رفتن به مطلب

زندان يه همچين جاييه !!!

ارسال های توصیه شده

چند وقت پيش با يه زندان بان همسفر بودم حرفاي وحشتناكي در باره زندان ميزد ميگفت تو زندان به راحتي به يه نفر جوان كه سر شكل ترگل مرگل و تقريبا مرتبي داره تجاوز ميكنن و هيچ شرمي و خجالتي هم وجود نداره جرمي كه خارج از زندان حداقل 15 سال حبس داره اما توي زندان ها اينقد رايج و زياد كه كسي كاري به كارشون نداره يعني نميشه كنترل هم كرد ميگفت پيش مياد كه دو زنداني سر اينكه فلاني بايد امشب پيش من بخوابه كارشون به دعوا و خونريزي ميكشه .مي گفت يه جوون خوش تيپ زنداني شانس بياره با يه ادم هيكلي قلچماق رفيق بشه تا ديگران نتون كاري باش داشته باشن تازه علوم نيست اون هيكلي خودش چه حور باشه ...تازه وضعيت مواد مخدر كه نگو خلاصه خواستم بگم زندان يه همچين جاييه اونم تو يه استان كوچيك و كم جمعيت مثل بوشهر

• Like 13
لینک به دیدگاه

منم شنیده بودم.....خیلی وحشتناکه....

من اطلاع دقیقی ندارم که مجرمین توی زندان بنا به جرمی که مرتکب شدن دسته بندی میشن یا نه؟

مثلا یه جوون که چک برگشتی داشته با یه چاقوکش توی یه سلول هستن؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
منم شنیده بودم.....خیلی وحشتناکه....

من اطلاع دقیقی ندارم که مجرمین توی زندان بنا به جرمی که مرتکب شدن دسته بندی میشن یا نه؟

مثلا یه جوون که چک برگشتی داشته با یه چاقوکش توی یه سلول هستن؟

ظاهرا براي خود مسولين هم مهم نيست اينقد ظرفيت زندان ها براي مجرمين كم شده كه توي سلول هاي انفرادي هم گاها دو نفره و چند نفره زنداني ميكنن

• Like 4
لینک به دیدگاه
چند وقت پيش با يه زندان بان همسفر بودم حرفاي وحشتناكي در باره زندان ميزد ميگفت تو زندان به راحتي به يه نفر جوان كه سر شكل ترگل مرگل و تقريبا مرتبي داره تجاوز ميكنن و هيچ شرمي و خجالتي هم وجود نداره جرمي كه خارج از زندان حداقل 15 سال حبس داره اما توي زندان ها اينقد رايج و زياد كه كسي كاري به كارشون نداره يعني نميشه كنترل هم كرد ميگفت پيش مياد كه دو زنداني سر اينكه فلاني بايد امشب پيش من بخوابه كارشون به دعوا و خونريزي ميكشه .مي گفت يه جوون خوش تيپ زنداني شانس بياره با يه ادم هيكلي قلچماق رفيق بشه تا ديگران نتون كاري باش داشته باشن تازه علوم نيست اون هيكلي خودش چه حور باشه ...تازه وضعيت مواد مخدر كه نگو خلاصه خواستم بگم زندان يه همچين جاييه اونم تو يه استان كوچيك و كم جمعيت مثل بوشهر

معمولا توی بخشهای اعدامی که رواج داره و زندانبان ها هم دخالت نمیکنن معمولا.

• Like 4
لینک به دیدگاه
معمولا توی بخشهای اعدامی که رواج داره و زندانبان ها هم دخالت نمیکنن معمولا.

ازش پرسيدم چرا دخالت نمي كنيد گفت با زنداني كه بالاي 15 سال يا حبس ابد يا اعدام بريدن و هيچ اميدي به زندگي نداره هر روشي بي فايده است مي دوني و معتاد جاني يعني چه ؟ !

حتي شنيدم خيلي از فعالان دانشجويي هم همچين جا هايي ميفرستن !!!!!

• Like 5
لینک به دیدگاه

واقعا همینه. من یه رابط تو اون حوالی داشتم به درد دو تا بدبخت بی نوا خورد. اگه کسی رو نداشته باشی اون تو و سن و سالت کم باشه و تر گل مرگل فنا میشی. یکی از تلخ ترین حقایق موجوده.

• Like 4
لینک به دیدگاه
واقعا همینه. من یه رابط تو اون حوالی داشتم به درد دو تا بدبخت بی نوا خورد. اگه کسی رو نداشته باشی اون تو و سن و سالت کم باشه و تر گل مرگل فنا میشی. یکی از تلخ ترین حقایق موجوده.

خيلي واقعيت هاي بدتر هم تعريف كرد كه در كل ميشه نتيجه گرفت اونجا درست كه نمي شي هيچ بلكه مريض رواني هم ميشي خودشون كه كارمند اونجا بودن دو روز كار چهار روز استراجت بودن

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...