رفتن به مطلب

عشق و نفرت در روانشناسي تشكر

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من خودم برا تشکر چند مورد رو در نظر می گیرم

تشکر می کنم اگر:

شادم کنه بدون تمسخر دیگران

علم مکانیکی ام رو بالا ببره

اطلاعا عمومی رو بالا ببره

20 خط نوشته باشه من دو خطشو خونده باشم به نظرم حرف حق باشه

احساس کنم به دلایل ارزشمندی داره مغلطه می کنه کش میده موضوع رو ....

خبری باشه

و... فعلا دیگه حضور ذهن ندارم

اما:

"ممکنه بعضی اوقات اشتباه کرده باشم" رو قبول دارم:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
ولی من دو ؛سه نفر رو میشناسم...

اگر تو یه تاپیک همه پستها رو تشکر بزنن...پست من رو نمیزنن....اون هم بیدلیل....

منم فهمیدم از من خوششون نمیاد....:دی

چون چندین بار پیش اومده این موضوع.... msngifsdotcom_2052_icons.gif

addedmsngifs_2078_icons.gif

.

.

اما خودم...اگر از پست کسی خوشم بیاد حتما تنکس رو میزنم....

واسم فرقی نداره کی هست....

البت گاهی سهو این اتفاق میفته ولی در کل خیلی سخت نگیر من تا اونجایی که میدونم اینجور ادما فوق العاده بچه هستن!!

:ws37:

• Like 5
لینک به دیدگاه
اره بابا!لوس زیاده!!

نمیشناسی؟؟!

شفاف سازی کنید،حداقل اول اسمشون را بگین. :ws37:

جدی؟

مگه همچین کاربرهایی هم پیدا میشن؟ :JC_thinking:

اره بعضیام هستن قهر باشن تنکس نمیزنن حتی اگه موردی باشه که اگه قهر نباشن صد در صد تشکر کنن!:whistle:

یعنی میخوام بگم همه تون خیلی بامزه اید :ws28::ws28:

ای خدا مُردم از خنده :ws28::ws28:

دلتون شاد :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
ديدي پارچه نوشته هايي كه موقع مراسم ختم كسي يا بازگشتش از زيارت خونه خدا يا هرچي ديگه ميزنن در خونه ش خيلي از اونهايي كه اين پارچه نوشته ها رو ميزنن صرفا اين انتظار را دارن كه اگه روزي اونها هم مردن يا رفتن مكه براشون همين كار را انجام بدن و جبران كنند

گاهي وقتا حس ميكنم ما با اين ديد نه تنها به اينجا و موضوع تشكر بلكه به كل دنيا نيگاه ميكنيم

چنین افرادی در سطح اخلاق پیش قراردادی از دیدگاه کلبرگ قرار دارند. فرد در این مرحله برای گرفتن پاداش به سازگاری و هماهنگی (با قوانین) روی می آورد. روابط انسان در این مرحله به صورت تجارت و به عنوان یک معامله متقابل در می آید. این معامله به یک شیوه عملی و بیشتر برای برطرف کردن نیازهای فرد صورت میگیرد و براساس یک احساس واقعی از عدالت، سخاوت، همدردی یا دلسوزی و رحم استوار نیست:"تو پشت مرا بخاران، من هم پشت تو را میخارانم" ویژگی اخلاقی فرد در این مرحله لذت خواهی اوست. اگر فرد نسبت به مقررات اخلاقی ویژه ای تسلیم میشود، بیشتر به دلیل پاداشها و منافعی است که از آن قانون انتظار دارد.

• Like 2
لینک به دیدگاه

منم وقتی با پست یه کاربر موافق باشم براش تشکر میزنم,حتی گاهی اوقات میدونم که در حالت کلی تفکرات اون فرد با من تفاوت داره,خب اون پست مهمه برام نه اصل تفکراتش

:w16:

بعضی اوقاتم شده که واسه افرادی که دوستمم تو هرجاییکه ببینم حتی اسپم:ws52:بازم تشکر میزنم:hanghead:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...