felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ حالا چند تا سوال تا حالا شما با مرده شورررررررررر سلام و علیک داشتید؟ اصلا حاظرید با یه مرده شور معاشرت داشته باشید ؟ ای بدم نمیاد حاظرید با یه مرده شور رفت و امد خانوادگی داشته باشید ؟ آره، اونم آدمه دیگه حاظرید غذایی که یه مرده شور درست میکنه رو بخورید ؟ اگه خوش مزه درست کنه که حتما اصلا حاظر اید خودتون شغل مرده شوری رو انتخاب کنید ؟ نوووووووچ، اصلا و ابدا، دلم می گیره اجازه می دید به اعضای خانواده تون که برن تو این کاررررررررررر ؟ اگه دوس داشته باشن، من چیزی نمی گم، خود دانن و در اخررررر هم نظر خودتون رو راجع به مرده شورررررررررررر و مرده شوری بگید ؟ خوب من یک بار رفتم داخل یک مردشور خانه قدیمی متروکه، ترسناک نبود. اینم یک شغله مثل بقیه شغل ها ولی فرقش اینه که اونایی که می رن این شغل رو انتخاب می کنن، خیلی دل و جرئت دارن و به نظر من ادمهایی هستن که به دنیا به یک چشم دیگه نگاه می کنن و بهش دل نمی بندن. حاضر اید پدر شوهر یا مادر شوهر یا پدر زن یا مدرزنتون مرده شور باشه پدر شوهر : مهم نیس باشه یا نباشه مادر شوهر : مهم نیس باشه یا نباشه 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ چرا همه سوال های من رو جواب میدننظر خودتون رو راجع به مرده شورررررررررررررررر و مرده شوری بگید منم بعد دیدن این برنامه نظر مدربارشون خیلی عوض شد...البته از اولم نظر بدی بهشون نداشتم میدونی یه جورایی آدمای خاصی ان....خیلی خیلی شریف و بزرگوارن.... 7 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ آره چرا که نه مگه اونا آدم نیستن من سه تا عزیزم و تو مردشور خونه همراهی کردم یکی رو هم شستم متاسفم 4 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ منم بعد دیدن این برنامه نظر مدربارشون خیلی عوض شد...البته از اولم نظر بدی بهشون نداشتممیدونی یه جورایی آدمای خاصی ان....خیلی خیلی شریف و بزرگوارن.... منم مثل تو بودم نظرررررررررررررررر بدی نداشتم اما باز دیروز نظرم بهتر شد اما هنوز خیلی از سوال هایی که پرسیدم جوابش نه هستش 5 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ای مرده شورررررررررررررررر این عیدشون رو ببرن :icon_pf (34): کلی گرون شده نگه که نمیدارن میفروشن خودش یه نوع معاملست دیگه 3 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ اگه بدونم طرف مرده شوره نــــــــه ، میدونم اشتباه میکنم ولی دست خودم نیست 11 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ کلی گرون شده نگه که نمیدارن میفروشنخودش یه نوع معاملست دیگه ملت طلاو جواهر نگه میدارن این قبررررررررررررررررررر :banel_smiley_52: اگه بدونم طرف مرده شوره نــــــــه ، میدونم اشتباه میکنم ولی دست خودم نیست ناراحتی نداره این حس رو خیلی ها دارن :icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ناراحتی نداره این حس رو خیلی ها دارن :icon_pf (34): ناراحتی نداره ولی خجالت داره ، منم شکلک شرمگین شدن گذاشتم 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ناراحتی نداره ولی خجالت داره ، منم شکلک شرمگین شدن گذاشتم منم حسم مثل توئه دست خودم نیست وجدانمم درد گرفت نوشته های بچه هارو دیدم چقدر همه مهربونن 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ملت طلاو جواهر نگه میدارن این قبررررررررررررررررررر :banel_smiley_52: اینم یه نوعشه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ منم حسم مثل توئه دست خودم نیست وجدانمم درد گرفت نوشته های بچه هارو دیدم چقدر همه مهربونن خوب منم مثل تو ام دیروز احسان علی خانی هم حسی مثل ما رو داشت :banel_smiley_52: 4 لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خوب منم مثل تو ام دیروز احسان علی خانی هم حسی مثل ما رو داشت :banel_smiley_52: اقلا الان ناامید نیستم چند نفر مثل خودم پیدا شده 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ در اینکه انسانهای شریف و بزرگواری هستند جای هیچ شکی نیست، کاری رو انجام میدن که هر کسی نمیتونه، ولی خب من یه حس بدی دارم، کاش برنامه دیروزو میدیدم و نظرم مث شماها یکم بهتر میشد ولی ندیدم متاسفانه، حس ترس و این چیزا نیست اصلا، ولی وقتی به این فکر میکنم که با مرده تماس داشتن و یه جورایی بوی مرده و کافورو این چیزا .... حس خیلی بدی دارم 8 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ آدم یاد فیلم محیا میفته که شهاب حسینی برای رسیدن به الهام حمیدی ، مرده شور شد 5 لینک به دیدگاه
الهام. 8079 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ نمیدونم چرا...ولی وقتی مرده شور میبینم حس می کنم دارم میمیرم 8 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ این هم خلاصه ای از برنامه ماه عسل با موضوع ماما و مرده شور چهاردهمین قسمت از ماه عسل 90 ، پس از خواندن دعای فرج توسط احسان علیخانی و پخش تیتراژ ابتدایی برنامه با صدای مهدی یغمایی ، آغاز شد .در ابتدا آیتمی از پشت صحنه برنامه شب قبل و حال مهمان ها بعد از اتمام برانامه پخش شد . آفای علیخانی در ابتدا گفتند که: برنامه امروز ما خیلی شباهت داره به دکور . با قسمت اول که پرده باز میشه و قسمت آخر که پرده بسته میشه و دو بخش مهمان داریم که در اوج تناقض ، یک شباهتی با هم دارند . و بعد اولین مهمان برنامه ، وارد استدیو شدند . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ایشون 24 سالشون بود و اهل تهران بودند و شغلشون مامایی بود . تا الان 150 تا بچه رو به دنیا آورده بودن .ایشون از تجربیات کارشون گفتند . از اینکه بعضی پدر و مادر ها زمانی که بچشون به دنیا میاد ، خیلی خوشحال میشن و وقتی که صدای گریه بچشون رو برای اولین بار میشنوند ، به اوج آرزوهاشون میرسن .و بعضی پدر و مادر ها که اصلا از تولد بچشون خوشحال نمیشن.همچنین گفتند که از اینکه یک بچه ی عریانی که تازه به دنیا پا گذاشته رو برای اولین بار بغل می کنن ، به عظمت و قدرت خدا پی می برن و احساس می کنن که خدا هنوز به بنده هاش امید داره و وقتی که بچه رو لمس می کنن ، به این فکر می کنن که شاید این بچه در آینده ، جزء بهترین بنده های خدا بشه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و در آخر هم درباره ی شغل مقابلشون ، غسالی گفتند که ، به نظرشون خیلی کار سختی میاد و افرادی که این کار رو انجام میدن ، باید خیلی قوی باشن از لحاظ روحی.و بعد آیتمی از پشت صحنه زندگی مهمان های بخش دوم برنامه ، پخش شد .و بعد دو نفر از خانم های بزرگواری که شغلشون غسالی هست ، وارد استدیو برنامه شدند . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درابتدا یکی نفر از این خانم ها گفتند که : اقوام خودشون از شغلشون خبر دارند ، ولی از اقوام شوهرشون ، خیلی ها از شغلشون خبر ندارند و الان توی ماه عسل دارن متوجه میشن. چون دید خیلی از افراد نسبت به شغل خوب نیست ، به اقوام شوهرشون نگفته بودن . و گفتند که ، به هر حال توی جامعه به این شغل هم نیازه ، چون زندگی همه به مرگ ختم میشه .همچنین ایشون گفتند که ، محیط کارشون سختی های خودش رو داره از لحاظ فیزیکی و روحی ، اما با این محیط کنار اومدن .چون این شغل رو قبول کردن ، هر مشکلی که هست رو همون جا میزارن و با یک روحیه ی خوب به خونه میرن و اون ناراحتی ها رو به خونه منتقل نمی کنن . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین در جواب به سوال آقای علیخانی که پرسیدند ، چی شد که شما غسال شدید ، گفتند که : به خاطر اینکه این شغل ، یک محیط کاملا زنانه داره ، هم دنیوی و هم آخروی هست و این کار رو دوست داشتند .و یکی دیگر از خانم ها هم گفتند که : یک سال توی نوبت بودن برای اینکه وارد این شغل بشن . چون دوست داشتند و این شغل ، یک شغل دینی هست و کاملا زنانه .همچنین توضیح دادند که ، 4 نفر روی متوفی کار انجام میدن ، 1 نفر خلعت بر هست ، یک نفر آبریزی می کنه ،یک نفر غسالی و یک نفر هم کمک غسال هست .همچنین گفتند که : برخلاف تصور مردم ، ما دلسوز تر هم میشیم زمانی که یک مادر به خاطر از دست دادن فرزندش گریه می کنه ، ما هم گریه می کنیم .و تعریف کردند که دیروز وقتی که یک بچه ای رو آورده بودن اونجا ، ایشون از بس که گریه می کردن ، نمی تونستن ، اون بچه رو کفن کنن و چون اون بچه هم سن فرزند خودشون بوده ، بلافاصله دلشوره ی بچشون رو میگیرن و زنگ می زنن و احوالشو می پرسن . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آقای علیخانی گفتند که : خیلی از ماها وقتی که میریم بهشت زهرا ، تا تقریبا 5 ساعت حالمون بده ،؛ حواسمون هست به اعمالمون . سعی می کنیم دروغ نگیم ، دل کسی رونسوزونیم ، نزول ندیم .حواسمون هست به خودمون .شما چی کار می کنید که هر روز چندین مرده از زیر دستتون عبور می کنه..و یکی از خانم ها گفتند که : به نظرم من خدا خودش برگزیده افرادی رو که به این کار مشغول هستند . خدا یه شهامتی بهمون داده . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام یکی دیگر از خانم ها گفتند که ، سعی می کنیم که گناه هامونرو ترک کنیم و دیگه انجام ندیم.همچنین گفتند که ، کسی که خیلی خوشحاله ، بهش میگن برو بهشت زهرا ، کسی هم که خیلی ناراحت و نا امیده ، بازم بهش میگن برو بهشت زهرا . اون کسی که خیلی خوشحال هست و فکر می کنه همه چیز داره توی این دنیا ، دنیای دیگری نیست ، وقتی میره بهشت زهرا ، به فکر می افته که یه دنیای دیگه ای هم هست . کسی هم که خیلی ناراحت و نا امیده ، وقتی میره بهشت زهرا ، امیدوار میشه و به خودش امید میده که من زنده هستم و هنوز فرصت دارم . بهشت زهرا سرعت آدم ها رو کم و زیاد می کنه .همچنین این دو بزرگوار در جواب سوال آقای علیخانی که گفتند که چی کار می کنید که روحیتون رو از دست ندید ، گفتند که : بچه هامون امید زنگیمون هستند ، وقتی که بچه هامون رو می بینیم ، حالمون خوب میشه و همه چیز رو فراموش می کنیم و حالمون خوب میشه . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنین یکی از این دو بزرگوار گفتند که : اومدم که بگم ، غسالی خیلی شقل شریفیه .افراد دیدشون رو عوض کنن نسبت به شغل من .افتخار کنن به اینکه بگن عروس منم غسال هست . شغل بدی نیست که .نه دزدیه . نه گدایی هست . آقای علیخانی گفتند که : توی خیلی از مشاغل ، ممکنه ما تبعیض قائل بشیم بین افراد . مثلا توی یک اداره اگه ارباب رجو ، شیک و مرتب باشه ، کارش زودتر انجام میشه و به حرفش بیشتر گوش می کنن ، نسبت به کسی که ژولیده ست و نامرتبه . ولی شماها عدالتتون خیلی درخشانه . دکتر ، مسئول ، مدیر ،گدا ، بدبخت ، میلیاردر ، برای شما هیچ فرقی نداره . همشون عریان میان زیر دست شما و شما هم برای همشون یک کاری رو انجم میدید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و بعد دختر و پسر بچه ی یکی از این بزرگواران وارد اسیتدیو شدند . که پسرشون به دلیل اینکه به تازگی لوزشون رو عمل کرده بودند ، نمی تونستن صحبت کنن .دخترشون گفتند که ، رفتند محل کار مادرشون رو دیدند و خیلی راحت به دوستانشون میگن که مادرشون غسال هست .هم چنین هر دوی این بزرگواران گفتند که هر روز برای آمرزش متوفی هایی که به اونجا میان دعا می کنن .همچنین گفتن که اگر کار دیگه ای بهشون پیشنهاد بشه ، قبول نمی کنن . چون شغلشون رو دوست دارن . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و در آخر هم گفتند که ، امیدوارن که مردم دیدشون رو نسبت به این شغل شریف عوض کنن و خوش بینانه به این کار نگاه کنن آقای علیخانی هم در آخر گفتند که : وقتی به دنیا میایم ، در گوشمون اذان میگن ، وقتی که میمیریم ، برامون نماز می خونن ، فاصله ی زندگی ، فاصاه ی بین یک اذان تا نمازه .خیلی کوتاهه . خیلی .ماه عسل فرصت بسیار خوبه برای اینکه نگاهمون رو بشوریم و عوض کنیم .سعی کنیم دل کسی رو نشکنیم .عقده هامون رو از عقیده هامون جدا کنیم و این رو از خدا بخوایم .و بعد با بسته شدن پرده دکور ماه عسل ، خداحافظی احسان علیخانی و پخش تیتراژ انتهایی برنامه با صدای مهدی یراحی ، چهاردهمین قسمت از ماه عسل 90 هم به پایان رسید . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموختم که : فاصله تولد تا مرگ مثل فاصله یک اذون تا یک نمازه .... ماه عسل بهترین بهانه و بهترین تمرین برای خوب بودن و خوب ماندن است . و تنها چیزی هم که میتونه فاصله تولد تا مرگ را شیرین کنه خوب بودنه ... پس ماه عسل میتونه یه پلی باشه بین تولد تا مرگ .. خدایا کمکم کن تا بتونم از لحظه لحظه ماه عسل امسال بهره مفید ببرم چون ممکنه ماه عسل دیگری را نتونم تجربه کنم و به آخر راه که مرگ هست برسم . آموختم که تو دنیا یه شغلی هست که بر خلاف بیشتر شغلها دینی است نه دنیوی و شغلی است که در آن پولدار و فقیر و باسواد و بی سواد و کوچیک و بزرگ و جوون و پیر فرقی با هم ندارند . آموختم وجود این شغل لازمه هر جامعه ایی است و اگر شاغلین این شغل شریف نباشند ، زندگی و حیات در چنین جامعه ایی امکان نداره . پس به حرمت زحمتهایشان و به حرمت شغل شریفشان باید حواسم را بیشتر جمع کنم تا دل شان را نشکونم و عقیده هایم را از عقده هایم جدا کنم . خدایا کمکم کن تا عقیده هایم را از عقده هایم جدا کنم . خدایا کمکم کن تا قول و قرار ماه عسل 88 را فراموش نکنم : مهم نگاه قشنگه نه چشم قشنگ . خدایا کمکم کن از کیانا..زهرا..ریحانه..باران تشکر میکنم واسه تموم زحماتشون..امیدوارم با دعای خیرتون زحماتشون رو جبران کنید..و تو این ایام من رو هم فراموش نکنید..اصلا چه اشکال داره تموم هم قبیله ایهاتون رو دعا کنید..میدونم که همینطوره و دعاشون میکنید..ماه عسل شیرینی رو واستون ارزو دارم..امیدوارم شیرینیش مدتها زیر زبونتون باشه .. 11 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ من چقدر دوست دارم ماما بودم....... حس جالبیه لحظه اول آدما رو ببینی 6 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ سلام باز من اومدم :icon_pf (34): دیروز داشتم مثل هر روز باز برنامه ماه عسل رو میدیدم یه کار جالبی کرد بودن مهمون هاشون یکی برای اول دنیا بود یکی برای اخر دنیااااااااااا یک ماما و یک مرده شوررررر (غسال) من با اون ماما کاری ندارم بحث من سر اون مرده شور هستش دو تا اومده بودن تو برنامه به نظرم یکی از یکی خوشگل تر که کارشون مرده شوررری بود :JC_thinking: اولین حرفی که زدن این بود که مردم فکر می کنن مرده شور ها مرد هاشون یه قیافه زشت و سیبیل کلف و......... زن ها هم یه زنی چاق و زشت و شبیه فاطی کماندو نشستن اونجا حرف هایی خیلی جالب و قشنگی زدن ادم رو به فکر فرو می برد از مشکلات کارشون از این که خیلی از اعضای فامیلشون نمی دونن که کارشون از نگاه جامعه از نگاه فامیل از وضعیت و محیط کاری که همش کارشون با مرده سر کار دارن با گریه و زاری و.......... اینجا می تونید خلاصه از برنامه به روایت تصویر هم ببنید 36 حالا چند تا سوال تا حالا شما با مرده شورررررررررر سلام و علیک داشتید حاظرید با یه مرده شور معاشرت داشته باشید مگه مردرشور چش یا پاشه اگه اخلاقش با من جور باشه مردم خواست بشورتم بد نشوره روم تف نندازه اره چرا که نه حاظرید با یه مرده شور رفت و امد خانوادگی داشته باشید اره مگه تو مردشور خونه زندگی میکنه تازه اگه انجا هم باشه بازم مشکلی نداره حاظرید غذایی که یه مرده شور درست میکنه رو بخورید اره میخورم البته که خورش کرفس نباشه اصلا حاظر اید خودتون شغل مرده شوری رو انتخاب کنید اره مگه شغلش چه مشکلی داره اجازه می دید به اعضای خانواده تون که برن تو این کاررررررررررر اگه دلشون بخواد چرا که نه تازه میتونن هم بکشن هم بهدش بشورن و در اخررررر هم نظر خودتون رو راجع به مرده شورررررررررررر و مرده شوری بگید مرده شوری شغلی بس عالی میباشد حاظر اید پدر شوهر یا مادر شوهر یا پدر زن یا مدرزنتون مرده شور باشه من که زن دارم ولی اگر هم نداشتم و میخواستم بگیرم بازم مشکلی نداشت شغل شغله اصل ذات ادمه که مرده نباشه چرا یکی از فحش هامون اینه که مرده شورت رو ببرن اینم توهین به مرده شور نیست معنیش اینه که بمیری راحت شم فقط تو رو خدا الکی شعاررررررررررررررررر ندید :w00: که اره اونا هم انسان اند و چیه مگه و ازاین حرف هاااااااااااا :w00: الان چند بار تو دلتون گفتید ای مرده شورر این تاپیکت رو ببرن :banel_smiley_52: :w70::w70::w70: 5 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ :w70::w70::w70: اخی روزه فشار اورده :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ تا حالا شما با مرده شورررررررررر سلام و علیک داشتید نخیر حاظرید با یه مرده شور معاشرت داشته باشید بله حاظرید با یه مرده شور رفت و امد خانوادگی داشته باشید بله چه اشکال داره حاظرید غذایی که یه مرده شور درست میکنه رو بخورید خیلی عذر میخوام ولی کسانی که فکر میکنن غذایی که مورد شور درست میکنه مثلا کثیفه و... احمقی بیش نیستن!! اصلا حاظر اید خودتون شغل مرده شوری رو انتخاب کنید نه ولی بدم نمیاد یه بار برم کارشون رو از نزدیک ببینم اجازه می دید به اعضای خانواده تون که برن تو این کاررررررررررر به عنوان شغل نه ولی تفریحی (یعنی برای تجربه کردن) چرا و در اخررررر هم نظر خودتون رو راجع به مرده شورررررررررررر و مرده شوری بگید خب تو جامعه ما خیلی نمای خوبی نداره ولی در کل یه شغل هست دیگه حاظر اید پدر شوهر یا مادر شوهر یا پدر زن یا مدرزنتون مرده شور باشه راستش نه ( اگه شغلش باشه) 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده