رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

تاریخچه دانشگاه مازندران:

دانشگاه مازندران که هم اکنون ، بزرگترین مرکز آموزش عالی دولتی استان به شمار می رود دارای سابقه ای بالغ بر 35 سال است که هسته اولیه آن را موسسه آموزش عالی اقتصادی و اداری – مدرسه عالی علوم کشاورزی- موسسه آموزشی کشاورزی گرگان- مرکز تربیت دبیر فنی نوشیروانی بابل و مرکز تحصیلات تکمیلی بابلسر(دانشگاه شمال) تشکیل داده اند که در سال 1385 و با تصویب شورای عالی انقلاب از ادغام این مراکز دانشگاه مازندران به صورت رسمی تاسیس و در طی سال های اخیر رشد قابل توجهی در هر دو عرصه کمی و کیفی یافته است.

همچنین در سال 1364 دانشکده پزشکی تحت پوشش دانشگاه مازندران ابتدا در ساری و سپس در بابل تاسیس گردید که در سال 67-1366 با قرارگرفتن مجتمع های پزشکی تحت نظارت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه مازندران جدا و از آن تاریخ به صورت مستقل درآمدند. دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی گرگان نیز در سال 1368 از دانشگاه مازندران منتزع و به صورت دانشگاه مستقل درآمد.

در پی برنامه توسعه و گسترش آموزش عالی در استان و ایجاد دانشگاه های تخصصی ، 2 مجتمع فنی و مهندسی نوشیروانی بابل و علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری نیز مطابق مصوبات سفر ریاست محترم جمهور از دانشگاه منتزع و به صورت دانشگاه های مستقل در آمدند. و مقرر شد تا جامعیت دانشگاه مازندران به عنوان محور آموزش عالی استان، از قالب ایجاد رشته های فنی و مهندسی و کشاورزی حفظ گردد. این دانشگاه هم اکنون در آستانه 30 سالگی دارای 8 دانشکده علوم پایه، هنر ومعماری، حقوق و علوم سیاسی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، علوم انسانی و اجتماعی، علوم اقتصادی و اداری و فنی ومهندسی در مجموعه ی پردیس است و حدود ده هزار دانشجو در 3 مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در 42 گروه آموزشی در دوره های روزانه و شبانه به تحصیل می پردازند.

کار آموزش و تدریس دانشجویان را 10 استاد، 18 دانشیار، 107 استادیار، 43 مربی و در مجمع 176 عضو هیات علمی بر عهده دارند.

دانشگاه مازندران ضمن تحویل پانزده هزار نفر متخصص و فارغ التحصیل به جامعه ، نه هزار و ششصد و چهل و پنج دانشجو را جهت تربیت در دامان خود جای داده است. در حال حاضر این مرکز آموزش عالی براساس سیاست‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اهداف متعددی در عرصه تولید علم، فناوری و پژوهش، خدمات آموزشی و فعالیت های فرهنگی در عرصه تبادل اندیشه و شکوفا نمودن استعدادها و اندیشه های نسل فرهیخته جامعه بعهده دارد و برهمین اساس با اتخاذ راهبردهایی در حوزه طرحهای عمرانی، برنامه های زمان بندی شده آموزشی، پروژه‌ها و طرح های پژوهشی فعالیت های مجدانه ای دردست اقدام دارد. این دانشگاه تلاش می نماید به همت اساتید محترم، کارکنان شریف و دانشجویان عزیز با مساعدت مسؤولین وزارتی و استانی فعالیتهایی در خور شأن این خطه و جامعه اسلامی داشته باشد و بتواند دین خود را نسبت به جامعه ادا نماید.

 

درحال حاضر اهداف و برنامه هاي دانشگاه به شرح زير ميباشد:

 

شاخص هاي آموزشي:

1) بسط و گسترش انديشه هاي ديني

2) توليد علم و دانش

3) ترويج فرهنگ و معارف اسلامي

4) آموزش و تربيت نيروهاي متخصص

5) برقراري روابط علمي و آموزشي با ساير دانشگاه ها و موسسات علمي

6)برقراري فناوري اطلاعات

 

برنامه ها:

1) گسترش دوره هاي تحصيلات تكميلي

2) ايجاد دوره هاي غير حضوري

3) بومي سازي رشته هاي جديد

4) همكاري پژوهشي با دانشگاه ها و مراكز پژوهشي معتبر بين المللي

5) گسترش و تعميق نظام ارتباطي دانشگاه با دستگاه هاي اجرايي و دانشگاه هاي منطقه

6) ارتباط با صنعت

7) ارتقا وضعيت آموزشي و پژوهشي

8) تشكيل دوره هاي مجازي

9) راه اندازي دوره دكتري برق ، عمران و رياضي

 

نگاهي اجمالي به وضعيت فعلي دانشگاه:

سطح كل اراضي: 350 هكتار

سطح كل بناي ساختمان ها: 150 هزار متر مربع

سطح كل بناي آموزشي: 58/41 هزار متر مربع

سرانه فضاي آموزشي: 12 متر مربع

 

map.jpg

 

منبع:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

عکس هایی از آرم دانشگاه و سردر دانشگه براتون میزارم

 

یک سری عکس هم از محوطه دانشگاه و و مناطق دیدنی شهر بابلسر مٍل میادینش ، پل فلزی ، امامزاده ابراهیم و .... رو هم به صورت فشرده براتون می زارم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...