رفتن به مطلب

قفل كردن كامپيوتر در ويندوز xp


EN-EZEL

ارسال های توصیه شده

مي*توانيد با استفاده از روشـــــي آسان، كامپيوتر خــود را قفل كنيـــــد؛ منظور از قفل كردن كامپيوتر، بردن ويندوز به حالتي است كـــــه براي استفاده از آن مجبـــور باشيد مانند زمان راه اندازي سيستم، كلمه عبـــــور خـــــود را وارد كنيد، با اين تفاوت كه اين فرآيند بسيار سريع انجام مي*شود. در ادامه به شما خواهيم آموخت كـــــه چگونه مي*توان آيكني بدين منظور در دسك تاپ ايجاد كرد.

 

 

 

در ناحيـــــه*اي خـــــالي از دسك*تاپ سيستم خـــــود، كليـــــك راست كرده و سپس از منـــــوي ظاهـــــر شـــــده، به ترتيب گزينه*هاي New *و Shortcut* را انتخاب كنيد.حــــــــــال در كــــــــــادر محــــــــــاوره*اي Create Shortcut* و در فيلـــــد Type the location of the item عبــــــــــارت rundll32user32.dll,LockWorkStation را تـــــايپ كنيد.

 

سپـــــــــــــــس روي دكمــــــــــه Next **كليــــــــــك كنيــــــــــد. در فيـــــلـــــد Type a name for this shortcut*، عبـــــارت Lock* يا هر عبارت مورد نظر ديگر را تايپ كرده و پس از آن روي دكمه Finish** كليك كنيد.

با انجام ايـــــن كار آيكني در دسك*تاپ شما ايجـــــاد خواهد شد. هـــــر زمان كه روي اين آيكن دابل كليك كنيد، دسك*تاپ شما قفل شده و براي ورود مجدد به سيستم بايـــــد دكمه*هاي Ctrl + Alt + Del** را فشرده و كلمه عبور خود را وارد كنيد.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...