Khakestari 613 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ جنگ منطقه ي مذهبي كاتالان و پايتخت نشينان مادريد وقتي پا به مستطيل سبز گذاشت اين شور و هيجانو علاوه بر خود اسپانيا به تمام دنيا هم رسوند ... هميشه ديدن ال كلاسيكو براي من حتي از خيلي فيلم سينمايي ها هم ديدني تر بوده , شما رو نميدونم ؟! بريم سر اصل مطلب شما طرفدار كدوميد , رئال يا باسا ؟!!!!! راستي امشب ساعت 12.30 سپر جام رو از دست نديد , رئال 8 بار و بارسا 9 بار تاحالا فاتح اين جام شده ! 4 لینک به دیدگاه
Khakestari 613 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ بازي تو نيو كمپه ولي به اميد پيروزي ...! لینک به دیدگاه
m.sarmast 1494 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ از الان بارسا رو قهرمان بدونید. رئال دیشب خوب بود ولی معلوم بود که بازیکنای بارسا از لحاظ بدنی آماده نیستن. ولی انصافا من از خشونت بیش از حد بازی رئالیا دیشب متنفر شدم. توی نیوکمپ مورینیو له می شه!!! viva BARCA لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ ی تیکه بازی خیلی باحال بود مسی همینجور داشت چن نفرو دریبل میزد خیابانی یادش رفته بود گزارش کنه یهو بعد از چن مین گفت گگگگگگگگگل 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده