Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ نقد من متوجه آنچه جامعه شناسان می گویند نیست مسئله بر سر رفتار و موقعیت ایشان است. فقرشناسی تجربه ی زنده فقیر از عمیقترین پیچیدگی روابط شهری است. تناقضات فرد و جمع در موقعیت فقر جلوه گر می شود. فقیر از بهترین نقطه نگاه برای درک تناقضات اجتماعی برخوردار است. فقرشناسی دانشی با همان منطق نظریه فمینیستی نقطه نگاه٬ است. مسئله اینجاست که جامعه شاس آکادمیک به جهت موقعیت فرادست خود از نقطه نگاه مناسبی برای بررسی جامعه برخوردار نیست. برای جامعه شناس فقر یک پدیده ی اجتماعی با علت هایی قابل پژوهش است اما برای فقرشناس ، فقر یک موقعیت زیستی و زنده است که تضاد و پیچیدگی های این موقعیت مشخص و شخصی نزدیک ترین ارتباط را با تناقضات و پیچیدگی های کل جامعه دارد.بنابراین فقر به مثابه یک موقعیت زیستی شهری ، همزمان شهرشناسی و جامعه شناسی است. فقرشناسی بیوگرافی فقیر نیست بلکه حرکت از تضادهای زندگی شخصی به سوی درک تضادهای کلیت ساختار است. تنها فقر شناسی قادر به اندازه گیری اختلاف پتانسیل مداراجتماعی است. درک تضاد فقرشناسی را با مفهوم دهک های جامعه شناسی مقایسه کنید. جامعه شناسی بورژواشناسی است. اثبات بلاهت است . تنها نشان می دهد که چگونه تعصب به حماقت تبدیل می شود. فقرشناسی از نظریات جامعه شناسی به شناخت خود ِ جامعه شناس می رسد. فقرشناسی نشان می دهد که چگونه تضاد طبقاتی به تمامی سطوح رفتارهای فرهنگی روبنایی و ایدئولوژیک کشیده می شود تنها کافی است به مثال زیر دقت کنید : یک زن ساختارشکن بورژوا فمینیست است و یک زن ساختارشکن پرولتر فلان کاره! چگونه یک زن فقیر می تواند استقلال اقتصادی پیدا کند؟ آیا محیط های کار زنان ، غالبا همان محیط های کار بورژوازی نیست؟ در زیر مشاهده می کنید که جمله ی فوق چگونه تبدیل به پیش داوری های رایج می شود : اگر یک منشی زن آرایش غلیظ کند و خوش برخورد باشد احتمالا با کارفرمایش رابطه ی جنسی دارد. اگر یک زن مدیر آرایش غلیظ کند و خوش برخورد باشد ، حتما مردمدار و سانتی مانتال است. مسئله جامعه شناسی بیان حقیقت است اما کدام حقیقت ؟ مسئله ی فقرشناسی کسب قدرت بیان هم هست. 12 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اینکه اون زن فقیر در کدام جامعه باشه هم خیلی مهم است. متاسفانه همیشه به زنان بیشتر به دید موجودی جهت انحراف نگریسته شده. اون مثالی که زدین در مورد منشی واقعا تو جامعه ایران صادقه،اما در مورد مدیر در ایران صادق نیست و پشت مدیرش هم حرف هست. 9 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اینکه اون زن فقیر در کدام جامعه باشه هم خیلی مهم است.متاسفانه همیشه به زنان بیشتر به دید موجودی جهت انحراف نگریسته شده. اون مثالی که زدین در مورد منشی واقعا تو جامعه ایران صادقه،اما در مورد مدیر در ایران صادق نیست و پشت مدیرش هم حرف هست. اسی جان ضمن تشکر از شرکت شما , لطفا اون خط اول رو که نوشتی یکم توضیح بده. 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اسی جان ضمن تشکر از شرکت شما , لطفا اون خط اول رو که نوشتی یکم توضیح بده. در جوامع سنتی،زن فقط باید مال یک مرد باشه (ناموس) ،هر جا با اون مرد نباشه و با مردی غریبه حرف بزنه،مردم چون خودشان عقده و کمبود دارند،براش حرف در میارن. پس زندگی برای چنین زنی واقعا در جامعه به تنهایی سخته و بخواد مشکلات اقتصادی خودش را حل کنه. اما در جوامع به اصطلاح مدرن،زن بیشتر به عنوان یک وسیله بهش نگاه میشه. اگر این وسیله ضعیف باشه،تا حد یک برده جنسی مقامش میاد پایین و این میشه راه اقتصادیش. اگر این وسیله قدرتمند باشه،کسی زورش بهش نمیرسه،اما همچنان آرزوی تحقیرش هست. کلا از نظر من،دید مثبت چندانی نسبت به زنان در کل جهان وجود نداره،نمیدونم چرا !!!! 7 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بنظر شما یکی از دلائل اون میتونه خاصیت انعطاف پذیری بیشترشون نسبت به مرد ها باشه؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بنظر شما یکی از دلائل اون میتونه خاصیت انعطاف پذیری بیشترشون نسبت به مرد ها باشه؟ نه به نظرم مظلوم تر هستند،همین سبب میشه بیشتر بهشون ظلم بشه. البته یکی از نشانه های مظلومیت همین که خودشان را با شرایط موجود وفق میدن. مثلا وقتی مردان بهشون میگن حجاب اجباری داشته باشین،زیاد مبارزه خاصی نمیکنن. اما اگر به مردها مثلا بگن،عبای اجباری بپوشین،جامعه به درگیری و تشنج کشیده میشه. شاید هم عاملش ضعیف تر بودن مکانیزم بدن هست. 7 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مبارزه نکردن ؟ یه نگاهی به دخترا بنداز ببین چه طوری دارن میگردن ........ حالا با مشت نمیرن کسی را بزنن اما با روش خودشون مبارزه میکنن چون روش مبارزه شون مردانه نیست نمیتونی بگی تو سری خورن. شما کلا به چی میگی تو سری خور بودن؟ فکر کنم اگه اول اینرا روشن کنیم،بهتر میتونیم بحث کنیم. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر من یعنی تسلیم شدن. تسلیم چی؟ زنان الان در همه جای دنیا عملا تسلیم قوانینی هستند که مردان براشون وضع کرده اند. چه به نام مذهب چه به نام آزادی. 4 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مهم نیست کی تعیین میکنه !! خیلی از قوانین را مردها تعیین میکنن که خود مردها زجر میکشن. مثلا پروین قانون تعیین کنه خوبه؟ من باید خوشحال باشم؟ بحث سر این نیست که کی تعیین میکنه ! مثلا مردهای ایرانی الان چی کار میکنن برای مبارزه با این همه قانون که اصلا دوست ندارن؟ همون کار هم زنان میکنن. توی غرب اوضاع بهتره . حق انتخاب داری. توی خارج مرد تن فروش هست زن تن فروش هم هست. تو ایران هم هست. مثلا توی آمریکا چه قانونی هست که به زن زور بگه ؟ و اون تسلیم شه ؟ اتفاقا خیلی مهمه که تعیین میکنه،چون در هر قانونی،اگر طرف انسان باشه،بهتر میتونه درد همجنس خودش را بفهمه ..... من دارم در حوزه مسائل شخصی صحبت میکنم،دخالت تو امور شخصی مردان. نه امور حکومتی. حجاب دخالت در امور شخصی است و زنان از سال 57 این تحقیر را پذیرفتند. به نظرت پر فروش ترین مجلات در آمریکا چیه؟ مجلاتی که چه تصاویری را داشته باشند؟ 5 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تو خودت زن بودی چیکار میکردی؟ حالا هر جای دنیا که بودی با هر مذهبی؟ چی کار میکردی که تسلیم نباشی؟ شعار نده عملی بگو چی کار میکردی؟ بنده اگر زن بودم،همین جایی بودم که الان زنان هستند.... چون زن به تنهایی هیچکاری نمیتونه بکنه و بافت اکثریت جامعه زنان بیشتر تمایل داره ریسک نکنه و خودش را به شرایطی که مرد بهش تحمیل میکنه وفق بده. من هم اگر زن بودم کاری ازم بر نمیومد...... 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تسلیم چی؟ زنان الان در همه جای دنیا عملا تسلیم قوانینی هستند که مردان براشون وضع کرده اند. چه به نام مذهب چه به نام آزادی. اتفاقا خیلی مهمه که تعیین میکنه،چون در هر قانونی،اگر طرف انسان باشه،بهتر میتونه درد همجنس خودش را بفهمه ..... من دارم در حوزه مسائل شخصی صحبت میکنم،دخالت تو امور شخصی مردان. نه امور حکومتی. حجاب دخالت در امور شخصی است و زنان از سال 57 این تحقیر را پذیرفتند. به نظرت پر فروش ترین مجلات در آمریکا چیه؟ مجلاتی که چه تصاویری را داشته باشند؟ بنده اگر زن بودم،همین جایی بودم که الان زنان هستند.... چون زن به تنهایی هیچکاری نمیتونه بکنه و بافت اکثریت جامعه زنان بیشتر تمایل داره ریسک نکنه و خودش را به شرایطی که مرد بهش تحمیل میکنه وفق بده. من هم اگر زن بودم کاری ازم بر نمیومد...... تکبیر... اگه همین جوری از خانم های محترم ایرانی حمایت کنی ما هم حمایتت می کنیم... خسته شدیم از افکار مرد سالارانه و ضد زنانی که فرهنگ ایران رو گرفته به خدا ما هم آدمیم 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ برای اولین بار یه راه سومی معلوم میکنه که هیچ وقت بیان نشده.راهی که به نام فراتر از زنانگی و مردانگی ست. راه سومی را برای تحقق حقوق زنان نشان می دهد كه مسیری فراتر از زنانگی و مردانگیست راه حفظ حقوق اقلیت ها و توجه به حقوق بشری فراتر از جنیست، او در گزارش خود روشن می كند، حقوق زن امروز باید در تحقق رعایت مساوات بین همه انسان ها با هر جنس، نژادها، قومیت و مذهب رسمیت پیدا كند، تا زنان بتوانند دنیایی جدید را بسازد، و زندگی را نه برای اثبات خود بلکه در مقام فرصتی برای تعالی دادن به ارزش حضور انسانی در جامعه درك كند. ای کاش به جای این همه تبصره رو راه و قانون و ......... یک ذره عمل وجود داشت ما زنان چه گناهی کردیم که زن آفریده شدیم تا هر کسی از راه می رسه به جای ما حرف می زنه قانون تصویب می کنه و....... 4 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ بنده اگر زن بودم،همین جایی بودم که الان زنان هستند.... چون زن به تنهایی هیچکاری نمیتونه بکنه و بافت اکثریت جامعه زنان بیشتر تمایل داره ریسک نکنه و خودش را به شرایطی که مرد بهش تحمیل میکنه وفق بده. من هم اگر زن بودم کاری ازم بر نمیومد...... من این حرفتو قبول دارم چون زنان وظیفه اصلیشون پرورش انسان هست برای همین یک سری وظیفه ها از دوشش برداشته شده که باعث شده نقشش در جامعه کم رنگ بشه و با فرهنگ اخت بشه این قضیه. حالا با گذشت زمان و مشکلات و .... زنان وارد جامعه شدن و حالا محیط این جامعه اصلا برای زنان سالم نیست. و چون اکثریت خود زنان تفکرات قدیمی و گذشته ها نسبت به خودشون دارن، واسه همینه که کاری ازشون برنمیاد و یک دستم صدا نداره! 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ عمل کردن و خیلی ها جای خودشونا پیدا کردن .فقط تعدادشون کمه !! حالا که آفریده شدی میخوای چی کار کنی؟ هیچی اگه تو ایران بمونم دو دستی می زنم تو سرم:icon_pf (34): اگه برم اون ور که همه چی حله پس می رم اون ور:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ اها پس ما کلا ژنتیکی مشکل داریم درسته !!!!!!! پس دعا کن هیچ وقت بچت دختر نشه چون از وقتی به دنیا میاد تسلیم میشه تا آخر عمر همین طور میمونه !! پسر داشته باشی یه آدم مبارز و شجاع داری !!! مغلطه نکن لطفا..... بنده آدمی نیستم که پشت پرده حرف بزنم،بخوام بگم ژنتیکی مشکل داره مستقیم میگم. از احدی هم حساب نمیبرم که بخوام ملاحظه اش را بکنم. تو سری خوری زنان قسمت اعظمش تقصیر خودشونه. خودشون هستند که سفره میندازن و چادر سر میکنن و یا در غرب به دنبال کالای تبلیغاتی شدن میرن. اگه باورش براتون سخته،مشکل خودتونه. زنان تا وقتی خودشان نخواهند به هیچ جایی نمیرسند،خواستی قبول کن،خواستی به مردها غُر بزن. زنان چون در کل مورد ظلم قرار میگرند،تا در کل به خودشان نیایند،فایده ای ندارد. تنها راهش هم تشکیل گروه های اجتماعی و هماهنگ شدن با هم است. 6 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ مغلطه نکن لطفا..... بنده آدمی نیستم که پشت پرده حرف بزنم،بخوام بگم ژنتیکی مشکل داره مستقیم میگم. از احدی هم حساب نمیبرم که بخوام ملاحظه اش را بکنم. تو سری خوری زنان قسمت اعظمش تقصیر خودشونه. خودشون هستند که سفره میندازن و چادر سر میکنن و یا در غرب به دنبال کالای تبلیغاتی شدن میرن. اگه باورش براتون سخته،مشکل خودتونه. زنان تا وقتی خودشان نخواهند به هیچ جایی نمیرسند،خواستی قبول کن،خواستی به مردها غُر بزن. زنان چون در کل مورد ظلم قرار میگرند،تا در کل به خودشان نیایند،فایده ای ندارد. تنها راهش هم تشکیل گروه های اجتماعی و هماهنگ شدن با هم است. این حرفت درسته وقتی خود ما خانم ها بچه های پسر رو بیشتر از دختر تحویل می گیرم و پسر دوس بازی در میاریم بعد می گیم ما با تفکرات آقایون مشکل داریم و...... نمونه : هر دو تا مادر بزرگ من شدیدا پسر دوستن، هر چی هم ما دخترا بهشون محبت و کمک می کنیم باز آخر می گن فقط نوه های پسر، با اینکه اصلا اونا مادربزرگشونو یادشون رفته.:w00: 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ من از شما سوال کردم شما گفتی منم هم بودم همین طوری رفتار میکردم !!!!پس وقتی هر کی زن میشه همین رفتار را میکنه باید مشکل از ژنتیک باشه. من به مردها غز نزدم .......... تو کدوم صحبت من خوندی من دارم به مردها غر میزنم. خوب چرا سفره انداختن تو سری خور بودنه ؟ مثلا شما بری باغبونی کنی یا ماشین تعمیر کنی خفته؟ مرزی وجود داره توی کارها؟ کاری هست که خفت باشه وکاری هست که افتخار باشه ؟ کی تعیین میکنه؟ چه طوری تعیین میشه؟ منظورم کارهای خلاف نیست . کارهای روزمره !! غذا پختن ، رانندگی ، نگهداری از بچه ، خرید ، ظرف شستن ،......... من تفاوتی احساس نمیکنم . برام فرقی نداره زن یا مرد کدومشون این کارها را انجام میده ! فقط باید عادلانه تقسیم بشه . همین من خودم را اگر زن ببینم ، به عنوان یک زن در جامعه میبینم و چون میدانم در اکثریت جامعه همه خفه هستند،من هم به ناچار خفه میشم. نه اینکه بنده هم مثل سایرین گوسفند تو سری خور بشم. بلکه کلا میکشم کنار و به یکسری چیزها تن در میدم،در طرح هایی که خودم را تحقیر میکند دیگه شرکت نمیکنم. باغبانی را بنده برای خودم انجام میدم،اما سفره انداختن برای دیگری و رفع ضعف و التماس به یک مرد برای رفع حاجت است،این دوتا چه ربطی داشتند که مقایسه کردی؟ هر کاری که شما انجام بدی،برای اینکه کسی بهت ترحم کنه و دلش به حالت بسوزه،خفت است. آشپزی و بچه داری و.... برای ترحم نیست پس خفت هم نیست. اما اگه شما مثلا برای گرفتن نمره،صدات را پیش استاد مرد نازک کردی و عشوه اومدی،این حرکتت خفت است. بسیاری از دختران هم این حرکت را توی دانشگاه ها انجام میدن. مثال های خفت بسیاره،که دیگه نمیخوام تک تک نام ببرم. 5 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ حجاب دخالت در امور شخصی است و زنان از سال 57 این تحقیر را پذیرفتند. پس به نظرت هر کی حجاب داره یعنی تحقیر شده!!!!! من خودم چادر و قبول ندارم ولی به نظرم حجاب لازمه مثلا تو همین فیسبوک من یه عکسی گذاشتم که کاملا حجابم رعایت شده و هیچ موردی نداره ولی یسری از ادما اومدن یه حرفایی راجع به این عکسم زدن ، درمورد کل هیکل من نظر دادن حالا من ک اینجوری حجاب دارم این حرفارو میشنوم هیچ حجابی نداشته باشم دیگه چی میشه!!!!!؟؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ پس به نظرت هر کی حجاب داره یعنی تحقیر شده!!!!!من خودم چادر و قبول ندارم ولی به نظرم حجاب لازمه مثلا تو همین فیسبوک من یه عکسی گذاشتم که کاملا حجابم رعایت شده و هیچ موردی نداره ولی یسری از ادما اومدن یه حرفایی راجع به این عکسم زدن ، درمورد کل هیکل من نظر دادن حالا من ک اینجوری حجاب دارم این حرفارو میشنوم هیچ حجابی نداشته باشم دیگه چی میشه!!!!!؟؟؟ حجاب اگر به معنای پوششی منطقی باشه نه،اما اگر به معنای پوشاندن مو و دست و.... باشه بله. چون مو هیچ تحریکی نداره و تنها جهت تو سری خور بودن به زنان تحمیل شده. تازه شانس آوردین رضاخان اومد و روبنده را از صورت زنان کشید وگرنه الان تو فیسبوک باید عکس با روبنده میذاشتین. همین محدودیت هاست که اینقدر پسرهای احمق جامعه ما را عقده ای کرده،هم برای پسرها تو این جامعه باید افسوس خورد هم دخترهاش. 7 لینک به دیدگاه
Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ حجاب اگر به معنای پوششی منطقی باشه نه،اما اگر به معنای پوشاندن مو و دست و.... باشه بله. چون مو هیچ تحریکی نداره و تنها جهت تو سری خور بودن به زنان تحمیل شده. تازه شانس آوردین رضاخان اومد و روبنده را از صورت زنان کشید وگرنه الان تو فیسبوک باید عکس با روبنده میذاشتین. همین محدودیت هاست که اینقدر پسرهای احمق جامعه ما را عقده ای کرده،هم برای پسرها تو این جامعه باید افسوس خورد هم دخترهاش. ببین شاید مو تو رو تحریک نکنه ولی مطمئن باش همه مثل تو نیستن اگه اینجوریه پس چرا منی که پوششم منطقی و کامله انقد مزخرف میشنوم!!!! تو به رضاخان و گذشته چیکار داری ما داریم وضعیت الان و بررسی میکنیم 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده