Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ چشامای دختره شده عین این => خدا خیر فتو شاپ بده 4 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ پس چرا مصرف تیغشون بالا هست :w00:منظورم چشم چپ از دید من یا همون چشم راست دختره یعنی چی تیغ می کنن؟ اون که مژه مصنوعی آهو هم انقدر مژه ی بلند و پرپشت نداره 2 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ حالا یکی بگه چشم های درشت با آرایش چجوری ریز جلوه بدیم 2 لینک به دیدگاه
EVF 5465 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ خدارو شکر این لوازم آرایش واسه خانما ساخته شد وگرنه که... دیگه اینقد راه و روش اوومده که هیولا به زیبای خفته تبدیل میشه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ همه جور وسیله چینی و تقلبی دیده بودیم جز چشم تقلبی و چینی 1 لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ چشامای دختره شده عین این => خدا خیر فتو شاپ بده فتوشاپ نیس مهناززززز:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ فتوشاپ نیس مهناززززز:4chsmu1: خیلی مصنوعیه 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ چشامای دختره شده عین این => آرررررررررره واقعا..:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ جل الخالق... چقد علم پیشرفت کرده ها...:4chsmu1: 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پس چطور عنبیه چشم اینقدر بزرگ شده ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پس چطور عنبیه چشم اینقدر بزرگ شده ؟؟ فکر کنم از لنز هم استفاده کردن توی ممالک فرنگ اگه کسی لنز بذاره چشماش برجسته نمیشه اما اتو ایران برجشته و تابلو میشه که لنز فکر کنم لنزاش از چین میاد برای چشم های چینی طراحی شده و ایرانی ها هم ازش استفاده می کنن:icon_pf (34): اینا حدسیات خودم بود هیچ و پایه و اساس درستی نداره ها :w00: 3 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ پس چطور عنبیه چشم اینقدر بزرگ شده ؟؟ راس میگیااااا:JC_thinking: شاید هم فتوشاپه 2 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ فکر کنم از لنز هم استفاده کردنتوی ممالک فرنگ اگه کسی لنز بذاره چشماش برجسته نمیشه اما اتو ایران برجشته و تابلو میشه که لنز فکر کنم لنزاش از چین میاد برای چشم های چینی طراحی شده و ایرانی ها هم ازش استفاده می کنن:icon_pf (34): اینا حدسیات خودم بود هیچ و پایه و اساس درستی نداره ها :w00: خووو پس چجوری قسمت سفیدی چشم رو زیادتر کرده ؟؟:JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
Yekta.M 15459 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خووو پس چجوری قسمت سفیدی چشم رو زیادتر کرده ؟؟:JC_thinking: اینا حدسیات خودش بود هیچ و پایه و اساس درستی نداره ها ... (خودش گفت) 1 لینک به دیدگاه
Fahim 9563 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ اینا حدسیات خودش بود هیچ و پایه و اساس درستی نداره ها ... (خودش گفت) خووو منم که چیزی نگفتم :aghosh: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده