Neutron 60966 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سایت کتابناک سایتی است که نسخه ی pdf کتابهای پر طرفدار را می توانید از آنجا دانلود یا در آنجا آپلود کنید. چندی پیش با ***** این سایت مواجه شدم و متوجه شدم در وبلاگ این سایت حمید مدنی رئیس سایت این چنین نوشته است: آقای مسعود مهرابی، نويسنده، روزنامهنگار، طراح، كاريكاتوريست، صاحب امتياز و مديرمسئول ماهنامه فيلم و فصلنامه film international، به خاطر کتابی از ایشان با عنوان «تاریخ سینمای ایران، از آغاز تا سال 1357» که توسط یکی از کاربران کتابناک آپلود شده بود از من، حمید مدنی، بعنوان مسئول سایت کتابناک، تحت عنوان «نشر اثر غیر بدون اجازه» شکایت کردهاند. سایت شخصی آقای مهرابی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کتاب «تاریخ سینمای ایران، از آغاز تا سال 1357» چاپ اول: 1363 شمارگان چاپ 1383 (نشر پیکان): 2000 قیمت پشت جلد: 6500 تومان برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام من بارها از آقای مهرابی بخاطر آنچه روی داده عذرخواهی نموده و آمادگی خود را جهت جبران آن، بگونهای که در توانم باشد اعلام کردهام، اما نتوانستم ایشان و بازپرس پرونده را اقناع کنم که کتابناک یک شبکه اجتماعی است و مسئولیت سوء استفاده از خدمات آن برعهده شخص خاطی میباشد، نه مدیر سایت؛ و مسئولیت حقوقی مدیر سرویس در چارچوب قوانین جرایم رایانهای در حد حفط ادله و ارایه دادهها به مراجع قانونی است. آیا بخاطر مزاحمت تلفنی یک مشترک مخابرات، رئیس شرکت مخابرات که فراهم آورنده خدمات است را مقصر میدانند؟ مورد مشابه شکایت از مدیر «بلاگفا» بخاطر محتویات یکی از وبلاگها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام علی ایحال شعبه دوازده بازپرسی دادسرای فرهنگ و رسانه من را مجرم شناخته و با صدور قرار مجرميت و كيفرخواست، پرونده را جهت ادامه مراحل رسيدگی قضايی به دادگاه ارسال كرده است. گفتنی است در مدت 2 ماه که شاکی پرونده از وجود کتاب فوق الذکر در سایت مطلع بودهاند، از گزارش آن خودداری نمودهاند که این موجب تداوم وقوع جرم شده است. همچنین اثر ایشان در تاریخ 6 ژوئن 2010 توسط کاربر کتابناک آپلود شده درحالی که پیش از 5 جولای 2009، یک سال قبل از آن، بصورت غیرقانونی اسکن و توسط یک وبلاگ منتشر شده است. آقای مهرابی شخصی شناخته شده و محترم هستند و آنچنانکه از خودزیستنامه موجود در وب سایتشان برمیآید، عمر خود را صرف هنر کردهاند. اکنون نیز بخاطر دلمشغولی در خطر بودن صنعت نشر و زیان مولفان کشور، نسبت به طرح این شکایت اقدام نمودهاند، اما متاسفانه آنطور که بنده متوجه شدهام تصور ایشان از سایتداری در ایران، شغلی است سودده و درآمدزا؛ و بنده را فردی میدانند که با پایمال کردن حقوق نویسندگان به درآمد رسیدهام. اهل فن نیک میدانند که واقعیت عمیقا متفاوت است. جز معدودی از سایتهای دولتی و یا بسیار پربازدید و برتر در ایران که عمدتا خبری هستند، ما باقی وب مسترها برای پایدار ماندن سایتشان، گذشته از صرف زمان بسیار، مجبور به هزینه کردن شخصی هستند. این موضوع برای بسیاری، خصوصا افراد باتجربهتر غیرقابل باور است که شخصی بابت کاری که کمترین درآمدی ندارد زمان صرف کند. پس از تلاش برای جلب رضایت، جناب مهرابی پذیرفتند که با سه شرط زیر شکایت خود را پس بگیرند: 1- اصلاح سایت (حذف کتابهایی که حقوق مولف آنها درنظر گرفته نشده است) 2- خرید یک هزار کتاب از نشر پیکان (ناشر کتاب مورد بحث) و اهداء آن به کتابخانههای عمومی کشور. با این شرط که موضوع کتابها در رابطه با سینما و قیمتشان حدود 8 هزار تومان باشد. 3- پرداخت حق الوکاله وکیل ایشان (آخرین اطلاع بنده مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومان است) اصلاح سایت را در اولین روز دیدار با وکیل آقای مهرابی، و پیش از مطرح شدن شروط فوق، با بستن موقت سایت آغاز کردهام اما علیرغم سخاوتمندانه بودن پیشنهاد ایشان، متاسفانه پرداخت چنین مبلغی از توان من خارج است. در پایان ضمن تکرار درخواست مساعدت از جانب آقای مسعود مهرابی، از شما دوستان گرامی که در طول این مدت، پیگیر وضعیت من و نگران آینده کتابناک بودهاید سپاسگذارم و بخاطر مشکلات پیش آمده عذرخواهی میکنم. با توجه به این قلمفرسایی امیدوارم دوستانی که آشنا به مسایل حقوقی هستند و همچنین کارشناسان حقوقی، ضمن بررسی حقوقی مساله، من را راهنمایی کنند. آیا شما با وجود نسخه های رایگان کتابها در اینترنت موافقید؟ در مورد مجازات حمید مدنی مدیر سایت کتابناک چطور؟ 27 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سایت کتابناک سایتی است که نسخه ی pdf کتابهای پر طرفدار را می توانید از آنجا دانلود یا در آنجا آپلود کنید. چندی پیش با ***** این سایت مواجه شدم و متوجه شدم در وبلاگ این سایت حمید مدنی رئیس سایت این چنین نوشته است: آیا شما با وجود نسخه های رایگان کتابها در اینترنت موافقید؟ در مورد مجازات حمید مدنی مدیر سایت کتابناک چطور؟ در مورد سوال اولتون : مسلماً باید حق و حقوق نویسنده اثر در نظر گرفته بشه. در صورت رضایت خالقین اثر بلامانع میباشد. در مورد سوال دومتون نظری ندارم. 7 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ یا شما با وجود نسخه های رایگان کتابها در اینترنت موافقید؟در مورد مجازات حمید مدنی مدیر سایت کتابناک چطور؟ به نظر من باید حق نویسنده رو در نظر بگیرن و ازش رضایت نامه () بگیرن! ولی در مورد مجازات مدنی، نمیدونم چی بگم! ولی زیادی بی انصافی نکردن؟!:JC_thinking: 7 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۰ سایت کتابناک که فی ل تر نیست... یعنی در اومد از *****؟؟ از نظر من هم حقوق نویسنده باید حفظ بشه ولی خب مجازات اون فرد هم خیلی منصفانه نیست. 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ باید فرهنگ نشر و ناشری آنقدر نهادینه بشه تو جامعه که هیچ کتابی رو بدون حق الزحمش بدست نیاریم یعنی این اجازه رو به خودمون ندیم ولی متاسفانه حرفای ما همش شعاره و من شخصا به دنبال سود بیشتر قصوری هم نداریم .......اینطوری یادمون دادن جور دیگر بلد نیستیم زمان خیلی زیادی میبره تا به حقوق همدیگه احترام بذاریم 7 لینک به دیدگاه
amirgb 8546 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۰ نويسنده در ايران مظلوم است اما چيزي كه مرا به فكر وا مي دارد اين است كه:آيا سايت هايي مانند نوانديشان كه انواع كتاب ها را براي دانلود دوستان بصورت لينك قرار مي دهند در تير رس شكايتي مشابه قرار دارند يا خير؟ فكر مي كنم راه حل اين موضوع قرار دادن حقي براي دانلود است.مثلا كتابي 1000 تومان و پرداخت مستقيم اين وجه به نويسندگان يا ناشرين داراي حق چاپ است. 10 لینک به دیدگاه
Neutron 60966 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ به دستور سردار اعظم Spow این تاپیک آپ می شود! برادر سجاد شرمنده که عنوان تاپیک اونی نشد که میخواستی! 1 لینک به دیدگاه
viviyan 12431 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۰ آیا شما با وجود نسخه های رایگان کتابها در اینترنت موافقید؟ در مورد مجازات حمید مدنی مدیر سایت کتابناک چطور؟ بعله، موافقم. البته به شرط رضایت نویسنده و ناشرین کتاب. به نظرم باید خود نویسنده یا ناشر کتاب، کتابشو برای دانلود رایگان بزاره تو اینترنت، این میتوونه کمک کنه به افزایش سطح مطالعه تو کشورمون. اینکه خیلی ها به جای خرید کتاب ترجیح میدن نسخه پی دی افشو دانلود کنن به خاطر بی پولی و همچنین در دسترس نبودن خیلی از کتاباست. به نظرم عادلانه است. 6 لینک به دیدگاه
saeed99 2563 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۰ آیا شما با وجود نسخه های رایگان کتابها در اینترنت موافقید؟ در مورد مجازات حمید مدنی مدیر سایت کتابناک چطور؟ کاملا موافقم . * بنظرم شرایط مناسبی بهش پیشنهاد شده . هر چند که دیگه فرقی نمی کنه چون سایت ازسرویس خارج شده امروز 1390/10/14 که به سایت کتابناک مراجعه کردم با این عبارت مواجه شدم . متاسفیم؛ دیگر قادر به ادامه سرویسدهی نیستیم. * : فقط در مورد کتاب رایگان موافقم ؛ در مورد نرم افزار خیر لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده