رفتن به مطلب

زیارت گدایی

سیندخت

ارسال های توصیه شده

منم همین جوریم ولی الان که فکر کردم دیدم شاید راه حلش اینه که خودمون رو جای کسی که داره بهمون چیزی میده،یا کمک میکنه ،یا محبت میکنه بذاریم. یعنی واقعا اون از ما همچین انتظاری دارن؟ شاید هم چون خودمون از بقیه همچین توقعی داریم ،در مورد دیگران اینجوری فکر میکنیم:JC_thinking:

راستش من انتظار دارم تا حدودی جبران کنه،با یه تشکر یا هر چیز کوچیک دیگه ای..:hanghead: خودم هر وقت یه کادوی میگیرم تا یه هفته از طرف تشکر میکنم، که نکنه فکر کنه من یادم رفته:hanghead:

اگه نکنه و حتی در مقابلش بی احترامی یا هر چیز دیگه ای ببینم ،بهش نمیگم، اما خوب...حداقل از ذهنم میگذره من چه کردم و اون چی!!

نمیدونم، شایدم اصلا به خاطر این نیست این قضیه:hanghead:

خوب آخه چه طوری فرد بفهمه که طرف مقابلش چه طور فکر می کنه؟ یعنی بخواد خودشو جای اون بزاره؟

خیلی از برخوردا جدیدن. خیلی شناخت عمیقی از طرف نداری؟

این مثال کادو و این ها رو هم که گفتی من تا چن سال پیش همین طوری بودم:hanghead: ولی الان نیستم:icon_redface:

خوب منظورم از شرایط اتفاقاتیه که واسم افتاده. مثلا احساس میکردم اگه واسه شروع زندگیم از کسی کمک مالی بخوام به اون شخص حق دخالت میدم یا ممکنه مجبور بشم به خاطر نظرش تصمیم گیری هام رو تغییر بدم. واسه همین سعی کردم همیشه به خودم تکیه کنم. واسه همین خیلی سخت میگذره.

یاسی هم چیز جالبی گفت. شاید چون خودم آدمی هستم که وقتی به دیگران کمک میکنم ازشون انتظار پیدا میکنم نمیخوام این اتفاق برام بیفته و کسی ازم انتظار داشته باشه.

مثلا هیچوقت دوست ندارم کسی برام کادو بخره. یا منو به شام دعوت کنه.

این قضیه قدیمی نمک گیر شدن هم همینه. در قدیم وقتی یه نفر نون و نمک کسی رو میخورد یه جورایی بهش مدیون میشد.

منم اون تیکه قرمزه رو قبلا یعنی تا چن سال پیش خیلی این طوری بودم. به صورت حاد. یعنی خیلی زیاد به خودم تکیه می کردم و کمک نمی خواستم. اما الان خیلی راحت ترم با قضیه. یعنی نه این که کامل از بین رفته باشه ولی خیلی کمرنگ تر شده.

در مورد کادو و این ها یا شام مثلا یعنی به جای لذت بردن ازش یه جور حس جبران دارین فقط؟

بعد به این قضیه عادت کردین یا براش کاری هم کردین؟:JC_thinking:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خب من هم از گرفتن هدیه خوشحال میشم بخصوص اینکه از طرف خانواده باشه ولی هیچوقت سعی نکردم مدیون کسی بشم و همیشه محبت دیگران رو پاسخ دادم (در حد توانم)

حالا نمیدونم اصلا منظورت رو گرفتم یا نه؟؟

:ws38:

آره گرفتی:ws3:

خب تو اگه غیر این می گفتی باور نمی کردم. چون نظر من در مورد این موضوع در مورد تو دقیقا همین بود.

حالا که تو این مشکل رو نداری پس اگه خواستی بیا مشاوره بده برای حل موضوع:icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره گرفتی:ws3:

خب تو اگه غیر این می گفتی باور نمی کردم. چون نظر من در مورد این موضوع در مورد تو دقیقا همین بود.

حالا که تو این مشکل رو نداری پس اگه خواستی بیا مشاوره بده برای حل موضوع:icon_redface:

خب بگو کی مشکل داره بیاد حلش کنیم...

:ws38:

چیکار باید بکنیم؟؟ :hanghead:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب من نظرات رو خوندم...

:ws33:

ببنید مثلا در مورد مشکل ابولفضل جان

ببینید وقتی مثلا دوستتون از شما میخواد تا با ماشینش برید حتما دلیلی داره!

حتما از بودن و مصاحبت با شما لذت میبره و شما هم در عوض میتونید این لطفش رو جبران کنید مثلا تو راه اگر توقفی دارید به یه نوشیدنی دعوتش کنید و...

در کل بنظرم خوبه که از طرف مقابلتون یه شناختی داشته باشید تا ببینید ایا ارزش داره چیزی رو ازشون بپزیرید یا خیر و گاها با این درخواستها میتونید طرفتون رو خوب بسنجید.

برای مثال دوستی داشتم که یه مرتبه کرایه من رو حساب کرد و من هم تو خاطرم موند تا دفعه بعد من حساب کنم ولی قبل از اینکه من بتونم این کارش رو جبران کنم جلو دوستای دیگه بهم گفت کرایتو بده!! :jawdrop: خب من نمیتونم هیچگاه از چنین ادمی چیزی رو بپذیرم!

خب حالا باز نظراتتون رو بگید ... :ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه

خب من نظرات رو خوندم...

:ws33:

ببنید مثلا در مورد مشکل ابولفضل جان

ببینید وقتی مثلا دوستتون از شما میخواد تا با ماشینش برید حتما دلیلی داره!

حتما از بودن و مصاحبت با شما لذت میبره و شما هم در عوض میتونید این لطفش رو جبران کنید مثلا تو راه اگر توقفی دارید به یه نوشیدنی دعوتش کنید و...

در کل بنظرم خوبه که از طرف مقابلتون یه شناختی داشته باشید تا ببینید ایا ارزش داره چیزی رو ازشون بپزیرید یا خیر و گاها با این درخواستها میتونید طرفتون رو خوب بسنجید.

برای مثال دوستی داشتم که یه مرتبه کرایه من رو حساب کرد و من هم تو خاطرم موند تا دفعه بعد من حساب کنم ولی قبل از اینکه من بتونم این کارش رو جبران کنم جلو دوستای دیگه بهم گفت کرایتو بده!! :jawdrop: خب من نمیتونم هیچگاه از چنین ادمی چیزی رو بپذیرم!

خب حالا باز نظراتتون رو بگید ... :ws37:

جدی؟؟:w58:

آره . خوبه. واقعا می شه حتی از این موقعیتا برای شناخت طرف استفاده کرد. یا می شه به قول تو توی مسیر اون کار یه طور دیگه جبران کرد.

مثال خوبی زدی. مشکلی که مطرح شد اما شاید این نکته رو هم داشت که فرد به جای لذت بردن از اون دریافت می خواد سریع فقط جبران کنه و فکرش فقط حول جبرانه. نه چیزی که دریافت کرده. اینه که کارو سخت می کنه.

یه موضوع دیگه هم این که ماها این قدر با هم تعارف و رودروایسی الکی و مسخره داریم که طرف رو خوب نشناسی نمی تونی بعضی وقتا تشخیص بدی این حرفش یا این پیشنهاد کمکش از روی تعارف و آداب و رسومه یا فقط برای خودته و از روی محبته:ws38:

شاید این که آدما سعی کنن تو هر موقعیتی همه چیز رو به خودشون ساده بگیرن، خودشون رو ساده ببنن و دیگران رو هم بتونه کمک کنه.:JC_thinking:

• Like 2
لینک به دیدگاه
جدی؟؟:w58:

آره . خوبه. واقعا می شه حتی از این موقعیتا برای شناخت طرف استفاده کرد. یا می شه به قول تو توی مسیر اون کار یه طور دیگه جبران کرد.

مثال خوبی زدی. مشکلی که مطرح شد اما شاید این نکته رو هم داشت که فرد به جای لذت بردن از اون دریافت می خواد سریع فقط جبران کنه و فکرش فقط حول جبرانه. نه چیزی که دریافت کرده. اینه که کارو سخت می کنه.

یه موضوع دیگه هم این که ماها این قدر با هم تعارف و رودروایسی الکی و مسخره داریم که طرف رو خوب نشناسی نمی تونی بعضی وقتا تشخیص بدی این حرفش یا این پیشنهاد کمکش از روی تعارف و آداب و رسومه یا فقط برای خودته و از روی محبته:ws38:

شاید این که آدما سعی کنن تو هر موقعیتی همه چیز رو به خودشون ساده بگیرن، خودشون رو ساده ببنن و دیگران رو هم بتونه کمک کنه.:JC_thinking:

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی

و خوبه قضیه رو از یه بُعد دیگه هم نگاه کنیم

خب پیش اومده خود من به کسی ( بدون هیچ چشم داشتی ) چیزی رو بخشیدم ولی طرف خیلی رک بگم پر رو شده و فکر کرده با ببو گلابی طرفه... :ws3:

خب نهایتا اینکه باید کاملا طرفمون رو بشناسیم چه برای دریافت و چه پرداخت... :w58:

البت یه بحث رو هم مطرح کنم

گاهی برای خودم پیش اومده که کسی چیزی رو بهم بده و من چون ندونم چه آیا فرصتی برای جبران اون محبت پیش میاد ( یعنی باز اون طرف و میبینم یا نه) تو پذیریشش دچار شک شدم

نظرت چیه اینجور وقتا؟؟ :ws38:

• Like 2
لینک به دیدگاه

به نکته خیلی خوبی اشاره کردی

و خوبه قضیه رو از یه بُعد دیگه هم نگاه کنیم

خب پیش اومده خود من به کسی ( بدون هیچ چشم داشتی ) چیزی رو بخشیدم ولی طرف خیلی رک بگم پر رو شده و فکر کرده با ببو گلابی طرفه... :ws3:

خب نهایتا اینکه باید کاملا طرفمون رو بشناسیم چه برای دریافت و چه پرداخت... :w58:

البت یه بحث رو هم مطرح کنم

گاهی برای خودم پیش اومده که کسی چیزی رو بهم بده و من چون ندونم چه آیا فرصتی برای جبران اون محبت پیش میاد ( یعنی باز اون طرف و میبینم یا نه) تو پذیریشش دچار شک شدم

نظرت چیه اینجور وقتا؟؟ :ws38:

برا منم پیش اومده!!

اینجور وقتا من سعی بفهمم که حس اون طرف چیه. یعنی خودش هم فکر می کنه ممکنه دیگه نبینمش و می خواد مثلا یه جنبه یادگاری داشته باشه که راحت قبول می کنم یا نه یه تعارف فرمالیته و از سر احترامه که بستگی به حسم تو اون لحظه داره که قبول کنم یا نه!!!!!

کلا سعی می کنم از چشماش همه اینا رو بفهمم!

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب آخه چه طوری فرد بفهمه که طرف مقابلش چه طور فکر می کنه؟ یعنی بخواد خودشو جای اون بزاره؟

خیلی از برخوردا جدیدن. خیلی شناخت عمیقی از طرف نداری؟

این مثال کادو و این ها رو هم که گفتی من تا چن سال پیش همین طوری بودم:hanghead: ولی الان نیستم:icon_redface:

منم اون تیکه قرمزه رو قبلا یعنی تا چن سال پیش خیلی این طوری بودم. به صورت حاد. یعنی خیلی زیاد به خودم تکیه می کردم و کمک نمی خواستم. اما الان خیلی راحت ترم با قضیه. یعنی نه این که کامل از بین رفته باشه ولی خیلی کمرنگ تر شده.

در مورد کادو و این ها یا شام مثلا یعنی به جای لذت بردن ازش یه جور حس جبران دارین فقط؟

بعد به این قضیه عادت کردین یا براش کاری هم کردین؟:JC_thinking:

خوب آره دیگه. یه جورایی مدیون شدن. یه جورایی حس حقارت شاید. :icon_redface:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...