fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ حرف می زنم، یاوه می گویم و گاهی شعر، اشک می ریزم سخن باید گفت اگر لازم باشد ........... کوتاه وگهر بار وسودمند ...........واین شیوه خردمندان است من عشق می ورزم......ـ اری چه خوب است نامه عشاق وزمزه عاشقی وترنم پروانه ها..............عشق به یار وصاحب خانه ......................که فلسفه هستی همین است ولاغیر اما نه به مستأجر ودزدان عفت وغارتگران حیا ......... من می اندیشم... بسیار عالی وشیدا وهمین اصل بندگی ومعرفت است من نظرم را ابراز می کنم حتی اگر بی ادبانه باشد و خیر ...............آن وقت من ادب را از چه کسی خواهم آموخت ؟ مخالف میل تو، فریاد می کشم و اگر عصبانی شوم دعوا می کنم... اری خلاف میل من فریاد وداد بکش ...........ولی با حق وحقیقت همنوا وهمصدا شو حتی اگر تمام این ها با آنچه تو از مفهوم یک زن خوب در ذهن داری مغایر باشد.ـ خدا فرمود که زن مایه انس وارامش وهم سفر وهمراه وهم نوای ومکمل مرد است زن من یک موجود مقدس است؛ نه از آن ها که تو در گنجه می گذاریشان یا در پستو قایم می کنی تا مبادا چشم کسی به آن بیفتد. جامعه به کمال زن نیاز دارد نه جمال او کمال او باید عریان شود ................وجمالش در خفا ودور از چشم بولهوسان ودل مریض نه بدنش و نه روحش را نمی فروشد، حتی اگر گران واین فلسفه حجاب زن ومحجوب شدن اوست 2 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ بخرند اما هر دو را هر وقت دوست داشته باشد هدیه می دهد؛ به هر که بخواهد، هر جا زن من یک موجود آزاد است. اما به هرزه نمی رود. نه برای خاطر تو یا حرف دیگری؛ به احترام ارزش وشأن خودش. با دوستانش، هر جایی بخواهد می رود، حتی به جهنم به جهنم رفتن به زبان گفتن ساده است .............ولی در عالم واقعیت واویلا .......... وخدا سختی وعذاب وگمراهی وفساد برای مخلوق وآفریده خویش ...............نمی پسندد ونمی خواهد ...........هرگز زن من یک موجود مستقل است. نه به دنبال تکیه گاه می گردد که آویزش شود، نه صندلی که رویش خستگی در کند و نه نردبان که از آن بالا برود. ولی زن بدون مرد ........ومرد بدون زن ............. هرگز قادر به زندگی نیستند که نیستند......... 2 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ زن من به دنبال یک همسفر است، یک همراه، شانه به شانه. گاه من تکیه گاه باشم گاه او. گاه من نردبان باشم ، گاه او. مهر بورزد و مهر دریافت کند.ـ اینست عشق آسمانی است در خانه زن من کسی گرسنه نیست ، بچه ها بوی جیش نمی دهند، لباس ها کثیف نیستند و همیشه بوی عطر غذا جریان دارد؛ اگر عشق باشد، زندگی باشدـ واین نبض زندگی .................وخداپسندانه است زن من یک موجود سنگیِ بی احساس و بی مسئولیت هم نیست؛ ظرافتش، محبتش، هنرش، فداکاریش ، شهوتش و احساسش را آنگونه که بخواهد خرج می کند؛ برای آنهایی که لایـــق آن هستند.ـ زن من تا جایی که بخواهد تحصیل می کند، کارمی کند،در اجتماع فعال است و برای ارتقاء خویش تلاش می کند. جامعه به بدون کمال زن یا ناقص است یا مرده .......... نه مانع دیگران می شود و نه اجازه می دهد دیگران او را از حرکت بازدارند. گاهی برای همراهی سرعتش را کم می کند اما از حرکت باز نمی ایستد. دستانش پر حرارتند و روحش پر شور؛ من یک زنم ... نه جنس دوم... نه یک موجود تابع... نه یک ضعیفه ... نه یک تابلوی نقاشی شده، نه یک عروسک متحرک برای چشم چرانی، نه یک کارگر بی مزد تمام وقت، نه یک دستگاه جوجه کشی ودین ما همین را میگوید ............... پس چرا با هم دعوا میکنیم مملکت داریم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خیر .....من همانطور که خدا تعریفت کرد باورت دارم نه آنطور که خود باور دارید یعنی زنان کشتزار مردانند؟ تعریف کشتزار هم تعریف قشنگ و ادبی و شاعرانه ایه و کلی استعاره توش نهفته. 5 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ یه چیزی بگم تا زمانی که زنان ما دختران ما عاقل نشدن تازمانی که نتونستن ار عهده فریب ها و تظاهرکردنهای احساسی مردان بربیان تازمانی که مردان هنگام مواجه با خانوما با دید از بالا به پایین برخورد کردن تازمانی که دختران و زنان ما مردان رو به چشم انسان و هم شان و هم سطح خودشون قبول نکردن اوضاع اینه قبول کن کهن ترین روش غلبه مردان بر زنان ازطریق غلبه ج بوده زنان ما باید یاد بگیرن زود تسلیم نشن باید دور از دسترس باشن منظورم رفتن تو گونی یا لخت شدن و به نمایش گذاشتن زنانگی نیس منظورم عقلانیت تو طرز فکر و صحبت و رفتاره تازمانی که دختران ما نقطه ضعف شون ازدواج کردن پیدا کردن جفت برا خودشونه تازمانی که نقطه ضعف دختران و زنان ما و تموم دغدغه فکریشون صورت و سن و سال شونه همین حکایت هس یه کلام باید تعریف ها تو ذهن مون عوض بشه :icon_gol::icon_gol::icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ لعنت به هرچی آدم متعصب. فرقی نمی کنه از کدوم طرف. فقط گر کسی متعصب بود لعنت بر او باداااااا 4 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ مردان و زنان مسلمان..... و مردان و زنان با ايمان .... و مردان و زنان عبادتپيشه .... و مردان و زنان راستگو .... و مردان و زنان شكيبا .... و مردان و زنان فروتن .... و مردان و زنان صدقهدهنده ...... و مردان و زنان روزهدار.... و مردان و زنان پاكدامن.... و مردان و زنانى كه خدا را فراوان ياد مىكنند.... خدا براى [همه] آنان آمرزشى و پاداشى بزرگ فراهم ساخته است ادرس : قران : سوره ۳۳: الأحزاب - جزء ۲۲ ایه 35 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ لعنت به هرچی آدم متعصب. فرقی نمی کنه از کدوم طرف. فقط گر کسی متعصب بود لعنت بر او باداااااا ببخشید خواهر گرامی لطف کنید معنای لعنت را تبین فرماید باتشکر لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز فدکی(بیتاب)شما علاقه دارید همه مسائل از دید اسلام و قران نگاه کنی و بحث رو منحرف کنی لطفا رعایت کن و بحث رو منحرف نکن چون بناچار مجبور به حذفش میشم 8 لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ اگر زن بخواهد همطراز وهم شان و هم منزلت مرد باشد وحتی جلوتر از او باشد یک کار بکند ...... کمالش را عرضه بدارد........ نه جمالش را .............. من خانمم ومیدانم مردان بیشتر به جمال زن ................تا کمالش ......... والسلام لینک به دیدگاه
fadaki 607 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز فدکی(بیتاب)شما علاقه دارید همه مسائل از دید اسلام و قران نگاه کنی و بحث رو منحرف کنی لطفا رعایت کن و بحث رو منحرف نکن چون بناچار مجبور به حذفش میشم لطف کن کجای بحث منحرف شد ..............دانشمند محترم ............. بفرماید......... 1 لینک به دیدگاه
sinister89 4245 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز فدکی(بیتاب)شما علاقه دارید همه مسائل از دید اسلام و قران نگاه کنی و بحث رو منحرف کنی لطفا رعایت کن و بحث رو منحرف نکن چون بناچار مجبور به حذفش میشم آخ دست طلا شقایق جووون . 1 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ دوست عزیز فدکی(بیتاب)شما علاقه دارید همه مسائل از دید اسلام و قران نگاه کنی و بحث رو منحرف کنی لطفا رعایت کن و بحث رو منحرف نکن چون بناچار مجبور به حذفش میشم خب هر کی بنا به علاقه خودش مطلب رو می گه. مگه اشکال داره؟ خب اگه کسی بی احترامی کرد پستشو حذف کنید. آزادی بده؟ یکی بیاد بر اساس کتاب دین خودش (مثلا انجیل ) بگه. من شاید خوندم. 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خب هر کی بنا به علاقه خودش مطلب رو می گه. مگه اشکال داره؟ خب اگه کسی بی احترامی کرد پستشو حذف کنید. آزادی بده؟ یکی بیاد بر اساس کتاب دین خودش (مثلا انجیل ) بگه. من شاید خوندم. نه اما اینجا جای کوپی پیست کردن مطالب نیست. مکتب و ایدئولوژی ایشان کاملا محترم. اما میاد پشت سر هم یه دفعه 10 تا مطلب میذاره،کل روند تاپیک به هم میریزه. باید یک چیزی از خودت بنویسی و سپس روش با دیگران بحث کنی. نه اینکه سرتو بندازی پایین و پشت سر هم مطلب کوپی پیست کنی،بدون توجه به نظر سایرین و موضوع تاپیک. 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ دخترک خنده کنان گفت که چیست راز این حلقه ی زر راز این حلقه که انگشت مرا این چنین تنگ گرفته است به بر راز این حلقه که در چهره ی او این همه تابش و رخشندگی است مرد حیران شد و گفت : حلقه ی خوشبختی است ، حلقه زندگی است همه گفتند : مبارک باشد دخترک گفت : دریغا که مرا باز در معنی آن شک باشد سال ها رفت و شبی زنی افسرده نظر کرد بر آن حلقه ی زر دید در نقش فروزنده ی او روزهایی که به امید وفای شوهر به هدر رفته ، هدر زن پریشان شد و نالید که وای وای ، این حلقه که در چهره ی او باز هم تابش و رخشندگی است حلقه ی بردگی و بندگی است. فروغ 13 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ خیر ..آنطور که عُرف وعقل ومکتب وقانون وعفت وحجب وحیا .....ودر یک کلمه آنطور که الله خواهان است یه خدای بزرگ به این چیزا کار داره؟؟ خدایی که اینو افریده این به این چیزا میتونه کار داشته باشه؟؟ 5 لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ تنها موجود مقدس عالم زن هست ، خوشبحالتون ، اسمش هم مادره 10 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ تنها موجود مقدس عالم زن هست ، خوشبحالتون ، اسمش هم مادره ممنون که انرژی مثبت منتقل کردی به تاپیک:flowerysmile: زن و مرد فرقی نمی کنه همه مقدسن اگه بخوان... 9 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۰ با اجازه هدی hoda ی عزیز ﺩﺭ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﻣﻦ ﻫﯿﭻ ﮐﻮﭼﻪ ﺍﯼ ﺑﻪ ﻧﺎﻡ ﻫﯿﭻ ﺯﻧﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﻭ ﻫﯿﭻ ﺧﯿﺎﺑﺎﻧﯽ بن ﺑﺴﺖ ﻫﺎ ﺍﻣﺎ ﻓﻘﻂ ﺯﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺷﻨﺎﺳﺪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺩﺭ ﺳﺮﺯﻣﯿﻦ ﻣﻦ ﺳﻬﻢ ﺯﻧﻬﺎ ﺍﺯ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﻫﺎ، ﺗﻨﻬﺎ ﭘﻞ ﻫﺎﯾﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﺁﺩﻡ ﻫﺎ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﺍﯾﻦ ﺟﺎ ﻧﺎﻡ ﻫﯿﭻ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻧﯽ ﻣﺮﯾﻢ ﻧﯿﺴﺖ ﺗﺨﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﺍﯾﺸﮕﺎﻩ ﻫﺎ ﺍﻣﺎ ﭘﺮ ﺍﺯ ﻣﺮﯾﻢ ﻫﺎﯼ ﺩﺭﺩ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﺍﯼ ﺍﺳت... 8 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۰ دوست من چقدر جنگ مرا ، طبیعت مرا و زنانگی ام را دگرگون کرده است در من اشیا گوناگونی پراکنده است گفتگو ممکن نیست فریاد ممکن نیست جنون ممکن نیست ما دو زندانی در بطری کوچک گریه ایم ! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده