felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ انشای امشب آخه چرا هیجکی منو دوس نداره..... از همان اول که یک جنین کوچول موچول بودم، کسی نمی خواست من به دنیا بیایم. یک بچه ناخواسته بودم. هر عملیات ناجوان مردانه ای که در دنیا وجود داشت روی من اعمال شد تا بلکه از صحنه گیتی محو شم. اما دست تقدیر، سرنوشت را بر آن رقم زد که پا بر عرصه دنیا بگذارم. وقتی مدرسه می رفتم همه توی خانه شاگرد اول بودند جز من، همه نمره هایشان از 20 پایین تر نمی امد جز من. آخر چه کنم مغز کودک من در آن زمان نمی توانست تشخیص بدهد که باید درس خواند نه صبح تا شب توی کوچه پلاس بود و بازی کرد. حالا که بزرگ شدم و به دانشگاه رفته ام با اینکه معدلم از بقیه بالاتر شده اما باز چون بچه های گروه ما خر خوانند شاگرد نمی شم. اصلا من این رشته را دوس نداشتم و یک اشتباه در انتخاب رشته مان شد و ما به این مصیبت گرفتار شدیم. حالا امدم اینجا عضو شدم هر تایپیکی که می گذارم ابوالفضل_ار میاید و می گوید و استارت نزن، آخر مگه من ماشینم که استارت بزنم. یا مثلا از هم قطارهایشان به من می گویند تایپیکت استارت نابه جا خورد رفت بایگانی یا در اینجا اسپم نکنید و..... هزار تا از این پیغام های مختلف. هر کار می کنم از من ایراد می گیرند. آخر چرا با من پدر کشتگی دارید. الانم اگر بفهمند که اینجا استارت زدم و خودم را روشن کردم سریع السیر میایند یا بایگانی ام می کنند یا استارتم را خاموش می کنند یا .....:icon_pf (34): آخه چرا این همه قوز بالا قوز چرا منو کسی دوس نداره؟ آخه چرا؟:banel_smiley_52: 12 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ تازه اینا که خوبه دو روز دیگه که می ری تو جامعه می بینی همه زیر آب تو می زنن می فهمی عجب دنیایی هست. میری سر کار مدیر از یکی دیگه خوشش میاد همه تشویقیا رو به اون می ده و تو که صادقانه کار می کنی باید بشینی اینجووووری نیگاش کنی. این هم یه قوووز بالای اووون قوووزهای دیگر:there: لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ رفتم نبض فردا عضو شدم بعد با هزار ذوق اولین تایپیک مو گذاشتم قبول که نکردن هیچ تازه برام اخطاریه هم فرستادن که جیزه و دفعه بعد اوخ می شی آخه چرا هیچکی من و دوس نداره لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خوب ما رو هم هیچکی دوس نداره تو خوونه چپ می ریم زاس میریم بهموون گیر میدن آخرش میگن تو مایه ی ننگ این خانواده ای:w74: هیچکی منو دوس نداره لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ هر وقت اومدم پای اینترنت بنا به دلیلی قطع می شه و مثل .. ... می مونم توی گل بعد که یکی دیگه میاد می شینه سریع وصل می شه آخه چرا هیچکی منو دوس نداره؟؟! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ الان چهل روز و 19 ساعت از قبولیم توی امتحان رانندگیم گذشته و هنوز گواهینامم نیومده آخه چرا کسی منو دوس نداره؟؟! لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ تاپیک زن سومالیاییه که بچه شو تو صحرا ول کرده به مامانم نشون میدم میگم تو حاضر بودی بچه تو ول کنی؟ میگه: اگه تو بودی، آره... چرا کسی منو دوس نداره؟ لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ هر کاری می کنم نمی تونم فیس بوک عضو بشم، صد بار این کارو کردم نشد............... آخه چرا هیچکی منو دوس نداره؟؟! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ فامیل بابام رفتن مکه، حالا که اومدن با خودشون مریضی ویروسی آوردن، حالا تنها کسی که این مریضی رو می گیره منم.................:icon_pf (34): تا یه هفته می یوفتم تو خونه، بابام که اصلا به روش نمیاره که اونا منو مریض کردن....................... آخه چرا هیچکی منو دوس نداره؟؟؟؟؟! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پا شدم یه روز مامانمو ببرم استخر دانشگاه، اسممونو گذاشتیم تو نوبت. بعد کلی معطلی ، هم نوبت ما رسید برق قطع شد، بعد باز بعد کلی معطلی گفتیم بریم که برق نمیاد. هم رفتیم بیرون برق اومد. حالا دوباره رفتیم تو نوبت، وقتی رسیدیم جلو می گن دیگه نمی گیرن. برین وانستین................. آخه چرا هیچکی منو دوس نداره؟؟؟؟!!! لینک به دیدگاه
felorans666 12046 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ روز تولد یکی از اماما بود، بابام بهم 50 هزار تومنی عیدی داد. منم اونو گذاشتم توی کیف پولم. خوش حال بودم که زود خرج می کنم و می زنم به بدن. رفتم دانشگاه وقتی اومدم خونه می بینم چک پولم نیست توی کیفم. حالا نمی شه جایی رو گشت اون روزم خیلی جاها رفته بودم.............منم لاشو بالا نیاوردم که چی شده.......... آخه چرا هیچکی منو دوس نداره؟؟؟؟؟!!! لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ اشکال نداره منم تاپیک هایی رو که میزنم همیشه شقی جون می بنده.:w821::w821: لینک به دیدگاه
ata2009 348 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۰ من همتونو دوس دارم.... همه از قیافت گرخیدن:ws28::ws28::ws28: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده