دیگه....!

خب چرا؟

این چراش برام...

این مدل آدم‌ها ترسناکن حتی!!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
فروغ درکش جدی برام سخته!!!!!! اینکه راجب یه اتفاقی‌ که افتاده حرف بزنی‌ با دوستات خب به نظر من طبیعیه! گاهی‌ با دوستای نزدیک حرف میزنی‌... ولی‌ اینکه دروغ باشه چرت محض باشه!!! اونم حتی پشت سر چنتا آدمی‌ که باهاشون همکلام نشده!!!!! خوب چرا؟

این چراش برام...

این مدل آدم‌ها ترسناکن حتی!!!!!

اوهوم....ادمای بیش از احمق به واسطه حماقتشون به دیگران ضربه میزنن..ادمهای مریض هم که....!

مهم نیست نگار...

• Like 1
لینک به دیدگاه

به هيچ وجح كار خوبي نيست اما بيشتر انسان ها مرتكب چنين گناهي ميشن

هدفشون شايد خراب كردن افراد هست و بد كردن اونا پيش جمع

بات احترام فهموند اين كار كار بديه و گفت همانطور كه تو دوست نداري ديگران درباره تو اينطوري حرف بزنن تو هم نبايد بزني

بايد به حرفاشون گوش نكنيم موضوع رو عوض كنيم زود

به فكر اون دنياشون هم باشن كه روزي حساب اين همه خاله زنك بازيشونو ميبينن

عذاب خواهند كشيد

و دست از اين كارا بردارن

• Like 4
لینک به دیدگاه
به هيچ وجح كار خوبي نيست اما بيشتر انسان ها مرتكب چنين گناهي ميشن هدفشون شايد خراب كردن افراد هست و بد كردن اونا پيش جمع
کار خوبی نیست اما چند روز پیش شاهدش بودیم.بماند کجا..... دیگران هم انگار بدشون نیومده بود تازه تشکر هم میکردن
  • Like 3
لینک به دیدگاه

به خاله زنک خاله خانباجی هم میگن. البته این روزا بین آقایون ظاهرا بیشتره. دلیلشم خب معلومه. به دلیل نداشتن شغل.زیادی فضول بودنشون و... باید محلشون نذاشت.چون بعضیهاشون علاوه بر خاله زنک بودن بینهایت بی تربیت هستن راه کار نداره.به این کارا عادت کردن.یا تو جمع پیرزنای فامیل زیاد شرکت کردن

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...