هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ گاهي وقتا بدون اينكه به نوشته كسي دقت كني و بدوني دقيقا چي گفته يا نوشته ايتم تشكرو ميزني به نظرم چون اون ادمو دوست داري و ميخواي با اين كارت بگي " ببين تو هر چي ميخواي بگو ولي فقط باش " اين كار مي كني گاهي وقتا هم چون فلاني و حرفاش برات مهم نيست تا ميبني چيزي نوشته سطحي ميگري و تشكر نمي كني تا گفته باشي " ببين ازت بدم مياد!!! حالا هرچي ميخواي بگو " به هر حال شايد اين رفتار اينجا زياد به چش نياد اما ميتونه ريشه عميقي در شخصيت و زندگي واقعي ما داشته باشه ارتباط با ادم غير منطقي و نا معتدل آزار دهنده است هر چقد هم مثبت فكر كني . . 46 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ چند ماه پیش یه بار یکی تاپیک زده بود یه چیز خنده دار بود بعد یه نفر اومده بود پست دوم یه شکلک خنده گذاشته بود فقط بعد یکی دیگه اومده بود از اون پست اول تاپیک که مطلب داشت تشکر نکرده بود از خنده اون یارو تشکر کرده بود من هنوز تو کف این ماجرام 29 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من تا یه چیزی رو نخونم و خوشم نیاد تشکر نمی زنم 14 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ گاهي وقتا بدون اينكه به نوشته كسي دقت كني و بدوني دقيقا چي گفته يا نوشته ايتم تشكرو ميزني به نظرم چون اون ادمو دوست داري و ميخواي با اين كارت بگي " ببين تو هر چي ميخواي بگو ولي فقط باش " اين كار مي كني گاهي وقتا هم چون فلاني و حرفاش برات مهم نيست تا ميبني چيزي نوشته سطحي ميگري و تشكر نمي كني تا گفته باشي " ببين ازت بدم مياد!!! حالا هرچي ميخواي بگو "به هر حال شايد اين رفتار اينجا زياد به چش نياد اما ميتونه ريشه عميقي در شخصيت و زندگي واقعي ما داشته باشه ارتباط با ادم غير منطقي و نا معتدل آزار دهنده است هر چقد هم مثبت فكر كني . . تو هرچی بگی ما قبول داریم. 10 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من تا یه چیزی رو نخونم و خوشم نیاد تشکر نمی زنم به هر حال اون ديد منطقي كه به قضايا نگاه ميكنه مهمه نه ديد احساسي يا احساساتي مهم نيست كه شما خوشتون بياد يا نه مهم اينه كه چقدر اون حرف واقعيت داشته باشه و اينكه فقط ادمايي كه صادق و منصف اند شچاعت شنيدن همه حرفا را دارند. 12 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من معمولا وقتی با یه حرفی موافقم تشکر میزنم....تفاوت نمیکنه پست از کی باشه.... حتی بعضی موافع بوده که میدونستم دیدگاهم با پست دهنده متفاوته درکل....اما دیدم حرف درستی زده ....تشکر زدم... البته منکر این نمیشم که معمولا وقتی تفکر فردی همسو با خودم حس کردم اول تشکر زدم بعد متن رو خوندم.... 17 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من اصولاچیزیو که خوشم میاد تشکر میزنم حالا هر کسی هم زده باشش ولی خدایی بعضی از پستا اگه دیدم نمیتونم تشکر نزنم. 13 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بنظرم همیشه تشکر بمعنای موافق بودن با نظر اون پست نیست خب اینجا اکثر بچه ها با هم دوست و صمیمی هستن و تشکر ها بیشتر حالت دوستانه داره و نشون میده که چه ارتباط خوبی بین بچه ها هست من با این مورد موافقم همین چند روز پیش سری زدم به باشگاه! اونجا اصلا تشکر معنا نداره آدم احساس میکنه همه با هم غریبه هستن. 21 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ روايته كه تشكر بعضيا اندازه 70 تشكر ارزش داره مطمعنن اون بعضيا خيلي كار درستند و اصولي تشكر ميكنن نه نخونده يا از رو دوست بازي 12 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ بنظرم همیشه تشکر بمعنای موافق بودن با نظر اون پست نیست خب اینجا اکثر بچه ها با هم دوست و صمیمی هستن و تشکر ها بیشتر حالت دوستانه داره و نشون میده که چه ارتباط خوبی بین بچه ها هست من با این مورد موافقم همین چند روز پیش سری زدم به باشگاه! اونجا اصلا تشکر معنا نداره آدم احساس میکنه همه با هم غریبه هستن. ...آره ميدونم بعضي وقتا هم براي اينكه خبر بدي پست شما خونده شده تشكر ميزاري كلا منظورم اين نيست كه براي چه تشكر ميكنم توي پست اول گفتم گاهي وقتا استفاده از ايتم تشكر ميتونه رازهاي شخصيتي ما رو فاش كنه مثل نشون بده كه شخصيت خودخواه كينه اي داريم يا حتي نشون بده احساساتي هستيم نه با منطق 13 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ روايته كه تشكر بعضيا اندازه 70 تشكر ارزش داره مطمعنن اون بعضيا خيلي كار درستند و اصولي تشكر ميكنن نه نخونده يا از رو دوست بازي گمونم یه همچین تاپیکی قبلا زده شده ....منم اونجا گفتم...خوب سوای دوستی ها تشکر زده همیشه یه حالت نداره... بعضی وقتها توی مناظره بین دو نفر هم با اینکه طرفین نظر هم رو رد میکنن.....اما تشکر زدن یه جور احترام به نظر شخص مقابله..... تشکر های دوستانه یه نوعه....نمیشه به همه ی تشکر ها تعمیم داد این رو 15 لینک به دیدگاه
hodaa 5488 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ...بعضي وقتا براي اينكه خبر بدي پست شما خونده شده تشكر ميزاري كلا منظورم اين نيست كه براي چه تشكر ميكنم توي پست اول گفتم گاهي وقتا استفاده از ايتم تشكر ميتونه رازهاي شخصيتي ما رو فاش كنه آهان.....آره از این دیدگاه...این رو موافقم 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ...آره ميدونم بعضي وقتا هم براي اينكه خبر بدي پست شما خونده شده تشكر ميزاري كلا منظورم اين نيست كه براي چه تشكر ميكنم توي پست اول گفتم گاهي وقتا استفاده از ايتم تشكر ميتونه رازهاي شخصيتي ما رو فاش كنه مثل نشون بده كه شخصيت خودخواه كينه اي داريم يا حتي نشون بده احساساتي هستيم نه با منطق آهان دقیقا گرفتم چی میگی! اتفاقا همین دیروز داشتم به چنین قضیه ای فکر میکردم قبول دارم... 9 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ یه تشکر که ارزش این حرفا رو نداره من وقتی پستی رو می خونم تشکر می کنم بعضی وقت ها هم تشکرم به معنای تایید حرف طرفم هست و یعنی باهاش موافقم البته این در بحث های خاص هست یعنی بستگی به موضوع تاپیک داره 15 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ديدي پارچه نوشته هايي كه موقع مراسم ختم كسي يا بازگشتش از زيارت خونه خدا يا هرچي ديگه ميزنن در خونه ش خيلي از اونهايي كه اين پارچه نوشته ها رو ميزنن صرفا اين انتظار را دارن كه اگه روزي اونها هم مردن يا رفتن مكه براشون همين كار را انجام بدن و جبران كنند گاهي وقتا حس ميكنم ما با اين ديد نه تنها به اينجا و موضوع تشكر بلكه به كل دنيا نيگاه ميكنيم 17 لینک به دیدگاه
vahid88 9651 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ ممنون آرش عزیز دیروز داشتم به این فکر می کردم که یه تاپیک در مورد تشکر بزنم ولی نه با این موضوع هرچند که میشه گفت نتیجه مشابهی میشه بدست آورد. من به این فکر می کردم که چرا بعضی ها از پست های برخی افراد تشکر نمی کنن هرچند که مطالب خوب و تاثیر گذاری داشته باشه ولی از یه پست الکی یا اسپم دوست خودش تشکر می کنه. ولی به نظرم تشکر از پست یه نفر بیشتر از همه چیز نشانگر احترام به اون فرد هست هرچند که با هم از نظر دیدگاه و طرز فکر یکی نباشن. 13 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ یه تشکر که ارزش این حرفا رو نداره من وقتی پستی رو می خونم تشکر می کنم بعضی وقت ها هم تشکرم به معنای تایید حرف طرفم هست و یعنی باهاش موافقم البته این در بحث های خاص هست یعنی بستگی به موضوع تاپیک داره يه تشكر كه سهله 100 هزارتاش هم ارزشي نداره حرف سر بعضي رفتار هاي بچه گانه است كه ممكنه در وجود هر يك اتز ما باشه ولي خودمون را به نديدن و نفهميدنش ميزنيم رفتاري مثل لج بازي حسادت علاقه هاي مفرت و نفرت ....اينها را شايد بگيم نداريم با حرف اما در عمل به راحتي ميشه ديد 10 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ یه نوع تشکر هم هست که همیشه منو به تاسف وامیداره. مثلا من با یه نفر کل کل میکنم بعد بعضی کاربران میان و تو جوابهای من تشکر میزنن ولی تو جوبهای بحق طرف مقابل تشکر نمیزنند. من پیشنهادم اینه که وقتی میبینم حرفای دو نفر باهم هستش و دارن میگن و میشنون. ما تشکر نکنیم و بذاریم خودشون کارشونو بکنن. یا اگر تشکر کردیم از هر دو طرف تشکر کنیم که شکل قشون کشی جلوه نکنه. بذاریم اونا خودشون هر چی با هم میگن بگن. یه مدل هم اینجا هست که باز بنظر من خوب نیست. اونم اینه که مثلا ابوالفضل میاد تاپیک منو قفل میکنه. بعد اینکه قفل کرد همه میتونن از ابوالفضل تشکر کنند ولی بقیه جوابها اون دگمه تشکر رو نداره. یعنی یه جور حمایت یکطرفه میشه و باعث کدورتهای بعدی میشه. نمونه ش فک کنم تو آخرین تاپیک من که قفل شد هست. یعنی اولش بود حالا ندیدم که هست یا درست شده. 13 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ به هر حال اون ديد منطقي كه به قضايا نگاه ميكنه مهمه نه ديد احساسي يا احساساتي مهم نيست كه شما خوشتون بياد يا نه مهم اينه كه چقدر اون حرف واقعيت داشته باشه و اينكه فقط ادمايي كه صادق و منصف اند شچاعت شنيدن همه حرفا را دارند. خب اصولا" دید ها 50-50 هست....توی حرفهای معمولی 50-50 ه تقریبا"....بحث های تخصصی 100% منطقی فکر می شه... 9 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۰ تشکر کردن در کار من،به هیچ وجه به معنای تایید طرف مقابلم نیست. من معمولا چند جا تشکر نمیکنم: 1- طرف با وجودیکه رفیق صمیمی منه،به دیگران فحاشی میکنه. 2- کل هنر طرف اینست که در جواب یک پست فقط یک شکلک خالی بگذارد. (البته استثنا چندتا تشکر تو این مورد کردم،اونهم تنها به دلیل پس دادن تشکر طرف!!) 3- از طرف مقابلم یکسری ناراحتی داشته باشم،حتی اگر کلامش بر حق باشد !!! نظراتم را در اوج صداقت گفتم،بدون هیچ ریایی. 16 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده